Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κυκλοφορία και κατοχή μπάλας

Στο τακτικό κομμάτι δούλεψε σήμερα με τους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Έβαλντ Λίνεν να επιλέγει να γυμνάσει σε χαλαρούς ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του, μιας και η ομάδα προερχόταν από ρεπό. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εν συνεχεία ο Γερμανός τεχνικός δούλεψε πάνω στο κομμάτι της τακτικής.
Οι παίκτες της «Ένωσης» προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, με τον Λίνεν να τους ζητά να μεταβιβάζουν γρήγορα τη μπάλα και με κινήσεις στον κενό χώρο, να βρίσκουν διαδρόμους ώστε να αναπτυχθούν. Να σημειώσουμε πως δεν πραγματοποιήθηκε δίτερμα και ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να φανερώσει αύριο τις πρώτες σκέψεις του ενόψει του αγώνα με τον Άρη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ