Τεράστια εμφάνιση από τον Ανδρέα Βαζαίο στην Αμβέρσα! Ο Έλληνας κολυμβητής, με χρόνο 53.43 (νέο ατομικό ρεκόρ) άφησε πίσω τους αντιπάλους του στον τελικό των 100μ. πεταλούδας, και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο του Βαζαίου στη συγκεκριμέμνη διοργάνωση, μετά το ασημένιο που είχε κατακτήσει την Παρασκευή, στα 200μ. Μικτής ατομικής.
Η άλλη σημερινή συμμετοχή ήταν αυτή του Χρήστου Μουζά στα πρωινά προκριματικά. Ο 17χρονος αθλητής, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, σημειώνοντας χρόνο 4:31.79, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος, καθώς κατέλαβε την δέκατη ένατη θέση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
