Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κατηφόρα δίχως τέλος για την «άρρωστη» Λίβερπουλ

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε μέσα στο Άνφιλντ με 4-1 από την τρομερή Αϊντχόφεν, βιώνοντας την 3η συνεχόμενη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και τη δεύτερη εντός έδρας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

CHAMPIONS LEAGUE-LEAGUE PHASE-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 1-4

Γήπεδο: Άνφιλντ

Δεν έχει τέλος ο «εφιάλτης» για τη Λίβερπουλ. Το φάντασμα της περσινής πρωταλήτριας ηττήθηκε ξανά εντός έδρας για δεύτερη συνεχόμενη φορά, από την Αϊντχόφεν με 3-1 και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες για τη Λίβερπουλ. Σε δύσκολη θέση ο Σλοτ.

 Στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Ίντερ θα ταξιδέψει η Λίβερπουλ, ενώ η Αϊντχόφεν θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο.

Στο 6ο λεπτό ο Φαν Ντάικ έκανε ένα χαζό χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Πέρισιτς, ο οποίος ξεγέλασε το Μαμαρντασβίλι και έγραψε το 1-0. Η Λίβερπουλ στο 15’ έκανε την πρώτη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ και ισοφάρισε. Ο Χάκπο έκανε το συρτό σουτ, ο Κόβαρ έδιωξε και ο Σομποσλάι με κενή την εστία πλάσαρε για το 1-1.

 Στο 25ο λεπτό η Λίβερπουλ μπήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως το γύρισμα του Κέρκεζ σταμάτησε στον Σχάουτεν. Στο 31’ ο Εκιτικέ έκανε την κούρσα, γύρισε με τον Κόβαρ να χάνει την μπάλα, όμως αυτή πέρασε κόρνερ για καλή του τύχη. Από την εκτέλεση του Σαλάχ, ο Φαν Ντάικ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34’ δυνατό σουτ από τον Εκιτικέ, έδιωξε ο Κόβαρ.

Η Λίβερπουλ είχε μεν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσε ούτε να κυριαρχήσει ούτε να φτιάξει τις μεγάλες στιγμές για να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, με τη Λίβερπουλ να αδυνατεί να κρατήσει μπάλα στα πρώτα λεπτά. Στο 56’ ο Ζούνιορ ανενόχλητος διέσχισε μέτρα, βρήκε με κάθετη πάσα τον Τιλ και εκείνος τσίμπησε την μπάλα για το 2-1 των φιλοξενούμενων.

Στο 58’ σέντρα του Ντεστ, πλασέ του Πέρισιτς, μπλόκαρε ο Μαμαρντασβίλι. Στο 65’ δυνατό σουτ του Σομποσλάι έδιωξε ο Κόβαρ. Ο Ούγγρος βρήκε τον Χάκπο στη συνέχεια με σέντρα, ο Ολλανδός όμως αστόχησε με κοντινή κεφαλιά. Η Λίβερπουλ προσπαθούσε να ανεβάσει την πίεση της και το κατάφερε με τους Σομποσλάι και Χάκπο να είναι ιδιαίτερα επιδραστικοί στο παιχνίδι.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Αϊντχόφεν βρήκε τρίτο τέρμα. Ο Πέπι ταλαιπώρησε την άμυνα και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μαμαρντασβίλι και στην επαναφορά ο Ντριούς έγραψε το 3-1, με κοντινό πλασέ. Στο 80’ ο Κιέζα κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή, σούταρε με την μπάλα να πάει εκτός εστίας. Τρία λεπτά αργότερα, σουτ του Ίσακ, έχασε την μπάλα ο Κόβαρ και εκείνη πέρασε κορνερ. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, με τον Ντεστ να γυρνάει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Πέπι με δυνατό σουτ έγραψε το 4-1 για τους Ολλανδούς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μαμαρντασβίλι, Σομποσλάι, Κονατέ (76’ Κιέζα), Φαν Ντάικ, Κέρκεζ, Τζόουνς, Χράφενμπερχ, Μακ Άλιστερ, Σαλάχ, Χάκπο, Εκιτικέ (61’ Ίσακ)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Κοβάρ, Ντεστ, Σχάουτεν, Γκασιορόφσκι, Σαλάχ-Εντίν, Ζούνιορ, Φέιρμαν, Μαν (87’ Μπαϊρακτάρεβιτς), Πέρισιτς (70’ Ντιούς), Σαϊμπαρί, Τιλ (70’ Πεπί)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ