Quantcast
NEWS
70 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δικό μου ΔΣ και ο κόσμος μέτοχος-χρηματοδότης της ΠΑΕ»

«Πρέπει οι οπαδοί να ξαναβάλουν την... πρίζα», το μήνυμα του Θωμά στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των συνδέσμων -Ποια ονόματα ακούγονται για το νέο ΔΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Θωμά Μαύρου με τα μέλη συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Στο ραντεβού έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των περισσοτέρων κλαμπ της Ένωσης (η ORΙGINAL 21 θα απευθύνει πρόσκληση στον παλαίμαχο άσο να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα, στο Δωματιάκι), καθώς και κάποιοι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Χήνας και ο Νίκος Σταθάκος, ο οποίος ανέλαβε και τον συντονισμό της συζήτησης.

Ο Μαύρος άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις των οπαδών, ενώ παίρνοντας τον λόγο εξέφρασε την πρόθεσή του να αναλάβει τη διοίκηση ορίζοντας δικό του ΔΣ, στηριζόμενος στην οικονομική στήριξη του κόσμου, στον οποίο θα δοθεί η δυνατότητα να αγοράσει μετοχές. «Η πρόθεσή μου είναι την 1η Αυγούστου, αν η ΑΕΚ έχει παραμείνει ζωντανή, να ορίσω ένα δικό μου συμβούλιο, με πρόσωπα άφθαρτα, δικής μου εμπιστοσύνης», τόνισε ο Θωμάς, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν έχει την πρόθεση να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ΠΑΕ, με δεδομένες τις ποινικές ευθύνες που υπάρχουν λόγω των χρεών.
«Πρέπει όμως μόλις γίνει αυτό ο κόσμος να στηρίξει. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι σαν να τον... έχει βγάλει κάποιος από την πρίζα. Πρέπει να ξαναβάλει την πρίζα. Μόνο έτσι θα σώσουμε την ΑΕΚ και θα την γλιτώσουμε από τη Δ΄ Εθνική», ήταν τα λόγια του Μαύρου. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο η διοίκησή του θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν (ακόμη και αν η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να βρει τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ για να παραμείνει ζωντανή), ο Θωμάς τόνισε ότι θα στηριχτεί στην συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα με τα χρήματα που θα προσφέρει για την ΠΑΕ να αγοράσει μετοχές, μέσω ενός μοντέλου εταιρείας λαϊκής βάσης.

Ο παλαίμαχος άσος δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τα πρόσωπα που σκέφτεται για να στελεχώσουν το νέο ΔΣ. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των υποψηφίων για να καταλάβουν μια θέση σε αυτό είναι οι Αντώνης Ηλιόπουλος, Κυριάκος Χήνας, Νίκος Σταθάκος, Βασίλης Καπετανόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να επαναδραστηριοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Ανδρέας Ανατωλιοτάκης. Συμβουλευτικό ρόλο στο «στήσιμο» του μοντέλου μέσω του οποίου θα συμμετάσχει ο κόσμος στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ αναμένεται έχει στέλεχος των Defenders, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί συμμετοχή στο ΔΣ και σε μέλη συνδέσμων οργανωμένων οπαδών.

«Θα τους κυνηγήσουμε»

Ο Θωμάς Μαύρος άκουσε πολλές φορές τους οπαδούς της ομάδας να του τονίζουν ότι «πρέπει όσοι έφεραν την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση, να τιμωρηθούν». Ο παλαίμαχος άσος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια άποψη που τον βρίσκει σύμφωνο, όμως τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι να βρεθούν οι λύσεις για τη σωτηρία της ομάδας. «Πρώτα θα κυνηγήσουμε να σωθεί η ομάδα και μετά θα κυνηγήσουμε αυτούς που την έφτασαν εδώ», είπε.

Λίγο πριν από το τέλος της συνάντησης, ο Μαύρος αποκάλυψε στους οπαδούς τη σκέψη του να παραχωρήσει μέσα στην εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη) συνέντευξη Τύπου στα Σπάτα, η οποία θα έχει τη μορφή της... ανοικτής συγκέντρωσης, αφού θα μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι οπαδοί το επιθυμούν...

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ