Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Θα υπάρξει εκπαίδευση;»

Ανακοίνωση-απάντηση στην ΕΟΚ από την ΚΑΕ ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Του Γιώργου Νικολάου

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, αποφάσισε να βγάλει το κοστούμι και να φορέσει «στολή εκστρατείας». Το είχε δηλώσει και ο ίδιος, άλλωστε, μετά τον αγώνα με τον Αρκαδικό. Επιβεβαιώθηκε σήμερα με πιο επίσημο τρόπο, καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με σαφείς αιχμές κατά της ...ΕΟΚ, ή έστω κατά του αθλητικού δικαστή, ο οποίος στην «απολογία» της για το επεισόδιο με Πανελευσινιακό είχε μιλήσει για «εκπαιδευτική τιμωρία» της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αφορά στην επικείμενη απολογία του Απόλλωνα Πάτρας και αναφέρει: «Θα υπάρξει «εκπαίδευση» και για τους άλλους; Θυμίζουμε ότι για μία καρέκλα που είχε πέσει στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανελευσινιακός η ομάδα μας είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αύριο (Τετάρτη 1/2/2012) περιμένουμε να δούμε αν ο αθλητικός δικαστής θα «εκπαιδεύσει» και την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι Απόλλωνας Πατρών-ΟΦΗ. Είναι φανερό ότι την ομάδα της Πάτρας την «χαϊδεύουν» σε όλα τα επίπεδα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό αύριο θα αλλάξει».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ