Η ρωσική ομοσπονδία καλείται να καταβάλει το ποσό των 96.300 λιρών για τα επεισόδια που ξέσπασαν στους δρόμους της Βαρσοβίας λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της εθνικής τους ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.
Από την πλευρά της, η ομοσπονδία της Γερμανίας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 λιρών για τη ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της εθνικής ομάδας στους ποδοσφαιριστές της Πορτογαλίας, στη νίκη (1-0) των «πάντσερ».
Η UEFA δείχνει πως είναι αμείλικτη σε κρούσματα απειθαρχίας από τους φίλους των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Euro και δεν αφήνει τίποτα να περάσει χωρίς συνέπειες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!