Σε ενοχλητικό πονοκέφαλο τείνουν να γίνουν οι τραυματισμοί στον Πανιώνιο καθώς ο Ουέλινγκτον Μπαρόνι εγκατέλειψε την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό όμως είναι πλέον αμφίβολη η συμμετοχή του στο φιλικό με την Κέρκυρα την Κυριακή (06/09).
Στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Εστογιανόφ, Ριέρα και Σκούφαλης. Οσον αφορά τον Ρεκόμπα, τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Εμίλιο Φερέρα πάντως σκοπεύει να παρατάξει ομάδα με αρκετούς βασικούς ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
