Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ατομικό ο Καραγκούνης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με ένα πρόβλημα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη που θα γίνει το Σάββατο (01/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Θανάσης Καραγκούνης δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα καθώς είχε ενοχλήσεις στο σημείο πίσω από το γόνατο και προτιμήθηκε να γυμναστεί ατομικά έτσι ώστε να «μπει» από την Πέμπτη (29/11) σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπάρχουν και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα αρχίσει από αύριο να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», με τις δοκιμές να αναμένονται στην προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Ασπρόπυργο. Τέλος, η ΠΑΕ Ατρόμητος επιβεβαίωσε μέσω της ιστοσελίδας της πως ο Πίτου Γκαρσία κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Ξάνθη.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ