Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες στην Ξάνθη, μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Αστέρα Τρίπολης, πως αν απολυθεί ο Εμίλιο Φερέρα θα είναι ο πρώτος τους στόχος για να του αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης.
Να θυμίσουμε πως η ακριτική ομάδα ήταν η πρώτη που είχε «φέρει» τον Φερέρα στην Ελλάδα, ωστόσο απολύθηκε πριν καν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Για την απόφαση του αυτή ο κ. Πανόπουλος φαίνεται να έχει μετανιώσει που έχει δηλώσει πως ίσως ήταν λίγο βεβιασμένη.
Πάντως φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης παραμένει ο Γιάννης Ματζουράκης. Αυτό το σενάριο ενισχύεται και από την παρουσία του Κυριάκου Τοχούρογλου στην Ξάνθη, αφού ο παλαίμαχος τερματοφύλακας συνεργάζεται με τον έμπειρο τεχνικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
