Εξαιρετικά αμφίβολοι παραμένουν οι δύο ποδοσφαιριστές αλλά ο Γερμανό προπονητής τους θα περιμένει μέχρι και την ύστατη ώρα για το αν θα μπορέσει να έχει κάποιον από τους δύο μαζί του. Πιο εύκολο να προλάβει τον αγώνα με τον Εργοτέλη είναι ο Λουτσιάνο γίνεται προσπάθεια να του πέσει ο πυρετός και να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση. Αν τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή για την Κρήτη.
Αντίθετα για τον Πολωνό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα από το διάστρεμμα που υπέστη την Τετάρτη. Και για αυτόν πάντως θα γίνει μια προσπάθεια να πάρει μέρος στην προπόνηση.
Η τελική απόφαση και για τους δύο θα βγει μετά την σημερινή προπόνηση και η αποστολή της Ξάνθης θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Καβάλας στις 4 σήμερα το απόγευμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
