Την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Εθνική Ελβετίας στις 6 Φεβρουαρίου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να μένει εκτός καθώς κρίνεται ανέτοιμος.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε υποβλήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου σε αρθροσκόπηση και έκτοτε δεν έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια του με τους υπεύθυνους της γερμανικής ομάδας να υποστηρίζουν πως θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες ακόμα πριν ο Παπαδόπουλος επανέλθει στην δράση.
Έτσι ο Σάντος δεν θέλει να ρισκάρει και θα αφήσει εκτός τον Κυριάκο Παπαδόπουλο γιατί θέλει να τον έχει 100% έτοιμο για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην "Ζελένιτσα" κόντρα στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!