Quantcast
NEWS
18 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κρίσιμο ραντεβού για την ΑΕΚ

Το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Δημητρέλος, μαζί με τα άλλα μέλη της επιτροπής που έχει ορίσει η Σούπερ Λίγκα, θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών των ΠΑΕ προς το Δημόσιο  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ πούλησε (και) τον Λεονάρντο και πλέον έχει χρήματα στο ταμείο της για να πληρώσει κάποιες από τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις της. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ υπάρχουν (με δεδομένο ότι οι 800.000 ευρώ από τη Χιουντάι θα καταβληθούν άμεσα) 1,2 εκατ. ευρώ, από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου, του Μάκου και τα χρήματα που έχουν... περισσέψει από την πώληση του Κλωναρίδη.
Στην ΠΑΕ λείπουν ακόμη περίπου 200.000 ευρώ για να έχει το ποσό που απαιτείται προκειμένου να καλύψει τη δόση του άρθρου 44 και την προκαταβολή για την ρύθμιση των άλλων χρεών της προς το Δημόσιο. Χρήματα που η διοίκηση εκτιμά ότι θα καταφέρει να βρει από προσωπικές της επαφές εντός των αμέσως επόμενων ημερών, προκειμένου να κλείσουν αυτές οι δύο σημαντικές "τρύπες" και να εξασφαλίσει η ομάδα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Όμως, για να συμβούν όλα αυτά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το Δημόσιο να προχωρήσει το ζήτημα της νέας ρύθμισης των χρεών των ΠΑΕ.
Για τον λόγο αυτό το ραντεβού που θα έχει αύριο το πρωί η ΠΑΕ με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τα άλλα μέλη της επιτροπής που ορίστηκε από τη Σούπερ Λίγκα για να κάνει τις επαφές με το Δημόσιο, θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό, ενώ πιθανότατα μαζί τους θα είναι και οι Γιάννης Ιωαννίδης και Σοφοκλής Πιλάβιος. Το συγκεκριμένο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, διότι αν τα αποτελέσματά του είναι θετικά, η ομάδα θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ