Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έβδομος ο Κοντιζάς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μιχάλης Κοντιζάς κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Αμβέρσας.
Ο 17χρονος κολυμβητής κάλυψε την απόσταση σε 26 δευτερόλεπτα και 30 εκατοστά, ωστόσο έμεινε μακριά από τη διάκριση, την ώρα που το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Νικολό Μπονάκι (25.46), το ασημένιο ο Ισραηλινός Τομέρ Ζαμίρ (25.76), ενώ το χάλκινο μοιράστηκαν ο Λευκορώσος Βίκταρ Στασέλοβιτς και ο Ρώσος Νικίτα Ουλιάνοφ (25.88).
Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Καπισίδης κατετάγη 12ος στα 800μ. ελεύθερο. Ο 18χρονος κολυμβητής μετείχε το πρωί στις «αργές» σειρές του αγωνίσματος, όπου σημείωσε επίδοση 8:18.23, ωστόσο έμαθε τη θέση του το απόγευμα, όταν πραγματοποιήθηκε και η «γρήγορη» σειρά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ