Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ που ξεκίνησε στις 12 αντί για τις 11, ο Νίκος Κωστένογλου έκανε ξανά άσκηση τακτικής. Και εκεί έδειξε στο δίτερμα του την ενδεκάδα που όλα δείχνουν ότι θα βάλει στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη αύριο το απόγευμα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ τον Γεωργέα, αριστερό μπακ τον Καράμπελα, στο κέντρο της άμυνας τους Μανωλά και Κοντοέ, αμυντικά χαφ τον Μάκο με τον Καφέ, ελεύθερο μέσο τον Χοσέ Κάρλος, δεξιά στην επίθεση τον Λεονάρντο, αριστερά τον Σιαλμά και στην κορυφή του 4-2-3-1 τον Λυμπερόπουλο.
Ο Δέλλας βγήκε έξω στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο επανένταξης, ενώ οι Λαγός, Βάργκας και Μοσχονάς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με τον Κέζο.
Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ σε απόδοση 5.00 στην betfair
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτη η ΑΕΚ απο περσι, ειναι εγκλημα να παιζει αυτο συστημα τη στιγμη που δεν εχει ουτε εναν (!) κλασσικο ακραιο χαφ!!!! ενω εχει πολλους στον αξονα!! Μονο ο μανολο εφαρμοσε για λιγο το ρομβο και παιξαμε μπαλαρα!!!! Για μενα η ΑΕΚ πρεπει να παιξει ρομβο με αυτους εφ οσον ειναι ολοι υγιεις. Κονσταντοπουλος Μανωλας Δελλας Κοντοες Καραμπελας Γεωργεας Βαργκας Γκερειρο Λεοναρντο Λυμπε Τσιτας ΥΓ; Ο μανωλας πρεπει να παιξει στα ακρα γτ δειχνει να το χει σε σχεση με τον κοντοε (αλλωστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ετσι ξεκινησε) ΥΓ2: Ο Γεωργεας ειανι ο καλυτερος κοφτης μας (κι αυτος εκει επαιζε στη καλαματα) ΥΓ3; Ο Λεο ειναι ο καλυτερος ανακατοσουρας, που θα μπορεσει να κανει 2 τριπλες για να ανοιξει τις αμυνες γι αυτο πρεπει να παιξει πισω απ τους επιθετικους, και βαργκας-γκερειρο οτι πρεπει για τα χαφ, ο ενας θα κοψει πιο πολυ και θα τρεξει, ο αλλος θα κανει τη καλη πασα (αλληλοσυμπληρωνονται) ΥΓ4: Ο Λυμπε - τσιτας κι αυτοι θα αλληλοσυμπληρωνονται, ο ενας πιο βαρυς με καλη πασα και ο αλλος θα τρεχει (πχ σκεφτειτε πως εγινε το γκολ με τον κλωναριδη, αλλωστε κι ο μπλανκο μονο με τν ΛΥΜΠΕ εβγαινε πρωτος σκορερ!!!!!!) ΥΓ5: Καφες και μπελεκ δεν υπαρχουν ουτε στην εξεδρα!!!!! ειδικα ο αμπαλεκ πρεπει να φυγει ΤΩΡΑ!!!! ΥΓ6: Ξεχασα, ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ εκτος απο κολυτερος κοφτης, ειναι γενικα ο καλυτερος παικτης μας!!!!!!!!!!!!
ετσι οπως λες ισως κ να αξιζει ο λυμπε βασικος. επισης συμφωνω πολυ με γκερειρο. για μενα ειναι ο πιο τεχνιτης παιχτης αλλα το κακο ειναι οτι δν τον ακολουθουν οι συμπαιχτες του. εχει καθετη σεντρα κ τα καλυτερα στημενα.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΞΥΝΟ...
συμφωνω απολυτα κ ας βαλει 3 γκολ. εγω προτιμω σιαλμα η τσιτα κορυφη κ λεοναρντο κλωναριδη απο πισω
deksi mpak eprepe na valis ton kontoe, sto kentro tis aminas manola me mpougaidi, ke sto kentro mako me georgea, stin thesi tou karlos o kafes ligo pio eleftheros piso apo limpe. idika fetos tha eprepe na pari perisoteres efkeries o mpougaidis ine anoteros tou manola san pektis ke pezi ke me perisotero mialo.
ME ΦΥΤΕΑ ΣΤΑ ΧΑΦ ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΚΛΑΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΚ? ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΣΕΛΙΤΟ!!!
gt exoume kalutero????mono o tsitas mporei na pai3ei anti tou lumpe alla einai ena 8emataki gt den tou dinei perisoteres eukairies..