Το site «mercato365» κάνει λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Λιλ για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πάει στην γαλλική ομάδα υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ να εισπράττει άμεσα 800.000 ευρώ, συν 150.000 ευρώ αν παίξει ο Κλωναρίδης 25 παιχνίδια την σεζόν 2012/13 είτε στην Λιλ, είτε σε άλλη ομάδα αν πάει δανεικός, ενώ η Ένωση θα εισπράξει και το 10% της μεταπώλησης του. Στην Λιλ σκέφτονται πάντως και την απόκτηση του Λουίς Σαχά και του Κέβιν Μιραλάς, ενώ πάντα «παίζουν» οι Αφελάι και Καλού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
μ αρεσει που το τονιζατε το εφικτο για τις συμμετοχες. 38 αγωνιστικες εχει το γαλλικο πρωταθλημα,αν κανει 25 συμμετοχες τρυπηστε μου τη μυτη
εφικτος αριθμος συμμετοχων ειναι οι 25???σιγα μην τις κανει
Δεν ξέρω οι μεταγραφές τι προβλέπουν νομικά και πως καλύπτονται αλλα αν οι Γάλλοι δεν τον έχουν φέτος στα πλάνα τους να επιμείνουμε για τον δανεισμό του. Σε εμάς ούτως η άλλως είναι απαραίτητος και τις 25 συμμετοχές θα τις καλύψει αβλεπεί. Οπότε και τον Κλωναρίδη θα έχουμε ένα χρόνο ακόμα στην ομάδα και τις 150 χήνες θα βάλουμε στα ταμεία μας. Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Βεβαια το ερώτημα είναι αν θέλει και ο πιτσιρικάς την παράταση παραμονής του στην ΑΕΚ και στην χωρα μας.
ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΟ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..
SHGA MH TON EBGALE O KOSTE EXHS AGNIA FHLE O XHMENE8 TO PROO8HSE STH PROTH OMADA EXETE KANH TO KOSTE PROPONHTH TON ASXETO
Συνήθως ποσοστό παίρνουν κι οι μάνατζερ σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι περίεργος να δω πόσα πήρε ο μάνατζέρ του κ. Τσιάρτας.
ΟΠΟΤΕ ΤΑ 150 ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕ 800ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ 12,5% ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ
Σε αυτο το σημειο, πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ενα μεγαλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ανθρωπο που τον ανεδειξε ! Στον ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ! Βεβαια, σε αντιθεση με τον Φερερ που κονομησε ενα καλο ποσοστο απο την πωληση Παπασταθοπουλου, ο Νικος απλα πηρε . . . . πόδι !