Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάνει τη «Λεωφόρο» ο ΠΑΟ!

Το υπουργείο Περιβάλλοντος αμφισβητεί την ιδιοκτησία του γηπέδου και ο Παναθηναϊκός μένει... ξεκρέμαστος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέες φουρτούνες αναμένεται να προκαλέσει στον Παναθηναϊκό σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" σύμφωνα με το οποίο το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αμφισβητεί την ιδιοκτησία του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό και πλέον οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν το σοβαρό ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς γήπεδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το υπουργείο αφήνει εκτός παιχνιδιού της διπλής ανάπλασης τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αφήνοντας μόνο δυο... παίκτες, τον Δήμο Αθηναίων και τον Βωβό. Αυτό σημαίνει πως η ανάπλαση θα γίνει μόνο στο κομμάτι που αφορά στο Δήμο Αθηναίων και στον Βωβό και σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει το δίκιο του στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα κινδυνεύει να μείνει χωρίς γήπεδο.

Ο Δήμος Αθηναίων κινήθηκε νομικά και έθεσε το ζήτημα της ιδιοκτησίας του γηπέδου στον Οργανισμό Αθηνών υποστηρίζοντας πως η "Λεωφόρος" δεν ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Η δημοτική Αρχή δικαιώθηκε και πλέον ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εμφανίζεται έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου Αθηναίων με την δικαστική διαμάχη να κρατά για αρκετό καιρό γεγονός που θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την κατασκευή νέου γηπέδου με τον Παναθηναϊκό να μένει... ξεκρέμαστος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ