Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ας έρθουν να το γκρεμίσουν»

Έξαλλος ο Κωστούλας για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Παναιτωλικό  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το ποσό των 950.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας καθώς δεν υπήρξε γραπτή παρά μόνο προφορική έγκριση για τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα. Μάλιστα το πρόστιμο ήρθε παρόλο που η διοίκηση του Παναιτωλικού είχε δεχτεί να μπει στον Νόμο για τα αυθαίρετα.

Ο Κωστούλας εμφανίστηκε εξοργισμένος με την επιβολή προστίμου και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε: "Τι να πω; Αν θέλουν ας έρθουν να το γκρεμίσουν. Αυτό που έγινε είναι εξωφρενικό. Μας έχουν δώσει προφορική έγκριση. Αν περιμέναμε την γραπτή, δεν θα είχαμε γήπεδο να παίξουμε. Έχουμε πληρώσει φόρους και ρυθμίσεις. Είμαστε νόμιμοι".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ