Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Μπάγερν πήρε τεράστιο «διπλό» στην Σερβία

Επικράτησε με 85-80 στην Σερβία επί του Ερυθρού Αστέρα 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε ένα τεράστιο «διπλό» με 85-80 στην Σερβία επί του Ερυθρού Αστέρα με καθολική εμφάνιση.Για τον Ερυθρό Αστέρα, ο Τσίμα Μονέκε ξεχώρισε με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ οι Μπάτλερ και Νουόρα πρόσθεσαν από 10 πόντους.
Για τη Μπάγερν, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ομπστ με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Ράθαν-Μάγιες σημείωσε 13 πόντους και ο Ντιμιτρίγιεβιτς πρόσθεσε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
H Μπάγερν (13-17) φιλοξενήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα (17-13) στην «Belgrade Arena» και πήρε ένα τεράστιο «διπλό» με 85-80 . Η γερμανική ομάδα ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε τον έλεγχο από την πρώτη κιόλας περίοδο. Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +14 (25-39) και έβαλε δύσκολα στην σερβική ομάδα. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν ποτέ, η Μπάγερν κατάφερε και έφυγε με την νίκη.

Για τους Σέρβους ξεχώρισε ο Τσίμα Μονέκε (22π.),  ενώ για την Μπάγερν την διαφορά έκαναν οι Αντρέας Όμπστ (16.) και Σαβιέρ Ράθαν- Μεις (13π.).

Την επόμενη αγωνιστική οι Σέρβοι θα υποδεχθούν την Φενέρ (13/03, 21:00), ενώ η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Έφες (12/03, 21:30).

Με επιθετικό ρεσιτάλ και άμυνα «γρανίτη», πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια η Μπάγερν

Οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκαν με 2-7 στο 3'. Ο Αστέρας απάντησε με 7-0 και με καλάθι και φάουλ του Μονέκε, πέρασαν μπροστά με 9-7. Η Μπάγερν ωστόσο πατούσε καλά και ξαναπήρε το προβάδισμα άμεσα με 19-15, παίζοντας καλό μπάσκετ. Οι δυο ομάδες έμειναν χαμηλά στην πρώτη περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν προηγούμενοι με 23-17, δείχνοντας πως και αμυντικά βρίσκονται σε καλή βραδιά. 


Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα από το Μόναχο ξέφυγε στο +10 (18-28), ενώ οι Γερμανοί ανέβασαν ακόμη περισσότερο την διαφορά, στο +14 (25-39), κάνοντας καταπληκτικό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστή του Ντιμιτρίεβιτς. Ο Αστέρας είχε πιαστεί στον «ύπνο» από την εμφάνιση της Μπάγερν και με κάκιστες επιλογές στην επίθεση και ακόμη πιο κακή άμυνα, είδε τους φιλοξενούμενους να κρατούν σταθερά το προβάδισμα σε όλο το πρώτο 20' και με σχετική ευκολία. Ο Μπάτλερ με ένα ΑΠΙΘΑΝΟ buzzer beater από το κέντρο μείωσε σε 43-50.

Ανώτερη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν, έφυγε με το «διπλό» από την Σερβία

Με Μονέκε πρωταγωνιστή, ο Αστέρας ξεκίνησε με 4-0 στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας 47-52, δείχνοντας στην Μπάγερν ότι δεν θα παραιτηθεί μέσα στο «σπίτι» του. Στα μέσα της περιόδου, ο ΜακΚόρμακ με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα έδωσε στην ομάδα του ξανά προβάδισμα 7 πόντων (49-56). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε και γύρισε το ματς με τρίποντο του Μονέκε, παίρνοντας το προβάδισμα μετά αρκετή ώρα με 62-60. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο βρήκαν και αυτοί μεγάλα σουτ και μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού με 62-67 στο 29'. Oι γηπεδούχοι επέστρεψαν ξανά, κλείνοντας την περίοδο στο -2 (70-72). 

Στην τέταρτη περίοδο ο Αστέρας «έσφιξε» την άμυνά του και κατάφερε να προσπεράσει εκ νέου με δύο βολές του Νουόρα. Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Μονέκε (22π.) και πήραν ισχνό προβάδισμα +3 πόντων (78-75), όμως η Μπάγερν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και προσπέρασε με 78-80 με τον Όμπστ, 3' πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Η γερμανική ομάδα μάλιστα ξέφυγε και στο +4 (78-82) με καλάθι του Ράθαν - Μέις, βάζοντας δύσκολα στον Αστέρα.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 43-50, 70-72, 80-85




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ