Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μέλος της Αλ Κάιντα ο μακελάρης της Τουλούζης

Αυτό υποστηρίζει μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μοχάμεντ Μέραχ, ο νεαρός που σκόρπισε το θάνατο στην Τουλούζη, είχε εκπαιδευτεί με μια ομάδα Πακιστανών Ταλιμπάν σε ένα στρατόπεδο κοντά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, όπως υποστήριξε ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Ο 23χρονος «εκπαιδεύτηκε με τους Πακιστανούς Τέχρικ-ε-Ταλιμπάν (ΤΤΡ) στο Βόρειο Ουαζιριστάν], είπε ο 'Αχμετ Μάρουατ, ο οποίος συστήθηκε ως εκπρόσωπος της ομάδας Τζαντόλα των TTP.

«Ωστόσο, δεν έχουμε πληροφορίες για τις επιθέσεις στη Γαλλία. Δεν συνδέονται με εμάς», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής ο ισχυρισμός του Μάρουατ δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή.

Το TTP ιδρύθηκε το 2007 ως οργάνωση-ομπρέλα για τις διάφορες πακιστανικές ομάδες που δρουν στις βορειοδυτικές περιοχές του Πακιστάν, κατά μήκος των συνόρων με το Αφγανιστάν. Πολλοί ξένοι έχουν καταφύγει στην οργάνωση αυτή και μάλιστα δύο από τους ανώτατους διοικητές της ισχυρίστηκαν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι περισσότεροι από 80 Γάλλοι βρίσκονται στο Βόρειο Ουαζιριστάν και ανήκουν σε μια ομάδα ξένων μαχητών που αποκαλείται Τζιχάντ-ε-Ισλάμι. Ορκίζονται πίστη στην Αλ Κάιντα και συνεργάζονται στενά με το TTP.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ