Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το «μήνυμα» Μαύρου και η πώληση Κλωναρίδη

Με τα όσα είπε ο Θ(ε)ωμάς στον κόσμο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και την αγορά του νεαρού από την Λιλ ασχολείται ο Αθλητικός Τύπους  

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με δύο κεντρικούς τίτλους που αναφέρουν «Μέχρι το τέλος και όπου βγει... Η΄ θα σωθούμε ή θα πέσουμε όλοι μαζί», το βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο ασχολείται με τα όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος στον κόσμο σε ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα ψυχής για την σωτηρία της ΑΕΚ. Επίσης, φιλοξενείται συνέντευξη του Ηλία Μπόβαλη που αναφέρει για το εγχείρημα Μαύρου με τίτλο «Με 20 ευρώ από όλους μας, σώζεται η ΑΕΚ».

«Πάμε να δώσουμε τίμια μάχη, η ΑΕΚ δεν φοβάται κανέναν» αναφέρεται για την συνέντευξη που έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, ενώ τονίζεται ότι πρώτα θα γίνουν οι αποδεσμεύσεις και μετά οι μεταγραφές με τον Σοϊλέδη να δοκιμάζεται. Τέλος, αναφορικά με την πώληση Κλωναρίδη στην Λιλ γράφεται ότι η ΑΕΚ θα πάρει τις 800.000 ευρώ μέσα σε 48 ώρες από την υπογραφή του νεαρού στο νέο συμβόλαιο.

SPORTDAY

Με τίτλο στο πρωτοσέλιδο για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ «Πληρώνει», αναφέρεται η εφημερίδα στο deal ΑΕΚ - Λιλ για τον Κλωναρίδη με την γαλλική ομάδα να δίνει 800.000 ευρώ η Ένωση. Επίσης, αναφέρεται και το μήνυμα Μαύρου στον κόσμο της ΑΕΚ «θα σωθούμε ή θα πέσουμε όλοι μαζί».

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

Τον... μαγικό αριθμό των 25.000 διαρκείας ευελπιστούν να φτάσουν στην ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτό επεσήμανε ο Ανδρέας Δημητρέλος σε συνομιλία που είχε οπαδούς της ομάδας που είχε στην Κομοτηνή στην οποία βρέθηκε σε μια προσπάθεια για την προώθησή τους.

«Χρειαζόμαστε το λιγότερο 25.000 διαρκείας. Με 20.000, μαθηματικά δεν βγαίνουμε με τίποτα. Ομως, αν φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, τότε θα ποντάρουμε πολύ σε χρήματα θα έχουν συγκεντρωθεί στον λογαριασμό που υπάρχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επιβεβαίωσε την πώληση του Κλωναρίδη, χαρακτηρίζοντάς την ως «αναγκαίο κακό» και τέλος μίλησε και για το θέμα του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό να γίνει. Η εταιρεία με την οποία μιλάμε είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική στην Κίνα και πίσω της βρίσκεται μια από τις ισχυρότερες τράπεζες της χώρας» είπε.

Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να ζήτησε οι πωλήσεις των διαρκείας να αγγίξουν τις 25.000 -στη χειρότερη περίπτωση- ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μόλις χθες «εφυγαν» 227 κάρτες, με τον συνολίκό αριθμό τους να ξεπερνά τις 5.000. Βάσει των αριθμών αυτών θα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

GOAL

Τα όσα είπε ο Θ(ε)ωμάς στον κόσμο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και μέσω facebook φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα για την Ένωση. «θα σωθούμε ή θα πέσουμε όλοι μαζί» είναι ο τίτλος μαζί με άλλες ατάκες του Μαύρου. Επίσης, τονίζεται ότι έκλεισε ο Κλωναρίδης στην Λιλ και πληρώνει η ΑΕΚ το άρθρο 44, ότι δοκιμάζεται τα επόμενα 24ωρα ο Σοϊλέδης.

Μάλιστα ενόψει της Γ.Σ. της ΠΑΕ που πιέζουν τον Μαύρο να βγει μπροστά μερίδα του κόσμου, αναφέρεται μεταξύ άλλων:΅

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την... γκρίνια τραβά. Δεν κράτησαν παρά ελάχιστα η ηρεμία και η ενότητα στην ΑΕΚ και άρχισαν πάλι βυζαντινισμοί και τζογαρίσματα με το μέλλον της.

Στο επίκεντρο ο Μαύρος και η ολοκλήρωση της επιστροφής του στην Ενωση μέσω της ανάληψης της τύχης της ομάδας. Και στο πίσω μέρος ανύπαρκτοι μέτοχοι και ο Αδαμίδης, που επανήλθε στην επιφάνεια από δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον έφερε να διατηρεί ακόμα τον έλεγχο της ΠΑΕ. «Μύλος» που προοιωνίζεται πολύ αυξημένες «θερμοκρασίες» στα Σπάτα για την Τετάρτη, όπου είναι προγραμματισμένη η ΓΣ της εταιρείας.

«Αυτήν τη στιγμή επιχειρούμε να θέσουμε σε μια σειρά το αγωνιστικό σκέλος και να βρούμε χρήματα για την επιβίωση της ομάδας. Εκεί έχει πέσει το βάρος μας. Συν τω χρόνω, θα ασχοληθώ και με το διοικητικό» επανέλαβε χθες στο «Goal» ο Θωμάς Μαύρος.

Δείγμα του ότι ακόμα δεν έχει πειστεί πως πρέπει να αναλάβει περισσότερες σκοτούρες απ' όσες μπορεί να σηκώσει. Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ του ζητούν να πάρει όλη την ευθύνη της ΠΑΕ, θέτοντας θέμα εμπιστοσύνης: «Εσύ μας έκανες να βάλουμε λεφτά, εσένα εμπιστευόμαστε, δεν μπορείς να αφήνεις άλλους να κάνουν κουμάντο».

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια στιγμή οι ρόλοι. Δεν νοείται να αποφασίζουν και να έχουν άποψη για την ομάδα και τη λειτουργία της μέτοχοι και μορφώματα όπως οι «Supporters», οι οποίοι δεν συνεισφέρουν ανάλογα στον οικονομικό τομέα. Αλλά από την άλλη, είναι προφανές πως ο Μαύρος δεν είναι έτοιμος.

Η στενή ομάδα συνεργατών και ανθρώπων που εμπιστεύεται περιορίζεται στον Αντώνη Ηλιόπουλο και τον ανιψιό του νομικό Μιχάλη Μαύρο. Οπως και να έχει, η ΓΣ της Τετάρτης (αν δεν αναβληθεί) αναμένεται με ενδιαφέρον. Η ΠΑΕ, πάντως, διέψευσε με σχετική ανακοίνωση πως ο έλεγχος και η προεδρία της εταιρείας ανήκουν ακόμα στον Αδαμίδη. «Θα μιλήσω με τον κ. Δημητρέλο, θα ενημερωθώ και θα τοποθετηθώ» σχολίασε ο Μαύρος.

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ