Μόνο οι υπογραφές απομένουν ώστε ο Τόνι Κάλβο να είναι και επίσημα παίκτης της Ανόρθωσης. Ο Ισπανός άσος, ο οποίος για 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη, έφυγε πέρσι τον Γεράρη για την Πάρμα, όπου δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Στη συνέχεια πήγε στην Ρωσία και την Λέφσκι, όπου πραγματοποίησε 22 συμμετόχες και αποχώρησε.
Έτσι η Ανόρθωση του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι, αυτή την φορά στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη, ενώ έχει ήδη σταλεί στον παίκτη το συμβόλαιό του, για να υπογράψει. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δύο ετών και δεν αποκλείεται η ανακοίνωση να έρθει και αργά το βράδυ της Κυριακής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!