Η Χάποελ λύγισε στο τέλος την «ψυχομένη» Έφες (71-66) και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague.
Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση. Αντιμετώπισαν προβλήματα στη δημιουργία, αλλά και την εκτέλεση (1/6 τρίποντα) με αποτέλεσμα να πετύχουν μόλις 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και να υπολείπονται πέντε της Εφές.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη συνέχισαν να δυσκολεύονται και στη δεύτερη περίοδο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με 7/15 τρίποντα (46.7%) και τον Σέιμπεν Λι να έχει 15 πόντους (3/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα). Απεναντίας οι γηπεδούχοι είχαν 4/13 τρίποντα και 6 χαμένες βολές (7/13, 53.8%) με το 33-43 της ανάπαυλας να μοιάζει μοιραίο.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με λίγα πράγματα και τις δύο ομάδες να έχουν πετύχει από δύο πόντους στα πρώτα τρία λεπτά. Όμως με δύο τρίποντα από Μάλκολμ και Γουέινραϊτ σε 30″ οι γηπεδούχοι μείωσαν στους τέσσερις (41-45) αναγκάζοντας τον Λάσο σε τάιμ άουτ.
Οι παίκτες του Ιτούδη χωρίς να μπορούν να ανατρέψουν εντελώς την κατάσταση μέχρι τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, αρκέστηκαν να ξεκινήσουν την τέταρτη στο -3 (50-53).
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να έχουν υψηλή απόδοση για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα η Εφές να παραμένει στο παιχνίδι μέχρι τη λήξη. Το τελευταίο δεκάλεπτο έμοιαζε περισσότερο με μονομαχία, με λίγους πόντους και περισσότερες μονομαχίες.
Η Χάποελ μπήκε στο τελευταίο λεπτό μπροστά με 64-62 και ο Τζόουνς με ένα σπουδαίο τρίποντο έκανε το 67-63 με 24″ να μένουν στο ρολόι κάνοντας τα πράγματα ευκολότερα για την ομάδα του.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-19, 33-43, 50-53, 71-66.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

