Πρόβλημα για τον Γιάννη Χατζηνικολάου στον Πλατανιά, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (19/9) ο Μηνάς Τζανής υπέστη θλάση.
Τα ευχάριστα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι πως η θλάση είναι ήπιας μορφής, ωστόσο, θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής (23/9) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία. Απο εκεί και πέρα ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη (20/9) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος που θα μείνει εκτός προπονήσεων.
Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Πελοποννήσιους είναι και ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μια και ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τέλος, οι Ναζλίδης και Αρότσα ανεβάζουν... ρυθμούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
