Πριν από λίγες ημέρες, η FEMEN κατάφερε να ρίξει στο έδαφος το τρόπαιο του Euro με επιτυχία. Σήμερα (24/5) ακόμα μία γυναίκα από την οργάνωση προσπάθησε να κάνει κάτι ανάλογο, ωστόσο οι άνδρες της ασφάλειας την πρόλαβαν χωρίς το τρόπαιο να υποστεί κάποια ζημιά.
Το μέλος της οργάνωσης, Γιάνα Ζντάνοβα μαζί με ακόμα μία γυναίκα της FEMEN βρέθηκαν κοντά στο τρόπαιο και μόλις προσπάθησαν να το ρίξουν έγιναν αντιληπτές. «Η FEMEN προσπαθεί να ενοχλήσει τους διοργανωτές γιατί θα αυξηθεί ο σεξιστικός τουρισμός και η πορνεία στην Ουκρανία και την Πολωνία» ανέφερε η ανακοίνωση της οργάνωσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
