Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στο 2ο διεθνές σκακιστικό τουρνουά Αιγιαλείας που διεξήχθη στο Αίγιο τα αδέλφια Δημήτρης και Φραγκίσκος-Βλάσιος Τσίρος. Οι νεαροί αθλητές της ΑΕΚ εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Την 26η θέση (με πέντε πόντους σε εννέα αγώνες) επί συνόλου 64 αθλητών κατέλαβε ο Φραγκίσκος, ενώ τερμάτισε πρώτος στην ειδική κατηγορία Αγοριών έως 10 ετών. Οσον αφορά τον μεγαλύτερο αδελφό του, Δημήτρη, κατέλαβε την 39η θέση με τέσσερις πόντους.
Την δική του «μάχη» εξακολουθεί να δίνει με τα κιτρινόμαυρα, ένας άλλος σκακιστής, ο Μιχάλης Γρηγοριάδης, που παίρνει μέρος στο 1ο Παπαναστάσιο Τουρνουά το οποίο διεξάγεται στο Περιστέρι και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
