Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θεοδωράκης: Επανάσταση ίσον ανάσταση

Η θέση του συνθέτη για την ανατροπή του μνημονίου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μίκης Θεοδωράκης, προετοιμάζει πυρετωδώς την πρώτη εκδήλωση του Μετώππου Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλάει στο «Βήμα της Κυριακής», για το μέτωπο αντίστασης στο οποίο «χωράνε όλοι, πλην των κρυπτοχουντικών, φθάνει να είναι ανεξάρτητοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τη χώρα τους».

Ο συνθέτης θεωρεί συμβιβασμό τον τρόπο διαπραγμάτευσης για το PSI και πιστεύει ότι η Ελλάδα κυβερνάται «πραξικοπηματικά», επειδή οι κυβερνήσεις, τόσο του Γ,Παπανδρέου όσο και του Λ.Παπαδήμου, «εφαρμόζουν συμβάσεις που αντιβαίνουν στο ευρωπαϊκό και το ελληνικό δίκαιο και επειδή δεν έχουν την ουσιαστική στήριξη του εκλογικού σώματος».

Αν συναντούσε τον Λουκά Παπαδήμο θα του έλεγε ευγενικά ότι «δεν κάνει καλά να συμβάλλει στο απεχθές έργο κάποιων ξένων που αποβλέπουν στην εξουδετέρωση του ελληνικού λαού και την καταλήστευση του εθνικού πλούτου.
Όσο για την πολυσυζητημένη λέξη «επανάσταση» για τον Μ,Θεοδωράκη σημαίνει «ανάσταση».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ