Στην Δ' κατηγορία της Σκοτίας και συγκεκριμένα στην Ρέιντζερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανέστης Αργυρίου
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα από τον Άλι ΜακΚόιστ, έπεισε για τις ικανότητές του, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Γλασκόβης.
Μάλιστα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την καινούργια του ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αυριανό (26/8) αγώνα με την Μπέργουικ καθώς η μπλε κάρτα του έχει φτάσει ήδη στα γραφεία του συλλόγου.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Πανθρακικού αποτελεί το έβδομο απόκτημα της Ρέιντζερς μετά τους Ιαν Μπλακ, Ντιν Σιλς, Φραν Σαντάζα, Εμίλσον, Κέβιν Κάιλ και Σεμπαστιέν Φορέ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΑΥτα λετε πολλοι εδω μεσα και εχετε συμμετοχη στην καταστροφη της ΑΕΚ. Η Ρειτζερς φιλε επεσε λογο οικονομικων προβληματων,οχι αγωνιστικων,που πιθανον να μην το ξερεις.Ειναι τεραστιο μεγεθος ομαδας με μεγαλη ιστορια.Τωρα τον αργυριου αφου ελαχιστα χρησιμοποιηθηκε στην ομαδα τι αποψη μπορει να εχεις?και δεν ειναι ο μαναδικος.τοσουσ παικτεσ εχουμε χασει για αυτο το λογο και του λεγατε αχρισουσ με το που εφυγαν αλλα και πιο πριν,και μολις πηγαν σε αλλη ομαδα και βγαζουν ματια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανετε την παπια και λετε γιατι τους αφησε η αεκ και εφυγαν τζαμπα.Επιτελουσ να ερθει ενας προπονητης να δινει ισες ευκαιριεσ σε ολουσ ανεξαρτητα υψος συμβολαιου. Αν και μας βλεπω στην δ φετος για να ξεχρεωσουμε κιολας και να παιξουν μπαλα και λιγο οι μικροι.
ayti einai i aksia toy gia Δ ethniki skotias poy edo einai Α Και Β topika ki omos aytos o anthropos forese tin emfanisi tis aek ki ekane symetoxes , apisteyto