Η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Χιουντάι για τον Λεονάρντο προβλέπει την καταβολή των 800.000 ευρώ άμεσα. Κάτι που ήθελε η ΑΕΚ και κάτι για το οποίο βοήθησε και ο παίκτης πιέζοντας (και αυτός) απο την πλευρά του τους Κορεάτες. Τελικά η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο Λεονάρντο το Σάββατο θα είναι στην Κορέα (θα φύγει πιθανότατα την Παρασκευή αργά το βράδυ) και η ολοκλήρωση της μεταγραφής με την υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη με τη Χιουντάι αναμένεται να γίνει την Κυριακή, αφότου ο Λεό περάσει και από ιατρικές εξετάσεις. Στο deal που έκανε η ΑΕΚ με τους Κορεάτες προβλέπεται ότι τα χρήματα της μεταγραφής θα πρέπει να μπουν στο λογαριαμσό της ΠΑΕ δύο με τρεις μέρες μετά, δηλαδή στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

θωμά είναι μεγάλες οι ευθύνες σου για το κατάντημα της ομάδας. όπως πας θα μας ρίξεις. ακολουθείς τη συνταγή της μπασκετικής ΑΕΚ.
tragic...!σιγά το κελεπούρι που χάσαμε ρε καναπέδες
Και κατι άλλο. Ξερετε καθε ποτε θα τον πληρωνει η Χιουντάι ; Καθε 10.000 χιλιομετρα . . .
Ωραια ! Τωρα φερτε πισω τον Κλωναριδη . . .
ANTE KAI ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!