Στη διάθεση του Βολφ τέθηκε από σήμερα ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την άδεια που είχε πάρει. Μάλιστα, ο «Λούτσι» προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και έδειξε με αυτόν τον τρόπο πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ετσι όπως όλα δείχνουν θα υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Εργοτέλη.
Αντίθετα, ο Σταύρος Σταθάκης, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μέση, ωστόσο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χουάν Ραμόν Φερνάντεζ που υποφέρει από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.
Παράλληλα, αύριο Τετάρτη, αναμένεται στα Πηγάδια ο Ριζογιάννης που είναι διεθνής με τις Ελπίδες, ενώ την Πέμπτη θα επιστρέψουν οι Αλ Σαΐφι, Στρμπα και Ταϊντέρ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
