Ο Μάρκο Νίκολιτς προσπάθησε να εξηγήσει πώς ήρθε αυτή η ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 2-0.
Μιλώντας στην Cosmote TV είπε: «Αν εξαιρέσουμε το σκορ, δεν πήγε τόσο άσχημα για ματς. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι και στατική φάση. Όσο είχαμε την κατοχή της μπάλας δεν ήμασταν τόσο κακοί, μπορέσαμε να παίξουμε καλά με το build-up. Τα σταστικά λένε ότι ήμασταν κοντά. Δεν είδα τόσες μεγάλες φάσεις και από τις δύο πλευρές.
Δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν ήμασταν τόσο φρέσκιοι. Πήγαμε καλά στο build-up, σε πολλές καταστάσεις, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στο τελευταίο τρίτο. Ήταν πιο φρέσκιοι από εμάς. Δεν μπορώ να πω κάτι από τους παίκτες, οι περισσότεροι παλέψανε, ήταν σωστοί στη συμπεριφορά τους, δεν έχω παράπονο.
Πιστεύω ότι μόνο στο τρίτο της επίθεσης, η τελευταία πάσα δεν ήταν καλή, η υποδοχή δεν ήταν καλή, οπότε δεν ήμασταν φρέσκιοι γι’ αυτό το ματς. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Δυστυχώς η μετάβαση από αλμειδα δεν έγινε σωστά. Προφανώς δεν γνωρίζει πως να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστει στην χώρα της!!έχει μάθει να παίζει ξεκάθαρα αμυντικά αν και ούτε αυτό δεν κάνει σωστά ούτε χρησιμοποιεί τους σωστούς παίκτες!επίσης έχει πολλές εμμονές με παίκτες και τους καίει χωρίς δεύτερη κουβέντα!!γνώμη μου πέρα από την πρόκριση στην Ευρώπη που σίγουρα ήταν δύσκολη και πήγαινες παιχνίδι παιχνίδι ο κύριος δεν κάνει για κάτι άλλο!επίσης πέρυσι στα πλειοφ χάσαμε σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όλα τα ματς αλλά ρε παιδιά σαν ομάδα ειμασταν στα περισσότερα ανώτερη και σε κάποια ισοδύναμη με τον αντίπαλο μας!!δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω πως δεν έχουμε στόπερ αριστερό μπακ καθαρό κόφτη που να ξέρει κ μπάλα έστω και καίμε αλλά παιδιά εκεί!!δεν ξέρω από που να το πιάσω από τον ιδιοκτήτη ή από τον προπονητή?όλα είναι λάθος!!
Τραγικός ακόμα κ στις δηλώσεις σου παράπονο θα εχεις από ριμπαλτα ηλιοπουλο οι παίκτες τι να κάνουν ρε καψερε?ΟΣΟ έπαιζες με μικρομεσαιοθς ήσουν υποφερτός αλλα αυτο που βλέπω ποδόσφαιρο δεν ειναι
Οι δηλώσεις σου μίστερ είναι άκρως προβληματικές και ύποπτες!! Μήπως τελικά βλέπεις τι έρχεται και προετοιμάζεις ηρωική έξοδο....
Η ομάδα έκανε μια τελική στο 91λεπτό με ένα "κακό" αναλογικά με άλλες χρονιές Ολυμπιακό. Οι αλλαγές σου δεν έδωσαν τίποτα και η μ΄μέχρι τώρα διαχείριση ορισμένων παιχτών είναι προβληματική.
Όταν ο προπονητής μεταφέρει την ευθύνη χωρίς αυτοκριτική φεύγει γιατί Έχασε τ αποδυτήρια.
Τι λέει αυτός ρε…
αει……
11 παίχτες,ασύνδετοι.Ειναι θέμα προπονητή!,
Βασικά κε Νίκολιτς..... ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΠΛΑ!!!
Αυτές οι δηλώσεις δεν αρμόζουν σε προπονητή της ΑΕΚ.
Πώς γίνεται να μην τα πήγες άσχημα όταν δεν έχεις κερδίσει μία μονομαχία που είναι το παν σε ένα ντέρμπι. Όταν το πλάνο σου ήταν να χτυπήσεις στην αντεπίθεση και δεν εκδηλώθηκε ούτε μια σωστά ενώ υπήρχαν προϋποθέσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νοοτροπία που έχει η ομάδα και με αυτές τις δηλώσεις δυστυχώς φαίνεται ότι σε αυτό το κομμάτι υπάρχει πρόβλημα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν θες να διεκδικήσεις κάτι , τέτοιες εμφανίσεις θα πρέπει να είναι μη αποδέκτες πρώτα από όλα από σένα.
Εγραψα στο live "Σαν να τους ειπε καποιος"και να χασουμε δεν πειραζει. Απλα καντε το με τιμητικο σκορ"!" Και ερχεται ο προπονητης να το επιβεβαιωσει. Περιμενω τους "δεν θελουμε την ΑΕΚ νιονιο" να μας πουν την γνωμη τους.
Μάλλον δεν εχεις καταλάβει ακομα σε ποιοα ομαδα εχεις έρθει.. δεν ξέρουμε τι παιζει η αεκ η τι προσπαθεί να παιξει ολοι η παίχτες φαίνονται αποφορτισμενοι χωρις καμια εγωισμό χωρις πάθος εντελώς χαλαροί και απο της δηλώσεις σ σημερα καταλάβαμε οτι δεν τους δίνεις κανενα ψυχολογικό κίνητρο...εύχομαι να μην κανεις Χριστούγεννα
Υπενθύμιση για κάποιους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται :
Ο Ηλιόπουλος ορίζει το ύψος του μπάτζετ, ο Ριμπάλτα ανάλογα με το μπατζετ διαλέγει και φέρνει τους παίκτες που γουστάρει και ο προπονητής ανάλογα με τους παίκτες που του φέρνουν προσπαθεί να φτιάξει ομάδα ανάλογων δυνατοτήτων.
Τουλάχιστον να ξέρετε ποιος σας φταίει.
«Με εξαίρεση το σκορ δεν τα πήγαμε άσχημα»
Ακόμα μια σουρεαλιστική σεζόν .. τι αλλο θα δουμε και θα ακουσουμε Θεε μου σε αυτή την ομαδα
Η ομάδα δεν βλεπόταν σήμερα. Το σκορ μάλλον καλό ειναι γιατί και ο γάβρος σήμερα δεν ήταν ιδαίτερα καλός.
1. Δεν έχεις καταλάβει σε ποια ομάδα έχεις έρθει.
εεεεεεεεεεε.
2.Τρία χρόνια φωνάζουμε για άμυνα, δύο (02) γερά μπακ και δύο (02) γερά στόπερ (εξαιρούμε τον Ρέλβας που είναι πολύ καλός), άμυνα τύπου Μανωλά, Γκαμάρα, Καλιτζάκη, Ντόμπος, Κασάπη, Αρουαμπαρένα. Άλλα χρόνια δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια παίκτες τύπου Πήλιου, Ρώτα, Βίντα και Μουκουντί.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3.Εξαφάνισες ξαφνικά τον Γιόνσον όσο ξαφνικά έφυγε ο Πόνσε και ο Τσούμπερ για να πάρουμε τον Πιερό.
4. Βάζεις αμυντικό χαφ τον Μάνταλο και βλέπουμε συνεχώς το ίδιο έργο, να χάνει την μπάλα στο κέντρο και να τρώμε αντεπιθέσεις.
5. Ο Βίντα δεν πρέπει να ξαναπαίξει, είναι αργός, δεν νοιάζεται αν θα φάμε γκολ, δεν σηκώνεται σαν στόπερ ούτε για κεφαλιά.
Κούρασε η όλη κατάσταση, αυτό δεν είναι ΑΕΚ και να σταματήσει η προπαγάνδα τύπου μπεεεεεεεεεεεεεεεε
Ναι, ενω στα αλλα δυο τριτα τους κερδισαμε κατα κρατος. Ασε μας ρε μαστορα...
Κουμπάρος του Μαρινάκη είπαμε έεεε?
Ποια στατιστικα και που κινηθηκες καλα;; Τον αλλον ελεγαν μπεκρη, εσυ γινεσαι τυφλα. Το σκορ γραφει 2-0 με κατω τα χερια. Την προηγουμενη Κυριακη το σκορ ηταν 0-2 με κατω τα χερια. Τα στατιστικα λενε οτι εχουμε 0-0-9 στα τελευταια ντερμπι. Τι λες βρε ανθρωπε;; Αν ηθελες φρεσκαδα, οταν κανεις το καλενταρι σου αφηνεις εξω τον Μουκουντι με Παοκ και Αμπερντιν για να ειναι ετοιμος 100% σημερα. Μην πηγαινεις με τον Βιντα βασικο για τρια ματς σε οχτω μερες. Και αντε εκανες την γκελα με τον Μουκουντι, στο 3-0... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με την Αμπερτιν τι κρατας τον Βιντα 90 λεπτα μεσα αφου θελεις φρεσκαδα. Απο την μια δεν θες μεγαλο ροστερ απο την αλλη δικαιολογιες για ξεκουραση. Εχεις κρατησει στην ομαδα τον Γιονσον και τον Λιουμπισιτς, εφερες τον Γκρουγιτς και το κεντρο ακομα ο Πινεδα το κραταει. Εφερες τον Ζοαο Μαριο και ο Μανταλος παιζει Πεμπτη-Κυριακη. Αν θες να φτιαξεις την ομαδα στο τελευταιο τριτο δουλεψε με τον Καλοσκαμη που νιωθει και φερε στην 1η ομαδα τον Καραργυρη. Πιερο και Κοϊτα ειναι για ομαδες επιπεδου Αμπερντιν και Ηλιουπολη, φτανει. Ηλιοπουλε ασε τα λογια και δωσε λεφτα για μεταγραφες. Δεν γινεται να μην παιρνεις πεντε μυρια τον Νικολα Μορο και να καταληγουμε με Γκρουγιτς, δεν γινεται να περιμενουμε τρια χρονια τον Γκατσινοβιτς να βρει τον καλο του εαυτο, δεν γινεται ο Ροτα να ειναι πεντε χρονια βασικος στην ΑΕΚ, ημαρτον. Δεν γινεται πριν δυο χρονια να ειχα Πονσε, Γκαρσια, Αραουχο και τωρα το απολυτο κενο.
Μπραβο ρε φιλε.Τα ειπεs ολα
Τα ίδια έλεγες και μετά τον ΠΑΟΚ.. από λόγια χορτάσαμε, πράξεις θέλουμε!
Άφησες την ομάδα χωρίς μπακ, με 2,5 στόπερ και χωρίς φορ! Στο δε κέντρο γεμίσαμε με γυρολόγους !
Ωραίο ρόστερ έφτιαξες…
O Nikolic άφησες την ομάδα χωρίς μπακ ή η διοίκηση με τον Ribalta? O Nikolic τους είπε ότι θέλει Πήλιο Odubajo?? Λες να του έφεραν ποιοτικούς παίχτες και να είπε όχι δεν θέλω??
Να μην έδιωχνε τα σκυλιά στο 6 (Σιμάνσκι και Γιόνσον) για να φέρει δικούς του (Γκρούκιτς) και να έπαιρνε μπακ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ!
Η ομαδα κουβαλαει βαρια αρρώστεια και ακόμα και πιο μεγάλη αρρώστεια κουβαλάει ο λαός.
Σήμερα μετα απο αυτη τη μιζερη εικονα ομάδας "πρωταθλητισμού" ο τσακωμός του κόσμου είναι για το αν φέτος χάσαμε πιο φυσιολογικα με μόνο 2-0 αντι για 5 που θα ετρωγε ο Αλμειδα.
Το γήπεδο αδειάζει και τα μυαλα σας εχουν μπει στα μπλέντερ για τα καλά. Σοβαρευτείτε όλοι....
Βγαίνεις μετά το ματς με τον ποακ και λες έμαθες από τα λάθη σου, δεν έμαθες και ούτε θα μάθεις ποτέ όμως πως νιώθει ο αεκτζης τα τελευταία χρόνια με την κοροϊδία, που του πουλάνε για ομάδα κάθε χρόνο, που έχει γίνει σάκος του μποξ στα ντέρμπι και που έχει περάσει τα πάνδεινα από το πιο βρωμερό και σιχαμερό σωματείο του κόσμου.
Άφησες την ομάδα χωρίς άμυνα με δική σου επιλογή,κι αν δε το έκανες εσύ το έκανε η διοίκηση, αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποτέ δεν έκανες παράπονα. Είπες ότι τον Οκτώβρη θα δούμε την κανονική ΑΕΚ και από το ματς με την Άντερλεχτ με εξαίρεση το παιχνίδι της πεμπτης, η ΑΕΚ αγνοείται.
Πάρτε το χαμπάρι και αλλάξτε την κατάσταση.
ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΑ-ΤΕ
ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ...ΚΑΝΕΙΣ
2 είναι οι φταίχτες κύριοι. Ηλιόπουλος και Ριμπάλντα. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ. Ξεκίνησαν την αποδόμηση του Ματίας με αποκορύφωμα όταν πούλησαν Γκαρσία και τον άφησαν με επιθετικό τον Πιερό και η ομαδα ενω έπαιζε καλύτερα απο τους αντιπάλους τουλάχιστον στα 4 απο τα 6 ντέρπυ των πλευιφ έχανε. Και εφεραν αυτον τον φοβικό προπονητή που κανείς δεν ξέρει τι παίζει και πως λεέι στους παίκτές να παίξουν.
Να συμφωνήσουμε ότι φταίνε και οι 2 για τον κακό φετινό σχεδιασμό.
ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΛΜΕΙΔΑ. ο οποίος στο φινάλε μόνος του έσκαψε το λακο του όταν δεν φρεσκαρε την ομάδα και προτίμησε Λαμελα με ένα πόδι, Περέιρα και Οντουμπατζο.
Εξάλλου η κατηφόρα ηταν μεγάλη και τη δεύτερη χρονιά που έχασε δικό του πρωτάθλημα. Εκεί ποιος του εσκαψε το λακο; Ο τίγρης;
Ξέχασες και τον Πιζάρρο, που γύρισε στο Μεξικό και μας έθαβε!
Πες τα ρε φίλε!!!!
Ριμπαλτα πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο για φύγει ο Ματίας, για να μπορέσει να φέρει τα βύσματα του. Με το που τον έδιωξε πήρε μπρος κατευθείαν.
100%
Έκανες ένα σύνολο που δεν υπάρχει ούτε ένα κανονικό εξαρι....δεν αναβαθμίζεις την άμυνα που δεν είναι κανένας για βασικός κ γεμίσαμε με αργούς χαφ ενώ θέλουμε ταχύτητα.... γενικά έχουμε πολλά θέματα κ εσύ λες αρλουμπες
Κούφιες δηλώσεις κούφια λόγια 0 μπάλα , αυτό δεν είναι ΑΕΚ κόουτς!!!
Αφού ο προπονητής είναι ευχαριστημένος εμείς γιατί τρωγομαστε? Ποιος ξέρει πότε θα ξαναπάρουμε ντέρμπι. Πολύ σοφτ η ομάδα. Παίζουμε για θέσεις 3-4. Πέραν από τα γνωστά προβλήματα του Αλμέιδα, έβγαζε ένταση την οποία μετέφερε στους παίκτες. Αυτός είναι σοφτ. Δυστυχώς κάνουμε πισογυρισμα.
Αν δεν έχειs παράπονο , μάλλον δεν έχειs καταλάβει σε ποιά ομάδα βρίσκεσαι ! Η ΑΕΚ δεν είναι σαν τιs μικρομεσαίες ομάδεs που δούλευεs , είναι πολύ μεγάλη ομάδα ! Πάρε δρόμο και πάρε μαζί σου και τα παλτά που μαs φόρτωσεs, μαζί με αυτόν τον τουρίστα τον Ριμπάλντα!
Οι δηλώσεις του πριν τον αγώνα, ετοιμαζαν την δικαιολογια για την ηττα. Που φυσικα ηλθε. Να θυμισω.. Ειναι δυσκολα εκει.. Εχουν 2 μερες ξεκουραση παραπανω... θελουμε το 50-50. Πληρης ηττοπαθεια. Δεν γινεταο δουλεια ετσι
Σου δίνουμε χρόνο. Έχεις όμως ευθύνες. Οι παίχτες που έχεις δεν είναι παίχτες ΑΕΚ. Τα κενά είναι τεράστια. Εσύ δήλωνες ότι δεν ήθελες άλλο πλάγιο μπακ ούτε Σέντερ μπακ. Αν καλύπτεις την ανύπαρκτη διοίκηση τότε πάλι εσύ φταις. Η ομάδα είναι δική σου. Οι επιλογές δικές σου. Έτσι λένε από την διοίκηση. Άρα άσε τα λόγια και κατάφερε αυτούς που εσύ πήρες να τους κάνεις παίχτες. Αυτό πάντως που βλέπουμε δεν είναι ΑΕΚ.
Ααα εντάξει.Καταλαβαμε κοουτς.Παπατζης πολυτελείας είσαι.
Δηλώσεις που περιμένεις να ακούσεις από τον προπονητή της Κηφισιάς, του Παναιτωλικού, του Βόλου... Όχι της ΑΕΚ!
Αυτο δεν ητανε ελλειψη φρεσκαδας.Δεν μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας ητανε.Η ομαδα φαινεται αδεια απο δυναμεις και δεν εχει μπει ουτε νοεμβρης..Μαλλον το καλοκαιρι εγινε ελαφρια προετοιμασια για να μην εχουμε βαρια ποδια στα πρωτα ματς στα προκριματικα για Ευρωπη και δυστυχως αυτο θα το πληρωσουμε ολη την υπολοιπη χρονια με ελλειψη δυναμεων και εντασης.
Στις αρχές φαινόσουνα λίγο πιο αυστηρός αλλά σιγά σιγά όλο δικαιολογίες πετάς…τι πάει να πει είχαν 2 μέρες παραπάνω ξεκούρασης και δεν τα πήγαμε κι άσχημα; Που παίζατε σαν χεσμένοι; Με μια τελική στην εστία στο93;;; Δηλαδή πόσο κουραστικό ήταν ένα παιχνίδι που τελείωσε 6-0;; Από πέρσι 8 συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι δεν το γνωρίζεις;;
Ο άνθρωπος με λίγα λόγια απλώς χαίρετε που έχασε η ΑΕΚ με 2 γκολ μόνο και δεν διασύρθηκε, αρε ΑΕΚ που σε έχουν καταντήσει αν είναι δυνατόν
Μια χαρά ήταν η ομάδα μου άρεσε εμένα συγχαρητήρια στους παίχτες και στο επιτελείο μας για την προσπάθειά,τα καλύτερα έρχονται
Κοουτς η δηλωσεις σου ταιριαζουν σε προπονητη που καταλαβαινει οτι δεν μπορει να δωσει λυσεις και προσπαθει να ωραιοποιησει τα ασυμαζευτα .
Λίγα τα ψωμιά σου και εσένα αν πάει έτσι
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΊΚΟΛΙΤΣ.ΤΟ ΉΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΉ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ.ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟ ΑΛΜΈΙΔΑ ΕΠΕΙΔΉ ΕΧΑΣΕ ΛΈΕΙ ΤΑ ΝΤΈΡΜΠΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΤΑ ΚΕΡΔΊΖΕΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΈΙΔΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΆΝΙ.ΜΕ ΝΙΚΟΛΙΤΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 2 ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ.ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ 0
ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΜΑΡΙΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΕΔΑ ΘΑ ΕΒΓΑΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....!!!!! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ--------------- ?????????????
Πήγαινε να δεις αν έρχομαι !
Σοβαρά τώρα αυτά ειδε;;;ένα επίπεδο κάτω είσαι.... θέλεις πέντε βασικούς το Γενάρη...οι τρεις στην άμυνα....την κανονική ΑΕΚ πίσω ρεεεεεεε!!!!!!
Μην προσπαθεις να ωραιοποιησεις την κατασταση ρε φιλε... Πες αληθειες και ας πονεσουν
Τι λες ρε κοουτς. Ουτε κατοχη ειχαμε, ουτε φασεις ειχαμε. Πρωτα φαγαμε 2 και μετα μας εδωσαν την κατοχη. Και οι παιχτες μετα το 80 περπαταγαν, ουτε σπριντ να προλαβουν τη μπαλα στο πλαγιο. Μονο ο Ροτα εκανε ενα τρελο σπριντ...... προ τα πισω για καποιο λογο. Οπως καναν συνεχεια τα μπακ, τρεχανε μεχρι το κεντρο και μετα την μπαλα πισω.
PΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΧΕΣΜΕΝΕ......