Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πέθανε από ανακοπή η μητέρα του 27χρονου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στην Εύβοια

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως για τη δολοφονία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια ακόμα πιο τραγική τροπή πήρε η τραγωδία στα Σκούρτα  Βοιώτιας όπου στις αρχές του μήνα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του ένας 27χρονος οικοδόμος.

Όπως γίνεται γνωστό, η μητέρα του 27χρονου έφυγε χθες από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Σοκαριστικά στοιχεία για την δολοφονία

Την ίδια ώρα, περισσότερα έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 27χρονου. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να παρασύρθηκε στα Βίλια για να συναντήσει μια γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Ωστόσο, αντί για ραντεβού, φαίνεται πως είχε στηθεί μια καλά οργανωμένη παγίδα. Οι δράστες, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τον κράτησαν αιχμάλωτο για περίπου ένα 24ωρο, κατά τη διάρκεια του οποίου τον βασάνισαν και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν. Έπειτα, μετέφεραν τη σορό του στα Σκούρτα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Το όχημα στο οποίο βρέθηκε η σορός είχε δηλωθεί κλεμμένο τον Μάιο από τη Γλυφάδα και έφερε πινακίδες από άλλο αυτοκίνητο της Πιερίας. Η λεπτομέρεια αυτή, σύμφωνα με την αστυνομία, δείχνει ότι πίσω από το έγκλημα ενδέχεται να βρίσκεται οργανωμένο κύκλωμα με «επαγγελματική» μεθοδολογία.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν πιθανό ο 27χρονος να δολοφονήθηκε σε διαφορετικό σημείο και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε στο ερημικό μέρος όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο όχημα.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο επίκεντρο βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο δεν έχει ακόμη βρεθεί και θεωρείται ότι περιέχει κρίσιμες πληροφορίες για τα άτομα που τον παγίδεψαν και τον οδήγησαν στη μοιραία συνάντηση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ