Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες, οι Supporters συγκέντρωσαν ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ, προκειμένου να διατεθούν στην ΠΑΕ και να καλυφθούν κάποιες από τις άμεσες ανάγκες της ομάδας. Αυτά τα χρήματα αναμένεται να «φανούν» στα ταμεία της ΑΕΚ την Δευτέρα, με τους ιθύνοντες της «Ένωσης» να διαθέτουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων προκειμένου να πληρωθούν οι υπάλληλοι που εργάζονται στα Σπάτα και με τα υπόλοιπα να καλύπτουν κάποια λειτουργικά έξοδα του συλλόγου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
καλή ενέργεια άπό τους supporters. Όμως όπως όλοι όσοι πρόσφεραν στην ΑΕΚ κυνηγήθηκαν άγρια εκ των έσω, έτσι και οι supporters δεν αποτελούν εξαίρεση.
"Την Δευτέρα πληρώνονται οι υπάλληλοι": Ποια Δευτέρα; Παρουσία;...
μισο μισθο μαθευτηκε οτι θα παρουν!!τσαμπα δουλευουν οι ανθρωποι ενω θα μπορουσαν να κανουν καταγγελια!! καταξοδευτηκαν οι σανφωτοπορτερς παλι!!πως και το επαθαν!!!