Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Χρυσός» ο Πιλάλης

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ κατάφερε να βρεθεί και πάλι στην κορυφή

Στη νεανική Κυριακή του Σκακιστικού Ομίλου Παγκρατίου και του ΣΜΑΟ Καισαριανής αγωνίστηκαν 46 μαθητές και μαθήτριες από Α΄Δημοτικού μέχρι και Γ΄ Γυμνασίου. Ο 6χρονος Ενωσίτης Ερνέστος Πιλάλης, μαθητής της Α΄ Δημοτικού, πέτυχε 4 νίκες σε 6 αγώνες απέναντι σε μεγαλύτερους του σκακιστές Δημοτικού και Γυμνασίου. Ισοβάθμησε έτσι στην 7η θέση και τελικά πήρε τη 12η θέση της Γενικής Κατάταξης, αφήνοντας πίσω του στην τελική βαθμολογία 32 μεγαλύτερα από αυτόν παιδιά. Όλη η βαθμολογία ΕΔΩ!
Για την επίδοση του αυτή ο μικρός σκακιστής της Ένωσης πήρε το χρυσό μετάλλιο μεταξύ σκακιστών της Α΄ Δημοτικού.
Νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ερνέστος Πιλάλης είχε παίξει ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ στη συνάντηση του futsal Κορωνίδα Γαλατσίου - ΑΕΚ που έληξε με νίκη της Ένωσης: 3-3 ο κανονικός αγώνας και 3-6 στα πέναλτι. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ερνέστος έπιασε 7 από τα 10 που εκτέλεσαν οι Γαλατσιώτες!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ