Έχοντας ένα μαύρο φόντο όπου γράφει "Σώστε την ΑΕΚ" και ακριβώς κάτω από αυτή την έκκληση η αντίστροφη μέτρηση (ως τις 31 Μαρτίου) γράφοντας: «Μέρες 14, ώρες 11 και λεπτά 30», πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των προέδρων ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου και Κώστα Παπαδημητρίου. Το λόγο αρχικά πήρε ο Δημητρέλος ο οποίος μίλησε ρεαλιστικά τονίζοντας πόσο δύσκολες είναι οι στιγμές για την ομάδα. Αναλυτικά όλα όσα είπε:
«Θα ήθελα αρχικά να σας εκφράσω τη στεναχώρια μου γιατί βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Το Δ.Σ. έχει κάνει τα πάντα για να μην είμαστε σε αυτή την κατάσταση, που τη θεωρώ τραγική. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει ένα συγκεκριμένο ποσό για να συνεχίζει να ελπίζει. Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα τα ποσά που χρειάζονται. Είναι ένα νούμερο αυτή τη στιγμή το οποίο το Δ.Σ. προσπαθεί με κάθε τρόπο να το βρει, αλλά νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στο χθεσινό Δ.Σ. μετά από μαραθώνιες κουβέντες που κάναμε κατάλαβε ότι η ΑΕΚ είναι μόνη της. Γι' αυτό το λόγο απευθυνθήκαμε σε τρεις κατηγορίες που μπορεί κατά τη γνώμη μας να βοηθήσουν: Η πρώτη κατηγορία είναι με το σκεπτικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που είτε έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε κάποιες γνωριμίες. Η δεύτερη κατηγορία είναι κάποια άτομα που έχουν υπάρξει όλα τα χρόνια στην ΑΕΚ και με την οικονομική δυνατότητα που έχουν να βοηθήσουν. Η Τρίτη κατηγορία είναι ο κόσμος: Δυστυχώς τον βάζουμε μπροστά και εγώ μέσα στον κόσμο είμαι και έχω κουραστέι να μου λένε «βοήθησε - βοήθησε». Μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, όμως ΔΕΝ θα είναι αυτός υπεύθυνος αν δεν βρεθούν τα χρήματα.
Τα νούμερα που χρειάζεται η ΑΕΚ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Η πρώτη είναι σε αυτή που χρωστάμε σε παίκτες πρώην και νυν.
Έχουμε συγκεντρώσει χρήματα τα οποία έχει δώσει ο κ. Παππά, μέσω του κ. Χατζηϊωάννου είναι 500.000 ευρώ. Αναμένουμε 300.000 ευρώ από επιστροφές της Σούπερ Λίγκα και είναι περίπου 300.000 ευρώ από τον κ. Νοτιά. Είναι περίπου 1,1 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να καλύψει ανάγκες 3,630 ευρώ. Ψάχνουμε δηλαδή 2,5 εκατ. ευρώ. Με βάση τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους αθλητές πρέπει να πληρωθούν μέχρι 20 Μαρτίου. Υπάρχει η δυνατότητα να παρατείνουνε την προθεσμία 4-5 μέρες ακόμα. Με την εφορία ήδη βρισκόμαστε σε κάποιες διαδικασίες. Έχουμε κάνει ήδη μία ρύθμιση που έχουμε εκπληρώσει, ενώ έχουμε ακόμα 2-3 ρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπολογίζεται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αισθάνομαι ότι οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Η προσπάθειά μου είναι για την ΑΕΚ. Δεν έχω προσωπικό όφειλος και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή καλώ όλους, είτε είναι επώνυμοι είτε όχι, να κάνουν κάτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι κουραστικό, αλλά θέλω να πειστούν όλοι, ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν πρέπει να πεθάνει».
Μπορείτε να ενημερώσετε για το αποτέλεσμα από το 48ώρο;
«Το θέμα της ενημέρωσης το έχω από τον κ. Βούρο, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες από τα 10 άτομα που ζητάμε να μας δώσουμε 300.000 ευρώ. Την τελευταία επικοινωνία που είχε είναι ότι δεν είχε τις απαντήσεις που θα ήθελε να είχε. Δεν έχει την απάντηση έστω από έναν που να θέλει να βάλει αυτά τα χρήματα. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο από οποιοδήποτε. Αυτή τη στιγμή αν προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξεύρεση των 3 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσει νέος Γολγοθάς για τα χρήματα του Ιουνίου».
Πόσα χρήματα χρειάζονται για να πάρει κάποιος το 51%;
«Για να πάρει κάποιος το 51% της εταιρείας, θα χρειαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση να βάλει κάποιος 9-9,5 εκατ. ευρώ. Αυτό ισχύει με την τιμή της μετοχής στο 1,20 ευρώ. Υπάρχει ενδοιασμός για το αν η τιμή μετοχής θα πρέπει να είναι 0,30 ευρώ. Εγώ ακόμη δεν έχω κατασταλάξει ποιο είναι καλύτερο. Με 0,30 ευρώ είναι εφικτό να πάρει ο απλός κόσμος περισσότερες μετοχές, αλλά παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε με μικρό ποσό να πάρει ακόμη και το πλειοψηφικό πακέτο. Κι έχουμε δει πολλά στην ΑΕΚ. Παράδεγμα το 35% μπορεί να το πάρει κάποιος με μόλις 2,5 εκατ. ευρώ».
Για τα όσα είπε ο Πουλάκος για τα χρέη;
«Ο κ. Πουλάκος στα ποσά που ανέφερε για το ύψος των χρεών λέει «προϋπολογίζω». Προϋπολογίζει φόρους συμβολαίων που δεν έχουν λήξει, χρήματα συμβολαίων που δεν έχουν λήξει και τα βάζει στις υποχρεώσεις, επειδή δεν υπάρχουν έσοδα. Εγώ δεν μπήκα στη λογική να προϋπολογίσω τα συμβόλαια των παικτών της επόμενης σεζόν, γιατί δεν θεωρώ πως δεν θα έχουμε έσοδα την επόμενη σεζόν. Το ποσό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι 32,8 εκατ. ευρώ και με κάποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί να φτάσει μέχρι τα 38 εκατ. ευρώ».
Για την υπόθεση Ψωμιάδη;
«Οι ελπίδες να δικαιωθεί η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη είναι πολύ βάσιμες. Οι αξιώσεις της ΠΑΕ, που αγγίζουν τα 80 εκατ. ευρώ, είναι δυνατό να δώσουν λύσεις στην ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ευθύνης στην οικογένεια Ψωμιάδη για το σημείο που έφτασε η ΑΕΚ. Ο κ. Οικονομόπουλος χειρίζεται άψογα το θέμα και πιστεύω πως θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αδέρφια όλοι μαζί με ότι μπορεί ο καθένας για την ΑΕΚ μας! Είναι η τελευταία ώρα,ή εμείς ή τέλος! ΑΕΚΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΈΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2004 Το Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την Πέμπτη την υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44 και έτσι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Η τριμελής σύνθεση του Εφετείου Αθηνών, η οποία είχε κληθεί να εξετάσει την υπόθεση υπαγωγής της ΑΕΚ στο άρθρο 44, μετά την τριτανακοπή που είχε καταθέσει ο Πέτρος Στάθης στη δεύτερη απόρριψη της αίτησης της ΠΑΕ, έβγαλε την ετυμηγορία της και δικαίωσε το αίτημα της «Ένωσης». Έπειτα από σχετική εισήγηση του εισηγητή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της υπόθεσης προς τους άλλους δύο δικαστές, οι εφέτες αποφάσισαν να εγκρίνουν τη συμφωνία της ΠΑΕ με το 60% των πιστωτών της για μείωση κατά 95% των απαιτήσεών τους. Η απόφαση αυτή θα σημάνει την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 44 του νόμου 1892/90 περί Εξυγίανσης Ανωνύμων Εταιρειών και συγχρόνως τη σωτηρία της ΑΕΚ. Και τούτο αφενός διότι τα χρέη της προς το Δημόσιο θα προσγειωθούν στα 5 εκατ. ευρώ περίπου, τα οποία θα κληθεί να καλύψει εντός 10ετίας, και αφετέρου διότι η ΠΑΕ θα σπάσει οριστικά τους δεσμούς με τις Enic και NetMed, που τόσο την ταλαιπώρησαν την τελευταία επταετία. Η απόφαση βεβαίως δεν αποτελεί πανάκεια για την ΑΕΚ, της οποίας τα χρέη προς Δημόσιο και τρίτους ξεπερνούν και μετά το «44» τα 15 εκατ. ευρώ. Αποκτά, όμως, για πρώτη φορά ελπίδες εξυγίανσης, διότι θα αποδεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας (που περιέχουν 1,5 εκατ. ευρώ) και αφετέρου θα πάψει ο κίνδυνος της πτώχευσης, ο οποίος κρατούσε την ΠΑΕ μακριά από τις συμφωνίες για χορηγίες και της στερούσε τη δυνατότητα λήψης τραπεζικού δανείου.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο INSIDER ΘΕΛΩ ΤΟΝ INSIDER ΤΩΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ???????
Εχει πάει για κρέπες με τον τίγρη. Μόλις τελειώσει θα έρθει πάλι για εκ βαθέων ενημέρωση. Αν βέβαια δεν έχει κάνα ραντεβού για μπύρες με τον ντεμάκο. Ειναι και πολυάσχολος βλέπεις.
Πανο με την περιπτωση των χρωματων της Ξανθης μαλλον το αντιθετο συνεβη .. ο συλλογος φορουσε ερυθρολευκα και μολις ανελαβε χορηγος η Σκοντα τοτε αλλαξε χρωματα και η ομαδα (οχι αμεσως) .. αρχικα το κοκκινο - ασπρο εγινε πρασινο με μαυρο παντελονακι ,στη συνεχεια επανηλθε το κοκκινο σε συνδυασμο με μπλε σκουρο ..παντα ομως υπαρχει η "πινελια" του πρασινου που ειναι το χρωμα της Σκοντα .. αρα , ο χορηγος αλλαξε τα χρωματα στην Ξανθη που ιστορικα ηταν κοκκινο - ασπρο ..
δεν το ηξερα αλλωστε δεν ειμαι και οπαδος της σκοντα.ωπ μου ξεφυγε της "σκοντα"!!!!!!.αναρωτησου ποσες φορες εχεις ακουσει σχολιαστει να την αποκαλει ετσι????θα θελαμε πραγματικα να μας αποκαλει καταλαθος ο χ,ψ,ζ σχολιαστης μπαιγκον αεκ ή κατι τετοιο.παντως ευχαριστω για τον εμπλουτισμο των γνωσεων μου και ετσι και αλλιως παλι το ζητημα δεν ειναι το χρωμα ετσι.δεν υπαρχει εταιρια σοβαρη να ερθει να επενδυσει στην αεκ της ελλαδας του δντ της ελλαδας της gay league οποτε ουτε καν θεμα για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συζητηση δεν υπαρχει ειδικα την στιγμη μηδεν για την αεκ.αν ηταν στο παρα πεντε ισως και να τα συζητουσαμε αυτα αλλα τωρα ειμαστε στο μηδεν.
Έχοντας ένα μαύρο φόντο όπου γράφει "Σώστε την ΑΕΚ" αντίστροφη μέτρηση «Μέρες 14, ώρες 11 και λεπτά 30» ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ...!!!
Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καμμία εταιρία που να μας δώσει τρελά λεφτά και να κάνουμε κάτι όπως η SKODA Ξάνθη; Να βάλουμε δηλαδή έναν χορηγό στο όνομα. Και πριν βιαστείτε να κοροιδέψετε κάποιοι σκεφτείτε τον κίνδυνο της Δ' Εθνικής και πόσα λεφτά θα βγάζαμε από μία τέτοια κίνηση.
Μην ανησυχείτε βρε Παλουκάρια... Θα μας σώσει ο Ντέμης με το νέο δάνειο
Ααααα ...Ξέχασα Κλεφτάκι που είναι ο Τίγρης ???
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ!
αν απευθύνεσαι σε μένα, δεν χρειάζεται να πάρω εισιτήριο 33 ευρώ. έδωσα πολλά περισσότερα. αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. δεν είναι ώρα να μπαίνει αεκομετρο και ποιος δίνει περισσότερα. στις εποχές που είμαστε ο καθένας δίνει ότι μπορεί για να έχει τη συνείδησή του καθαρή. είτε 1 ευρώ, είτε 100 ευρώ, είτε 10000 ευρώ, αυτή τη στιγμή όλοι ίδιοι είμαστε. αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ...! ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΧ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΘΑ ΘΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ....! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ....!ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ..! ( ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΩ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ....)
σαφώς και δεν απευθύνομαι σε σένα και φυσικά λέω αυτό που είπες και εσύ. για μία φορά αν ενωθούμε και αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, ίσως και να αποδειχθεί σωτήριο. όσα και αν βάλαμε στο παρελθόν τα βάλαμε για την καύλα μας μας. ούτε για τον ντέμη, ούτε για τον πόλυ, ούτε για κανέναν. για την καύλα μας. ας βαλουμε κάτι ακόμα, ότι μπορούμε και πάλι για την καύλα μας. χωρίς γκρίνια, χωρίς να ψάχνουμε ευθύνες. αυτός είναι ο ρόλος του οπαδού, να βοηθάει όπως μπορεί και όσο μπορεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ομάδα του.
Και όταν μιλάμε για την ΑΕΚ που είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερο μέγεθος της Ξάνθης με εκατομύρια οπαδούς σκεφθείτε πόσα περισότετα χρήματα θα μας έδινε από αυτά που δίνει η SCODA στην Ξάνθη. Θα λύναμε το πρόβλημα σε χρόνο μηδέν. Δημητρέλο ξεκίνα επαφές με μεγάλες εταιρίες.
Παιδια ο Πανοπουλος εχει τη Σκοντα μαζι με αλλον ενα. Μη λετε οτι θελετε. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ
Ε εντάξει. Αυτό δεν αλλάζει την ουσία της πρότασης μου. Ότι θα μπορούσαμε να βρούμε μία εταιρία που να μας δώσει πολλά λεφτά για κάτι τέτοιο. Σκέψου ότι μπορεί να πέσουμε Β' Εθνική αν δεν βρούμε λεφτά. Και ότι με αυτό που προτείνω ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ.
ποια είναι η διαφορά του να ονομαστούμε mercedes AEK από το Νέα ΑΕΚ παίρνοντας άλλο ΑΦΜ, που θα μας διαγράψει και τα χρέη και θα είναι και σωτήριο. καμια. οποιαδήποτε λέξη πριν ή μετά την ΑΕΚ που αλλοιώνει το όνομα της θα είναι καταστροφή για την ιστορία αυτής της ομάδας. αν θελει η Mercedes ή η κάθε mercedes να γίνει χορηγός, καλώς να γίνει αλλά όχι να μπαίνει το όνομα της δίπλα σε αυτό της ΑΕΚ. δεν πρέπει να επιτρέψουμε τίποτα τέτοιο. δεν μπορεί καμία διοίκηση να πάρει τέτοια απόφαση και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλοιώσει το ονομα της μεγαλύτερης ομάδας της ελλάδας και να καταστρέψει την ιδέα των προγόνων μας.
Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν σου μιλάω για Νέα ΑΕΚ και τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ. Το να βάλουμε χορηγό ΔΕΝ αλλοιώνει την ομάδα. Γιατί την αλλοιώνει; Η ίδια ομάδα θα είμαστε. Όχι κάτι το νέο. Και σκέψου τι χρήματα θα έδινε μία εταιρία για να μπει χορηγός σε κάτι τέτοιο. Θα λύναμε το πρόβλημα που έχουμε αυτήν την στιγμή χωρίς να πέσουμε Δ' Εθνικές και τέτοια τρελά.
εσύ δεν μιλάς για χορηγό, μιλάς για νέο όνομα. στο καταστατικό της σουπερ λιγκ η Ξάνθη είναι εγγεγραμμένη σαν skoda ξανθη, άρα συζητάμε για άλλο όνομα. αν πρόκειται απλά για μία χορηγία τότε κανείς δεν λέει όχι. αλλά πιστεύεις πως δεν το έχουν σκεφτεί όλες οι διοικήσεις μετά ντέμη εποχής; και λέω μετά ντέμη γιατι τότε είχαμε την lg και μας έδινε τρελά λεφτά. απλά καμία εταιρία δεν θα το έκανε αυτό, ειδικά τώρα που ο βασικός χορηγός είναι ο οπαπ που δίνει μακράν τα περισσότερα χρήματα
100% δεν το έχουν σκεφθεί. Τα χρήματα που θα έδινε μία εταιρία για το όνομα είναι ασυγκρίτως περισσότερα από ότι για μία απλή χορηγία. Τελειώνουμε με την UEFA και με πολλά χρέη και δεν παρακαλάμε ούτε Παπάδες ούτε Πόλυδες ούτε κανένα έτσι και γίνει.
το βρηκα μαγκες...βρηκα την εταιρια που θα μας δωσει ενα ονομα που θα μας ταιριαζει απολυτα...DUREX-AEK!!! τωρα χωρις πλακα θα βαλω ενα ονομα πολυεθνικης στην πιο λαικη ομαδα της ελλαδας?ενταξει δεν μ ακουγεται σαν σωστη λυση...εξαλλου ποσα χρηματα παιρνει η ξανθη?δε νομιζω πως θα σωθουμε με αυτη τη λυση...
Solti21 είναι πιο φιλολαικό να έχουμε τον χορηγό μας να μας στα σκάει παρά να παρακαλάμε τον κάθε τιτανομεγιστάνα αμέτοχο για ελεημοσύνη. (έτσι νομίζω τουλάχιστον)
Σαυρας το πιο φιλολαικο ειναι ο κοσμος να εχει τις μετοχες κ ν εκλεγει καποιον ως προεδρο....αυτο ομως δεν γινεται απ'οτι φαινεται...οποτε θα προτιμησω εναν προεδρο που να νοιαζεται και να εχει χρηματα αλλα κ τη βοηθεια του κοσμου κ αλλων μετοχων!τωρα αυτη η ιδεα σου μου φαινεται καπως....δεν μ καθεται καλα!
ρε φίλε μου καλέ στον βωμό των χρημάτων δεν πουλάς τα πάντα γιατί αλλιώς υπάρχουν και άλλες προτάσεις που δεν έχουν σκεφτεί. για παράδειγμα να μπουν στο άρμα του μαρινάκη και μια φορά τη 10ετια να μας χαριζει ο χοντρος και ένα πρωτάθλημα. αν σκεφτείς ότι τώρα έχουμε να πάρουμε 16 χρόνια και όπως πάει θα αυξηθούν πολύ περισσότερο, θα μας βόλευε αυτή η λύση. υπάρχουν όμως και ηθικά θέματα και δεν θα πρέπει να ξεπουλάμε τα πάντα επειδή κάποιοι ανεύθυνοι μας έφεραν εδώ
Μα αυτό σου εξηγώ. ΔΕΝ ξεπουλάμε τα πάντα. ΑΕΚ θα συνεχίσουμε να είμαστε ακόμα και αν βάλουμε χορηγό στο όνομα. Απλά αποκτάμε χρήματα και λύνουμε το πρόβλημα με την UEFA. Δεν αλλάζει κάτι στην ομάδα μας. Ούτε το σύμβολο μας, ούτε τα χρώματα μας, ούτε η Ιστορία μας, ούτε τα συνθήματα μας, ούτε τίποτα. Απλά στην τηλεόραση και σε site θα μας λένε με το όνομα του χορηγού. Εμείς απλά ΑΕΚ θα συνεχίσουμε να την λέμε. Ουσιαστικά δηλαδή δεν αλλάζει κάτι στην ομάδα.
άρα μιλάς καθαρά για χορηγία. δεν έχει σχέση λοιπόν με την skoda ξανθη που είπες, γιατί αυτή η ομάδα πλέον ονομάζεται έτσι. τέτοιες χορηγίες όμως δεν πρόκειται να μας φέρουν πολλά λεφτά. εδώ δεν έβρισκαν βασικό χορηγό πριν 3 χρόνια και έβαλαν την diners μόνο και μόνο για να μην ξεφτιλιζόμαστε. αφού δεν έχουμε εμπορικό τμήμα. είμαστε πιο πίσω και από ομάδες της ουγκάντας
Σου μιλάω για έναν χορηγό που σε επίσημα πράγματα (π.χ. τηλεοπτική κάλυψη) θα αναφέρετε στο όνομα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε ανεπίσημα πράγματα (συνθήματα, οπαδικές συζητήσεις κ.α.) θα πρέπει να τον αναφέρουμε. Δηλαδή ΔΕΝ αλλάζουμε όνομα.
Αδερφε ειναι δυνατον να βαζεις την ξανθη στην ιδια μοιρα με την ΑΕΚ???Αυτη δεν ειναι λυση...φιλικα με εκτημιση
Μάρκο φυσικά δεν τις βάζω στην ίδια μοίρα. Εμείς αν κάναμε κάτι τέτοιο με μία μεγάλη εταιρείτα θα κερδίζεμε ασυγκρίτως ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ από αυτά που παίρνει η Ξάνθη λόγω του ότι έχουμε ασυγκρίτως περισσότερους οπαδούς.
ARKEI ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΕΧ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...!!!ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ Η ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Η ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ.......! ))))
Βρε toolaek υπάρχουν σοβαρές εταιρίες. Π.χ. AMSTEL. Τι θα σε πείραζε αν στα κανάλια την ώρα που μεταδίδουν τον αγώνα μας λένε AMSTEL - AEK. Στην ουσία δεν θα άλλαζε ΤΙΠΟΤΑ. Στο γήπεδο ΑΕΚΑΡΑ θα φωνάζαμε και τέτοια.
ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕ...! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...! ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...(ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ COCACOLA -AEK... KINTER AEK KΛΠ...
Φίλε εμένα στα @@ μου δεν έχω τέτοιου είδους ενδιασμούς το πρόβλημα είναι ΑΛΛΟΥ πως τέτοιου είδους χορηγό μέσα σε τέτοια κρήση δεν βρήσκεις!
AEKCy το θέμα της κρίσης είναι κυρίως ελληνικό. Μιλάμε για Πολυεθνικές εταιρίες που μέσω των οπαδών της ΑΕΚ θα έχουν εν δυνάμη εκατομμύρια πελάτες. Ακόμα και με την κρίση ο κόσμος αγοράζει πράγματα Π.χ. μπύρες, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη ρουχισμού κ.α. Μπορούμε να βρούμε κάποια Πολυεθνική.
AEK - AEGEAN μάγκες... έμπαινε Μήτσο έμπαινε
Κάτσε το όνομα το έχει καπαρομένο ο Μελ Μελ αλλά απο το καλοκαίρι αν δεν πάρουμε την άδεια ξέρεις για που....
Έχοντας ένα μαύρο φόντο όπου γράφει "Σώστε την ΑΕΚ" αντίστροφη μέτρηση «Μέρες 14, ώρες 11 και λεπτά 30» ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ...!!!
γιατρε μου .. δηλαδη να γινουμε Αρης και ΠΑΟΚ που εχουν "βολευτει" μονιμα με τον ρολο του κομπαρσου και δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις , η ΑΕΚ ειναι αλλο μεγεθος , ολοι το ξερουμε .. πιστευω οτι το εγχειρημα με τον κοσμο στην Ελλαδα του "μνημονιου" δεν θα εχει κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα , εαν βρισκομασταν σε αλλη χωρα τοτε θα ηταν μια σοβαρη λυση .. πρεπει απαραιτητως να υπαρχουν 1-2 οικονομικες "κεφαλες" (οχι παραπανω) στην ομαδα που να της δινουν σιγουρια ,αξιοπρεπεια και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυναμισμο , συν τον κοσμο που ειναι απαραιτητος ..διαφωνω καθετα με τις πολυμετοχικοτητες , απετυχαν παταγωδως στην Ελλαδα (και ελεω "γαυρου") ,επειδη συγκρουονται πολλες διαφορετικες αποψεις και επιχειρηματικοι εγωισμοι /διαφορες που της βλεπουμε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναικο μεταξυ των μετοχων ..
παιδια εγω προτεινω να βαλουμε ολοι λεφτα οσα μπορουμε με εναν και μοναδικο ορο, ο αλητης ο Νοτιας να παραδωσει τις μετοχες που εχει, και που τις εχει δεν κανει τιποτα, επομενως δεν αξιζει σε αυτον τον να εχει μετοχες της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.
Aυτο το λινκ http://www.gavros.gr/article/25374/h-koyla-ginetai-shrial/ παρακαλω να το στειλετε στο παρεακι της καταστροφης,στους τιμιους και ηθικους ψευτοσωτηρες να δουν που καταντησαν την ομαδα,καταφεραν τελικα να ξεπερασουν και τον Ψωμιαδη,καταφεραν να μας χλευαζουν κατι τιποτενιοι οπως οι αρουραιοι της τρουμπας,που για να ξεχασουν τα προβατα το χτεσινο κ@λι που φαγανε βγαζουν τετοια θεματα σε επισημο δημοσιογραφικο site κιολας.Οση αηδια μου προκαλουν οι αδερφες του λιμανιου και οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημοσιοκαφροι τους αλλη τοση μου προκαλει πλεον και το παρεακι
Μα να΄τανε μόνο οι γαύροι...Εδώ ο κάθε τυχάρπαστος κάνει πλάκα πλέον με την τραγωδία τής ΑΕΚ. Αλλη μιά μεγάλη επιτυχία πού κατάφερε το ντεμοπαρεάκι. Αυτό όντως δεν το είχε καταφέρει κανείς ως τα τώρα.
"...Το ποσό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι 32,8 εκατ. ευρώ και με κάποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί να φτάσει μέχρι τα 38 εκατ. ευρώ". Α, μάλιστα. Ετσι...απλά και ευκολοκάρδιστα μπορεί και να είναι 38 εκ. το χρέος. Επειδή...μπορεί να υπάρχουν και κάτι άλλες...υποχρεώσεις (πώς λέμε "οφειλές" κατ΄άλλους? κάτι τέτιο). Λάστιχο είναι το χρέος τής ΑΕΚ. Καουτσούκ. Ανεβοκατεβαίνει ανάλογα ποιό μέλος τής "διοίκησης" μιλάει. Μιλάει ο πρώην οικ. διευθυντής? 46 εκατ. Μιλάει ο νυν πρόεδρος? 32, 8 αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορεί και 38, αναλόγως αμα λάχει να΄ούμε. Κι όλα τα βαφτίζουμε όπως γουστάρουμε. "Υποχρεώσεις"... ..."Οφειλές".. "...Ανοίγματα"... Βέβαια, το ότι ο κακός οικ. διευθυντής συνυπολογίζει όχι μόνο ότι δεν υπάρχουν έσοδα ικανά να καλύψουν τίς τρέχοντες...υποχρεώσεις αλλά ούτε και μέτοχοι πού να πληρώνουν είναι απλώς μιά λεπτομέρεια. Κι αφού τον έχουμε σουτάρει συνεπάγεται ότι δεν ξέρει τι τού γίνεται. Και τελικά αφού κάνουμε σχεδιασμό με τα λεφτά πού ΘΑ πάρουμε υποτίθεται απ΄τον...αγαπούλα γιατί να μην υποθέσουμε ότι θα έχουμε...έσοδα ικανά να καλύψουν τίς "υποχρεώσεις" πού σκάνε σε 3 μήνες? Η φαντασία στην διοίκηση και η δημιουργικότητα στην λογιστική.
Έστω ότι με την βοήθεια του κόσμου βρίσκονται τα χρήματα που απαιτούνται μέχρι τέλος Μαρτίου. Μετά απαιτούνται άλλα 3.5 μύρια μέχρι τέλος Ιουνίου.... Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Οι αμέτοχοι ξέρουν πως ότι βάλουν είναι χαμένο. Για αυτό και τα 300 του Νοτιά και τα μηδέν των υπολοίπων. Δηλαδή αν πληρώσει ο κόσμος και τα 3.5 του Ιουνίου θα μείνουν αυτοί στο τιμόνι της ομάδας και την νέα χρονιά;;;;;; Και πως θα τσουλήσει η ομάδα; Αφού δεν επενδύουν άλλο. Τέλος. Ξέρουν ότι τελείωσαν. Προσπαθούν να γλιτώσουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όσα περισσότερα μπορούν. Στο τέλος θα πληρώσουν. Δεν μπορούν να μην πληρώσουν. Για την ΑΕΚ μιλάμε. Δεν τους παίρνει και το ξέρουν. Morgan δεν υπάρχει πλέον. Πληρώνουν τα χρέη αφήνουν την ομάδα στο -10μύρια (όπως την πήραν μετα το 44 δλδ) και πάνε στο καλό.
τι εννοεις δεν μπορουν να μην πληρωσουν και ποιος θα τους υποχρεωσει να πληρωσουν.θα τους δειρεις εσυ,ο αλλος, ο διπλα, ο δεξια,ο αριστερα,ποιος????καμμια υποχρεωση δεν εχουν τουλαχιστον νομικη.αρα τα νομιμα ξεχνα τα. θα σε διορθωσω και σε κατι αλλο για να λεμε την αληθεια παντα.το 2004 η ομαδα ειχε οντως δεκα εκ χρεη αλλα δεν ειχε ουτε εναν παιχτη στο ροστερ της.
Ο Ντιμιτρέλ έχει κάνει ένα και μοναδικό λάθος. Δεν έχει ενημερωθεί απ΄τούς insider τών σχολίων. Αν το είχε κάνει θα είχε διαπιστώσει ότι όλα...πάνε μιά χαρά.
ετσι ρε φιλε πες τα.δωσε insider στον κοσμο.δωσε insider στον λαο να χαιρεται και οταν πεθανει η αεκ παλι τον insider θα πιστευουν.αληθεια μηπως θυμασαι πως τον λεγανε εκεινον τον φανταστικο insider που ηξερε μεχρι και ποτε εκλανε ο γατουλης.αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη δεν θα βγει να γραψει παλι τις γνωστες παπαρολογιες του να ριξει σταχτη στα ματια του κοσμου και να βοηθησει και αυτος την αεκ να πεθανει μια ωρα αρχιτερα. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξυπνατε ρε αν δεν βοηθησουμε εμεις γιατι εμεις ειμαστε η αεκ παει το χασαμε το τρενο.πεταξε το πουλακι.ξυπνατε οσο μπορει και οπως μπορει ο καθενας να βοηθησουμε ολοι.
Οι ινσάιντερ οι ίδιοι δεν φταίνε. Απλώς χρήζουν ειδικών γνώσεων ψυχολογίας και ψυχιατρικής για να θεραπευτούν. Το ποίμνιο πού μαζεύεται απο κάτω και....σχολιάζει βελάζοντας είναι το κυρίως πρόβλημα.
τι "καραγκιοζιλικια" ειναι αυτα με την αντιστροφη μετρηση .. που εχουν "φτασει" την ΑΕΚ ρε παιδια .. μου θυμιζει κατι τηλεμαραθωνιους με την Κορομηλα για δωρεες στο Χαμογελο του Παιδιου .. "βρωμαει" η ιστορια με τον λογαριασμο , σαν καμπανια για τα εισιτηρια διαρκειας μου μοιαζει , μεχρι και σλογκαν βγηκε με σκηνικο "Σωσε την ΑΕΚ" .. κατι δεν μου κολλαει εδω
Δημητρελο αφου η ΑΕΚ ειναι πλεον μονη και δεν εχει μετοχους πρεπει να αποδωθουν και οι ευθυνες τωρα στους υπευθυνους.Η ομαδα ειναι φορτωμενη με πολλα χρεη που δεν δημιουργησε ο κοσμος της ΑΕΚ.Απο το να ζηταμε ελεημοσυνη απο τους καταστροφεις και αυτοι να μας γραφουν πρεπει να περασουμε στην αντεπιθεση.Ο Βουρος που ειναι και πολιτικος αντι να τους παρακαλαει για ελεημοσυνες λες και η ΑΕΚ ειναι ζητιανα να δωσουν ενα πολυ μικρο ποσο γι αυτους(300 χαλανε αυτοι για τα πουρα τους μονο)και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να το αρνουνται και αυτο ως ανθρωπος της κυβερνησης να βαλει μεσα εισαγγελεις, σδοε να κανουν φυλλο και φτερο την ΠΑΕ και να αποδοθουν οι ποινικες ευθυνες στους υπευθυνους μετοχους,προεδρους,οικονομικους συμβουλος κλπ.Μετα τα δικαστηρια με τον μακαρο να ξεκαθαρισουμε τους λογαριασμους και με το παρεακι της συμφορας, να δουμε και εκει ποσο θα ειναι η ταριφα απο τα κλεμμενα?Πρεπει να μπει ενα τελος επιτελους την εχουν καταντησει την ομαδα πλυντηριο,ερχεται ο καθενας ειτε λεγετε μακαρος ειτε ψευτοσωτηρες την καταχρεωνει και μετα σηκωνεται και φευγει σαν κυριος και μετα μας λεει οποιος λαμβανει ελα κοσμε δωσε και σωσε πληρωσε τα κερατιακα αλλων για να μην πεσει η ΑΕΚ.Ανοχη τελος οποιος χρεωσε να πληρωσει
1 Καταθέτουν οι μέτοχοι τις μετοχές τους στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Οικονομόπουλου. 2 Βγάζουν αναλυτική κατάσταση των χρεών ανα πιστωτή. 3 Αλλαγή του καταστατικού της ομάδας που να επιβάλει το 51% στον κόσμο, ο οποίος θα αναθέτει το μανατζμεντ ανα τριετία σε όποιον έχει την καλύτερη πρόταση.
βασιλη, απτη στιγμη που εγραψες το 1,περιττα τα αλλα δυο... στο 1 θα κατατεθουν,στο 1 θα.....παραμεινουν..
ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ 51 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ??????????????????????????????ΕΛΕΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ... Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ...
ΒΑΣΙΛΗ, TOOL, ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ....! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...! ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ........... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΡΤΙΚΑ.......... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΙΣ ΔΙΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ( φροντίζει, ντύνει, ταίζει) ΜΙΑ ΓΚ@ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔ@ΕΙ ΑΛΛΟΣ...! ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΄΄ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ΄΄.!
ΑΣ ΕΧΕΙ...!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ 20 ΕΥΡΩ 500.000 ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΑΜΕ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥς!!! Ε ΔΕ ΒΑΖΟΥΝΕ...ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....! ΔΥΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΕΚ....
#ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ
Xmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗ..............!
και ομως ακομη και χτες αποπροσανατολιζαν τον κοσμο καποιοι που θελουν την αεκ διαλυμενη δεινωντας του ελπιδες οτι οι 9 θα πληρωσουν και μαλιστα θα μεινουν και λεφτα στην παε αφου πληρωσει τους παιχτες.δεν θα πω σε κανεναν που δεν εχει να καταθεσει λεφτα αλλα οι δικαιολογιες τελος για ολους μαγκες.ο ασθενης πεθαινει και εμεις καθομαστε πανω απο το νεκροκρεβατο και εμεις μοιρολογαμε περιμενοντας το θαυμα αντι να τον βοηθησουμε.οι μετοχοι οι αμετοχοι πειτε τους οπως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θελετε δεν θα βαλουν το λενε ανοιχτα και ξεκαθαρα πλεον,θαυματα τυπου γατπυλη ουτε στα πιο τρελα ονειρα του κλεφτακη δεν υπαρχουν τωρα πια.μονο εμεις μειναμε αλλωστε εμεις ειμασταν παντα και εμεις θα ειμαστε παντα η αεκ ουτε οι μετοχοι ουτε κανεις αλλος. αν δεν γουσταρετε να καταθεσετε λεφτα οπως εγω ακομα καλυτερα θα ηταν να παρετε ενα εισητηριο πηγαιντε μια φορα στους επισημους στο οακα ή παρτε μια φανελα για το παιδι σας αν εχετε παιδια αγοραστε τους κασκολ αυθεντικα.παντως βοηθηστε ρε παιδια γιατι το τελος ειναι πολυ κοντα.
ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ 9 ΛΕΝΕ ΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΤΡΕΛ΄ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΜΑΓΚΕΣ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑ! ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΟΚ...) ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΑΜΕ! ΔΕ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΛΛΟ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ"
ετσι ακομη και σημερα φυλλαδες της αεκ γραφανε για τον μυστικο δειπνο και την σωτηρια της αεκ.τους το ξαναλεω το εγραψα και χτες αν πεθανει η αεκ να δω αυτοι απο που θα ζησουν.να δω ποσες μερες θα αντεξουν τα αεκτζιδικα site και οι εφημεριδες χωρις αεκ.ή μαλλον ποσα λεπτα θα αντεξουν.ο αανθρωπινος εγκεφαλος εχει προβλημα εκ φυσης δεν μπορει να σκεφτει ευκολα μακροπροθεσμα πρεπει να τον εκπαιδευσεις για να σκεφτετε ετσι.για αυτο η ελλαδα ειναι εδω που ειναι για η αεκ ειναι εδω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που ειναι.
Εκανα καταθεση 33 ευρω. Εχω το μερακι να κρατησω στα χερια μου 10 μετοχές της ΑΕΚΑΡΑΣ! Αυτες τις μετοχές ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ τα παιδια μου και ΑΥΡΙΟ τα εγγονια μου, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ! ΑΝ 75758 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ! ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ! ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ 33 ΕΥΡΩ! ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.... 2,500,014 ΕΥΡΩ!!! ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΑΚΑ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!!!! 1 ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΚΑΙ 1 ΟΑΚΑ ΓΕΜΑΤΟ! ΑΝ Η ΑΕΚ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!
Φίλε μου όπως έγραψα έκανα κατάθεση προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Μην ξεχνάς οτι δεν έχουν όλοι οι φίλοι τη δυνατότητα να είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Για παράδειγμα εγώ ζω στην Κέρκυρα, άλλος μπορεί να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, άλλος στη Ρόδο κ.ο.κ. Εσύ που προφανώς βρίσκεσαι στην Αθήνα καλά θα κάνεις να πάρεις το εισητηριάκι σου και να πας στο γήπεδο και καλό είναι όσοι βρίσκονται στην Αττική τα χρήματα να τα δώσουν (έστω σε ένα ποσοστό) μέσω των εισητηρίων , έτσι ώστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να έχει και η ομάδα την άμεση υποστήριξη των φιλάθλων και αγωνιστικά. Ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όπως μπορεί !
Στην Ελλαδα του Δ.Ν.Τ ,που ο φτωχος εγινε φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος, ζητατε απο τον κοσμο να πληρωσει τα γαμησιατικα σας! Οταν επρεπε(περσυ και προπερσυ) να βαλετε τρεις νοματεοι απο 500.000, πουλουσατε τρελα και διαλισατε την ομαδα ρε οργια!! Τωρα, που πρεπει να βαλετε απο 1.000.000 +,παλι τρελα μας πουλατε! Στα μαγαζια του μπαμπα σας που ντεμεκ διαχειριζεστε,ετσι κανετε ρε γατακια?? Ας σας φωτισει ο Θεος σας, να κανετε το σωστο και να πληρωσετε τα χρεη ΣΑΣ γιατι αμα η Α.Ε.Κ πεσει στη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ β,οθτε ο χαρος δε σας σωνει.. υ.γ: Πληρωστε γι' αυτους που φυγαν, και γι' αυτους που "φευγουν".. υ.γ1: Η Α.Ε.Κ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!! υ.γ2: ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΑΕΚ365 ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΒΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ), ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΧΘΕΣ 60 ΕΥΡΩ.
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ! δεν ειναι ωρα για δημοσκοπησεις αδερφε, ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ! Αντε πασα μου! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Επιτέλους και κάτι αισιόδοξο σαν μήνυμα. Και επειδή δεν έχω και οικογενειακές υποχρεώσεις το κάνω 3 χ 33. Για την ΑΕΚ και για την πάρτη μου, και για κανέναν άλλο. Αισθάνομαι καλύτερα μετά από αυτήν την πράξη.
Με έπεισες θα πάρω και δεύτερο “εισιτήριο”. Αδερφέ συνέχισε , δεν το λέω ειρωνικά .
Ο τιγρης ο Νικολαου που ειναι και λαλιστατος δεν λεμε να πληρωσουν τα σπασμενα αλλων αλλα 300 χιλ δεν μπορουν βαλουν? Ετσι για το θεαθηναι και μονο...... ελεος!!!!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ!
TSIPA DEN EXOUN RE GAMWTO?? TI NA PW RE FOUSTI M....
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ!
ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ... ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.....! ΕΦΟΣΟΝ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ???? ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ...(ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ...) ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ...
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ...ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΣΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΖΗΤΙΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!
## MONO AEK 1984 Είσαι ο μοναδικός που κατέθεσες μια ρεαλιστική, όσο και καθαρή, χωρίς παγαποντιές, πρόταση. Ας πουλήσουν τις μετοχές τους σε μια συμβολική τιμή.Και αυτοί θα απαλλαγούν από τον βραχνά (έτσι δείχνει) που λέγεται ΑΕΚ και εμείς θα έχουμε λόγο στα τεκτενόμενα της ΠΑΕ και λεφτά ζεστά και γρήγορα θα μαζευτούν. Οι εκβιασμοί του στυλ να πληρώσει ο κοσμάκης τα σπασμένα των κροίσων, ΔΕΝ περνά με τίποτα. ## Παναγιώτη-Γιώργο Cy την καλησπέρα μου. Σκούρα τα πράγματα. ##... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Χαζοπούλι δεν είναι ώρα για εξυπνάδες και πικαρίσματα αλλά για περισυλογή και λύσεις. ## T-Rex Το όνομα-χορηγός, είναι μια καλή λύση αλλά, κατά τη γνώμη μου, μόνο για Ξάνθες. Φιλικά-συντροφικά και χωρίς ίχνος κομπασμού.
γιατρε μου .. δηλαδη να γινουμε Αρης και ΠΑΟΚ που εχουν "βολευτει" μονιμα με τον ρολο του κομπαρσου και δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις , η ΑΕΚ ειναι αλλο μεγεθος , ολοι το ξερουμε .. πιστευω οτι το εγχειρημα με τον κοσμο στην Ελλαδα του "μνημονιου" δεν θα εχει κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα , εαν βρισκομασταν σε αλλη χωρα τοτε θα ηταν μια σοβαρη λυση .. πρεπει απαραιτητως να υπαρχουν 1-2 οικονομικες "κεφαλες" (οχι παραπανω) στην ομαδα που να της δινουν σιγουρια ,αξιοπρεπεια και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυναμισμο , συν τον κοσμο που ειναι απαραιτητος ..διαφωνω καθετα με τις πολυμετοχικοτητες , απετυχαν παταγωδως στην Ελλαδα (και ελεω "γαυρου") ,επειδη συγκρουονται πολλες διαφορετικες αποψεις και επιχειρηματικοι εγωισμοι /διαφορες που της βλεπουμε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναικο μεταξυ των μετοχων ..
Δεν διαφωνώ ούτε κατ' ελάχιστο φίλε μου Castroman. Πολλάκις έχω γράψει, και το ξανάγραψα και σήμερα σε άλλη ανάρτηση, ότι το πολυμετοχικό μοντέλο εφαρμόσθηκε και απέτυχε. Ένας, όχι δύο. Ένας! Τα παίρνει όλα και μαζί την δόξα, την ευθύνη και αν πρέπει και την κατακραυγή. Αυτό που αβαντάρω στον σύντροφο MONO AEK, είναι πως τα λεφτά που αν και εφ' όσων, βάλει ο κόσμος, θα πρέπει να έχουν και κάποιο αντίκρισμα, έστω και για το θεαθήναι και η μοναδική περίπτωση είναι να μετοχοποιηθούν με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ταυτόχρονη απομετοχοποίηση των χτικιών που μας παιδεύουν. Αυτό το "δώστε λεφτα για να σωθεί η ομάδα", έτσι στο βρόντο, δεν παίζει με τίποτα.
Ακριβώς αυτό που λες ήθελα να πω και το μόνο αντίκρισμα που χρειάζεται ο κόσμος για να συμμετάσχει μαζικά είναι να συναποφασίζει για τα χρήματα που θα βάλει και για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν, δηλαδή να του δοθούν μετοχές. Συντροφε ντοκτορ πρεπει με κάποιο τρόπο να το απαιτήσουμε και να κάνουμε το εγχείρημα όσο ποιο ρεαλιστικό ώστε να αρχίσει.
Θα συμφωνήσω και θέλω να προσθέσω πως την αλητεία των αμέτοχων δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει έτσι! !αλητεία θέλουν? Ε αλητεία θα έχουν.....
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ!
Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1 "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ΑΞΙΑΣ 33ΕΥΡΩ!
Εκανα καταθεση 33 ευρω. Εχω το μερακι να κρατησω στα χερια μου 10 μετοχές της ΑΕΚΑΡΑΣ! Αυτες τις μετοχές ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ τα παιδια μου και ΑΥΡΙΟ τα εγγονια μου, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ!
ΑΝ 75758 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ! ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ! ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ 33 ΕΥΡΩ! ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.... 2,500,014 ΕΥΡΩ!!! ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΑΚΑ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!!!! 1 ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΚΑΙ 1 ΟΑΚΑ ΓΕΜΑΤΟ!
χαζοπουλι και τον Ιουνιο που η ομαδα θα χρειαζεται και αλλα λεφτα τι θα γινει ..? παλι θα "ζητιανεψουν" οι εφοπλιστες απο τον κοσμο .. ? και θα συνεχιζετε ο φαυλος κυκλος .. αλλωστε , το καλοκαιρι δεν υπαρχει αγωνιστικη περιοδος για να γεμισουμε ενα ΟΑΚΑ , οπως λες χαρακτηριστικα .. αυτα τα πραγματα με τον κοσμο ΔΕΝ σου προυποθετουν βιωσιμες λυσεις σε βαθος χρονου στον ελληνικο χωρο και με δεδομενο της δυσκολης οικονομικης συγκυριας.. φιλε μου , η ΑΕΚ θελει πλεον μια ΚΑΘΑΡΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΤΕΛΙΚΗ λυση .. και ενα αξιοπρεπες "πορτοφολι" που θα σου εξασφαλιζει σιγουρια , αξιοπρεπεια και οχι "τραγιασκες" και "επαιτιες" .. ολα τα αλλα , να συγκεντρωθουμε 100 χιλιαδες και να βαλουμε το "ταδε" ποσο για να το διαχειριζετε ο καθε "πουθενας" που κανει λεζαντα με αδιαφανεις ορους ειναι ασοβαρα πραγματα και "ψηνει" ελαχιστους που εχουν συμβιβαστει με την ΑΕΚ της μιζεριας και της ηττοπαθειας .. και στο φιναλε , η ΑΕΚ δεν θα σωθει με τα "ψιχουλα" του λογαριασμου , θελει "γερα" πορτοφολια που εχουν ονοματεπωνυμα και μεγαλες περιουσιες ..
ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑ 35! ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ (35 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...) ΑΡΑ ΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΑ 2Χ3 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ! ΑΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ......! ))))))))))))))))))) (ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ....)
Μπραβο Tool!
καλα τα λες φιλε μου αλλα μαλ!κιες αλλως δεν πληρωνω και σας ειναι η ΑΕΚ. Ας μην εβαζαν τον αχρηστο τον Αγαμιδη. Μακαρι να πεσουμε να καθαρισουμε κ να ανεβουμε παρα αλλα ονοματα χορηγους μπροστα απο το ονομα και αλλα τετοια. Αεκ ειμαστε οχι αυτρομητος και ξανθη. Και τωρα να βαλω σε 2 μηνες παλι λεφτα θα θελουν. Και επιτελους ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ τον σαπιο τον ΙΣΛΑΝΔΟ επιθετικο. γ@μω τα 600000€
ΑΝ Η ΑΕΚ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!
σε αυτη την εποχη που ζουμε το μονο που πρεπει να μας νοιζει ειναι ο εαυτος μας καν επιβιωσουμε. Δεν εχουμε λεφτα για πεταμα. Ας ερθει σοβαρος επιχειρηματιας και θα ξαναδωσουμε παλι. Ας ασχοληθουμε ρε παιδια με ποιο σοβαρα πραγματα. Αφηστε τα δραματα και τα κλαματα ολοκληροι αντρες. Οτι και να γινει θα βρει τον δρομο η ομαδα.
Ειμαι πρόσφυγας ειμαι ΑΕΚ εαν ήθελα να γινω οπαδός αλλης ομαδας με λεφτα θα γινόμουν AJAX. Μπορει να υπάρχουν άλλες μεγάλες ανάγκες αλλα 'Δεν εχουμε λεφτα για πεταμα.' για την ΑΕΚ δεν ειναι ποτε λεφτα για πεταμα. Οι παππούδες μας φραξανε το χωράφι για να κανουμε γήπεδο σε ενα βραδυ μια βδομαδα χωρις τσιγαρο δεν πεθάνω. ΑΕΚ στις χαρές ΕΝΩΣΗ στα δύσκολα.
σε αυτη την εποχη που ζουμε το μονο που πρεπει να μας νοιζει ειναι ο εαυτος μας καν επιβιωσουμε. Δεν εχουμε λεφτα για πεταμα. Ας ερθει σοβαρος επιχειρηματιας και θα ξαναδωσουμε παλι. Ας ασχοληθουμε ρε παιδια με ποιο σοβαρα πραγματα. Αφηστε τα δραματα και τα κλαματα ολοκληροι αντρες. Οτι και να γινει θα βρει τον δρομο η ομαδα.
Να πας σ αλλο γηπεδο! Εδω ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ! Πληροφοριακα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!
Πόσο τρομερό θα ήταν για εσάς αν το πρόγραμμα του αγώνα μας ανέφερε AMSTEL-AEK ή Porsche-AEK; Η ουσία της ομάδος μας ΔΕΝ θα άλλαζε. ΑΕΚ θα συνεχίζαμε να την λέμε. Μόνο σε επίσημα πράγματα θα αναφερόταν με το όνομα του χορηγού. Θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΑ μία τέτοια συμφωνία και ο Δημητρέλος πρέπει να το ψάξει.
Ρε Δεινόσαυρε βρες εσύ τον χορηγό που να θέλει να δώσει τόσα χρήματα και εγώ μαζί σου. Αν τα καταφέρεις μέσα σε αυτή την κρίση να βρεις τέτοιο χορηγό μπράβο σου....
Οι Πολυεθνικές εταιρίες δεν είναι "ελληνικές" για να έχουν πρόβλημα. Π.χ. η εταιρία μπύρας που γράφω παραπάνω Ολλανδική δεν είναι; Μπορεί να υπάρχει κρίση αλλά κάποια πράγματα τα αγοράζουμε ακόμα. Με τα εκατομύρια οπαδών που έχουμε στάνταρ θα βρεθεί εταιρία. Σκέψου πόσους πελάτες αποκτά αυτόματα έτσι και συμβεί αυτό. Για παράδειγμα εσύ θα αγόραζες άλλη μάρκα μπύρας; Όχι. Φίλε είναι η μόνη λύση για να μην παρακαλάμε τον κάθε αμέτοχο. Εγώ την καταθέτω μπας και ενεργοποιηθεί ο Δημητρέλος και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ψάξει.
Ρε φίλε T-Rex, 1ον ακόμα κι αν γινόταν αυτό που λες, δεν υπάρχει ο χρόνος για κάτι τέτοιο γιατί αν δεν το κατάλαβες τα χρήματα έπρεπε να είχαν μπει χθες, κι αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. 2ον Ποιος πιστεύεις ότι θα επενδύσει σε μία χώρα οι οποία κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή με χρεοκοπία; και 3ον αν θες και την δικιά μου γνώμη, και μένα δεν μου κολλάει ένα τέτοιο όνομα! Κώστας, Μόναχο.
Κώστα ας το ψάξουμε και βλέπουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Για μένα πάντως χειρότερο θα είναι αν πέσουμε κατηγορία παρά αν βάλουμε χορηγό στο όνομα.
ειδικα το αμστελ αεκ ειναι φοβερος συνδυασμος.ποσο καιρο εχεις να πιεις κουτακι αμστελ.θυμασαι τι χρωμα εχει????
Το εμπορικό κοινό της ΑΕΚ είναι τεράστιο. Απλά δεν το εκμεταλλευόμαστε σωστά. Παράδειγμα ήταν η AMSTEL. Θες Bud; Θες HEINEKEIN; Εκεί θα κολλήσουμε;;;
οσο για τα εκατομμυρια οπαδων μην τα λες δυνατα αυτα.,αν ειχαμε εκ οπαδων θα εβαζαν ολοι απο 2 ευρω και θα σωζομασταν.αν δεν εχεις καταλαβει οτι το εμπορικο κοινο της αεκ ειναι περιπου 50-100 χιλιαδες ατομα τοτε εισαι βαθια νυχτωμενος και δεν ξερεις απο αγορα.
Φιλε το ίδιο έγινε και με την Austria Salzburg. Της αλλάξανε το όνομα σε Red Bull Salzburg,της αλλάξανε το χρώμα της φανέλας της αλλάξανε και το σήμα. Με λίγα λόγια της αλλάξανε τα φώτα.
Ε εντάξει. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάω για σήμα και χρώματα. Απλά σε επίσημα πράγμα π.χ. σε τηλεοπτικές μεταδόσεις θα αναφερόμαστε με το όνομα του χορηγού. ΟΜΩΣ σε γήπεδα, καθημερινά πράγματα, συνθήματα, συζητήσεις με αντίπαλους οπαδούς και ότι άλλο θες, ΑΕΚ θα συνεχίσουμε να την λέμε. Δηλαδή δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Σκέψου την τεράστια οικονομική ανάσα. Μετά δεν θα χρειαστεί να παρακαλάμε κανέναν μεγαλοεπιχειρηματία αμέτοχο.
Μα ειναι στα καλα τους?Ζητανε απο εμας λεφτα?Ακομα και αυτοι που δεν ειναι ανεργοι,εχουν υποψην τους,ποσα παιρνουν καθε μηνα πλεον?Σε ποιον κοσμο ζειτε ρε μαγκες?Ουτε λεφτα εχουμε,ουτε δουλεια εχουμε,ουτε ιατρικη περιθαλψη εχουμε.Προσγειωθειτε λιγο και χαμπαριαστε σε ποια χωρα ζειτε και τι συμβαινει στον κοσμο της.Δεν εχει προβλημα η ομαδα μονο ,αλλα ολοκληρη η χωρα!Χανομαστε!
Γιαυτό η ΛΥΣΗ που προτείνω είναι τόσο καλή ιδέα (να μπει μία μεγάλη εταιρεία π.χ. τύπου Amstel στο όνομα). Γιατί τα λεφτά θα τα δώσει μία μεγάλη εταιρία και ότι ο απλός κόσμος.
αμα βρεις εσυ εταιρια αυτη τη στιγμη στην ελλαδα που να δινει χορηγια πανω απο 100 χιλιαρικα να μας το πεις και εμας φιλε σαυρα.
Σου μιλάω για χορηγία στο όνομα. Ποια 100 χιλιάρικα;;; Πολλά λεφτά μπορούμε να βγάλουμε από αυτήν την ιστορία. Όλο και κάποια πολυεθνική θα υπάρχει που να θέλει να διαφημιστεί μπαίνοντας στο όνομα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελλάδας.
εδω η αεκ εχει μερες και εσυ μιλας για πραγματα που απιτουν σχεδιασμο μηνων ισως και χρονων σε αυτο το οικονομικο περιβαλλον.ασε που οπως εξηγησα πιο πανω δεν γινονται αυτα που λες. εσυ δεν θες χορηγια στο ονομα εσυ θες να σε αγορασει στην ουσια ο χορηγος και να σε ζει.που σημαινει οτι θα κανει οτι θελει ο χορηγος.η σκοντα οταν εδωσε χορηγια στην ξανθη το εκανε γιατι τα χρωματα της σκοντα ταιριαζαν με της ξανθης.αλλα ειδικα στο φτωχο ελληνικο πρωταθλημα που ο πρωταθλητης ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γνωστος απο το καλοκαιρι ποιος ξενος θα επενδυσει.αυτα που λες μονο ως αστεια τα εκλαμβανω.βοηθησε οπως και οσο μπορεις τωρα και ασε τους χορηγους για αργοτερα.
Και που είναι το πρόβλημα να μας ζει ο χορηγός; Μια χαρά. Ούτε ελεημοσύνες θα ψάχνουμε ούτε Δ' Εθνικές ούτε τίποτα. Και τις μεταγραφές μας θα κάνουμε και απ' όλα.
Όλα για την επικοινωνία τελικά... πάντως είναι σπάνιο ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους (μετοχική σύνθεση), να μην υπάρχει ένας πραγματικός άντρας να βγει μπροστά πρώτος και να πει εγω ρε βάζω 100 ή 200 ή 300 χιλιάρικα πρώτος και καλώ και τους άλλους να κάνουν το ίδιο και αν δε το κάνουν στα παπάρια μου το χρέος μου το έκανα. Γιατί τελικά είναι θέμα ανδρισμού και κουλτούρας και όχι τόσο οικονομικό. Συμφωνώ με την λογική της οικονομικής στήριξης απο τον κόσμο που θα τον καταστήσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενεργό μέτοχο προκειμένου να εξηπυρετηθεί ένα αγωνιστικό πλάνο χαμηλού μπάτζετ που θα είναι πρωταρχικά βιώσιμο . Αλλά δεν μπορείς να ζητάς απο τόσο κόσμο να ματώσει οικονομικά για να ισοσκελίσει έναν ισολογισμό όταν ο βασικός μέτοχος δεν βγαίνει καν στο τηλέφωνο να ενημερώσει αν μη τι άλλο για τις προθέσεις του. Τελικά η συνάντηση στη Μεγάλη Βρετανία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα... Δεν δοκιμάζετε και στο hilton ρε παιδιά έχει και καλύτερο μπουφέ.
Οι μετοχοι φερθηκαν στην ομαδα σαν αλητες και τωρα πρεπει να αντιμετωπιστουν σαν αλητες!!!
ENA TERASTIO KRIMAS GIA TIN MEGALITERI ELLINIKI OMADA .................................