Δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Λουίς Ιμπάνιες και αυτός είναι ο λόγος που ο 24χρονος Αργεντινός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Ο Ιμπάνιες αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, θεωρείται επιθετικογενής ποδοσφαιριστής και έχει χαρακτηριστικά τα οποία ψάχνουν στον ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο Σταφυλίδης πάει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Λίνο θα γίνει 37 ετών.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, έχει παραδώσει την έκθεση του στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ που αφορά στις θέσεις στις οποίες θεωρεί ο Έλληνας τεχνικός πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!