Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Για αρχηγός κόμματος ο Σαββίδης»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να επιθυμεί την εμπλοκή του στην ελληνική πολιτική σκηνή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της εφημερίδας "TA NEA" αναφέρει πως πίσω από την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, κρύβεται η φιλοδοξία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γίνει αρχηγός κόμματος.
Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα πως ο Σαββίδης "θέλει να γίνει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και πιθανόν να ηγηθεί κόμματος".
Σημειώνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε την επιθυμία του και για άλλου τύπου επενδύσεις στην Ελλάδα και μάλιστα διεκδικεί την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ