Από την περασμένη Παρασκευή και όταν έγινε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Βασίλη Ξενιάδη, στο δικηγορικό γραφείο του νομικού εκπροσώπου του 46χρονου επιχειρηματία, υπήρξε μία καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών, με την ΠΑΕ να τονίζει επισήμως τα επόμενα βήματα που ακολουθούν, μέχρι η εταιρία να αλλάξει χέρια. Το πρώτο ήταν τα χρήματα και εν συνεχεία η άδεια που πρέπει να δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε έναν νέο επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, η διοίκηση ξεκίνησε μία διαδικασία αναζήτησης στοιχείων, προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Βασίλη Ξενιάδη αλλά και για την φερεγγυότητά του, καθώς θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι πως το 51% της εταιρίας, θα περάσει σε σωστά χέρια. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ, τα πρώτα μηνύματα δεν είναι θετικά. Τα στοιχεία που λένε πως βρίσκονται ήδη στα χέρια τους δεν αφήνουν μεγάλη αισιοδοξία, παρά τις προσδοκίες που υπάρχουν, κάνοντας μάλιστα λόγο πως η υπόθεση θα κολλήσει στην ΕΕΑ και η Επιτροπή θα μπλοκάρει την είσοδο του 46χρονου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

http://www.facebook.com/groups/198993526860129/ όλοι οι υποστηρικτές του κυρίου Ξενιάδη εδώ.
Ρε αδερφια ξερετε πολλους ανεπαγγελτους να περνουν ομαδες?ουτε ενα ισολογισμο μιας απο τις χιλιαδες εταιριες του δν ειδαμε...ουτε ενα στοιχειο...αυτο δν λεει κατι???φανταστειτε ο μαρινακης να ελεγε τα ιδια οταν πηγε να παρει τον gayro...εγω νιωθω οτι ειναι ενα τρικ για να κερδισει χρονο ο αδαμιδης...συμβολαια στον αερα κ μια απελπιδα προσπαθεια να βρεθει την υστατη ωρα καποιος ...φανταστειτε τοσες μερες να ελεγε στους παικτες οτι δν υπαρχει σαλιο κ κανεις ενδιαφερομενος..δν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα γινοταν χαμος?ειναι μια φαρσοκωμωδια ολο αυτο ...μια κοζωνιαδα 2 .
τον θελετε οποιος και αν ειναι - ή τον θελετε μονον αν ειναι καθαρος ? ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ( προσοχη παγιδα)
βγάλτε έξω τους gayρους γιατί θα του γ.........ε και θα'χουμε νεκρούς!
και χαιρόμαστε;
Καλα να ταν κι αλλος...Και να σας πω απο την αρχη βρωμουσε Κοζωνης ο τυπος και δεν τον πηρα στα σοβαρα...Ομως παιρνω στα σοβαρα τις δηλωσεις καποιον απο εδω μεσα που λενε πως ο Ξενιαδης ειναι μπροσταρης με Τιγρη και απο πισω Μαυρος και Τσιαρτας κτλ κτλ,και παντα ολα απο ΕΓΚΥΡΕΣ πηγες γιατι τα παιδια ΠΑΝΤΑ ηταν ειναι και θα ειναι κολλητοι του Μελισσανιδη...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΡΕ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙΡΟΥ,ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ!!
symfono apolyta...
EEA και μπουρδες των δημοσιογραφισκων...αμα τον αφησουν θα την παρει σε ενα βραδυ..οπως πηρε τον οσφπ ο μαρινακησ
Το προφίλ του Σταύρου Αδαμίδη παρουσιάζει σε σημερινό δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Εξέδρα» σε μία προσπάθεια να μάθει ο κόσμος ποιος θα είναι ο νέος... κουμανταδόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 36χρονος δικηγόρος, άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης των μετόχων, αναμένεται να γίνει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, μία θέση που ακόμα κατέχει ο Νίκος Θανόπουλος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, εφόσον οι μέτοχοι δεν καταφέρουν να βρουν κάποιον με την ίδια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταλληλότητα για αυτή την θέση ή δεν αναλάβει κάποιος από τους ίδιους τους μετόχους. Το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι ότι αποτελεί άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης των Παππά και Νοτιά και θα είναι αυτός που θα χειρίζεται όλα τα σημαντικά ζητήματα της ομάδας, κάτι που ήδη έχει αναλάβει να κάνει από τώρα. Η σχέση του με τους Παππά και Νοτιά Ο Σταύρος Αδαμίδης σπούδασε στο Syracuse University και στο California Berkeley και τα πρώτα του βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο τα έκανε στην πολυεθνική εταιρεία, Nixon Peabody, στο υποκατάστημα της Νέας Υόρκης, έχοντας αναλάβει το τμήμα με τις ναυτιλιακές υποθέσεις. Στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης στο Μανχάταν, είχε γνωριστεί με τον Νίκο Νοτιά και αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με κάποιον εκ των μετόχων της ΠΑΕ. Λίγα χρόνια αργότερα επιλέχθηκε από την πολυεθνική εταιρεία στην οποία εργαζόταν να αναλάβει τη διεύθυνση του γραφείου της Nixon Peabody στο Λονδίνο. Αυτή ήταν ή... γέφυρα για να γνωριστεί και με τον Πέτρο Παππά και αρχικά να αναπτύξουν στενή φιλία, που αργότερα εξελίχθηκε και σε επαγγελματική συνεργασία. Αργότερα ο Αδαμίδης έγινε νομικός σύμβουλος του Παππά και εν συνεχεία και του Νίκου Νοτιά, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις. Το «κεφάλαιο» Morgan Stanley Ο Αδαμίδης είναι αυτός που έχει αναλάβει προσωπικά την ρύθμιση της οφειλής στην Morgan Stanley. Έχει εξουσιοδοτηθεί από τους μετόχους να κάνει εκείνος τις διαπραγματεύσεις και εκείνοι από την πλευρά τους δείχνουν να του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ,
σύμφωνα με κύκλους των μετόχων, δεν έχει υπάρξει κάποια αρνητική απάντηση από την Morgan Stanley (όπως είχε δημοσιευθεί χθες) και τα μηνύματα που έρχονται από τον 36χρονο νομικό, είναι ενθαρρυντικά. Μάλιστα οι μέτοχοι φέρεται να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς του, καθώς ο ίδιος δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα κανένα στοιχείο σχετικά με την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, κάτι που τον καθιστά ακόμα πιο έμπιστο. Παρών... σε όλα τα ζητήματα Το πόσο δυνατά έχει μπει στο... παιχνίδι ο Σταύρος Αδαμίδης, φαίνεται από το ότι δίνει το «παρών» σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Ήταν αυτός που απέστειλε το εξώδικο στον Χαράλαμπο Κοζώνη για να σταματήσει να ασχολείται με την ΑΕΚ (μάλιστα περιμένει ακόμα απάντηση από την Allianz για την εγκυρότητα των εγγράφων), σε ταξίδι του στην Ελλάδα πέρασε από τα Σπάτα για να δει την πορεία των έργων στο προπονητικό κέντρο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το ομολογιακό δάνειο και είναι μόνιμα σε ανοιχτή γραμμή με τους μετόχους. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΝΟΤΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
Ειτε ειμαστε οριτζιναλ ειτε γκεττο ειτε πατησια ειτε μοναχικοι ΑΕΚτζηδες πρεπει να ενωθουμε ΧΤΕΣ και να διωξουμε με τις κλωτσιες τον Αδαμιδη.τον μεγαλυτερο καραγκιοζη προεδρο της ΑΕΚ,αλλον ενα τροχανα,ψωμιαδη,ενικαριο κτλ που παιζει με τα νευρα μας κ στα παπαρια του. Αδαμιδη συνεχιζεις να παιζεις με 1 μυριο λαου.Οκ.Συνεχισε να δουμε ποσο θα σε ωφελησει. η υπομονη τελειωσε χτες.Οποιος βρισκει τον αδαμιδη τυχαια μπροστα του το λιγοτερο που οφειλει να κανει ειναι να τον φτυσει.το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιγοτερο.ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!!!!ΕΦΥΓΕΣ!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ( 45 )ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. Ο ΝΟΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Δ΄ Ε ΘΝΙΚΗ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΟΕΘΝΑΡΧΗΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ . Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΣΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.
Ειτε ειμαστε οριτζιναλ ειτε γκεττο ειτε πατησια ειτε μοναχικοι ΑΕΚτζηδες πρεπει να ενωθουμε ΧΤΕΣ και να διωξουμε με τις κλωτσιες τον Αδαμιδη.τον μεγαλυτερο καραγκιοζη προεδρο της ΑΕΚ,αλλον ενα τροχανα,ψωμιαδη,ενικαριο κτλ που παιζει με τα νευρα μας κ στα παπαρια του. Αδαμιδη συνεχιζεις να παιζεις με 1 μυριο λαου.Οκ.Συνεχισε να δουμε ποσο θα σε ωφελησει. η υπομονη τελειωσε χτες.Οποιος βρισκει τον αδαμιδη τυχαια μπροστα του το λιγοτερο που οφειλει να κανει ειναι να τον φτυσει.το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιγοτερο.ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!!!!ΕΦΥΓΕΣ!
Δεν πειράζει ! χάσαμε ένα πρόεδρο, βρήκαμε ένα φίλο στο facebook. O θεός είναι μεγάλος. Ολο και κάποιο Μπαμπ η΄Vassilis θα μας ξαναφέρει να γελάσει το χειλάκι μας
ΕΛΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΡΕΞΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ . ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΑΚΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΠΑΝΕ ΕΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΤΑΚΙΜΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ .
ma sta alh8eia pistebete oti borei na einai xeiroteros apo aytous pou exoume?
Ξαφνικα καποια παπαγαλακια της ΠΑΕ αμφισβητουν την φερεγγυοτητα του Ξενιαδη.Οι δημοσιογραφοι εχουν το απορρητο των πηγων τους και οι ΑΕκτζηδες κλεινουμε δωματια για το Δαφνι.Οι Εφιαλτες της ΑΕΚ συνεχιζουν το θεαρεστο εργο τους εδω και χρονια.Αν ειχαν τα κοτσια αυτοι οι δηθεν ΑΕΚτζηδες δημοσιογραφοι θα ελεγαν και την πηγη τους για να φυγει η βρωμα απο την ΠΑΕ αλλα μηπως απο αυτο τρεφονατι και εχουν δουλεια;Μηπως η καταστροφολογια τους βολευει οπως και αρκετους καναπεδατους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπαδους; Αφηστε ρε λαμογια την ελπιδα μας να πεθανει τελευταια και μην διαρρεετε τιποτα.Μονο κακο κανετε στην ομαδα και στις εφημεριδες που γραφετε. ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΥΓ. Βαρεθηκα να διαβαζω χρονιαρες μερες σχολια και ασυναρτησιες οπαδων-εφοριακων-ελεγκτων-δημοσιογραφων-γραφικων τυπων-απαισιοδοξων-καναπεδατων ,ολα εναντιον καποιου που θελει να παρει την ομαδα,λες και ειναι καποιος εγκληματιας.ΝΤΡΟΠΗ. ΥΓ 2.Κε Λυμπερη αυτο το αρθρο ειναι δημοσιογραφικη επιτυχια,ενημερωση ή ταφοπλακα στις ελπιδες μας μπας και ο Ξενιαδης παρει την ΠΑΕ και απαλαγουμε απο τον Αδαμιδη.Αυτον που σε ενημερωσε προκαταβολικα πριν τον ελεγξει η ΕΕΑ επρεπε να τον φτυσεις και οχι να γραψεις τις εικασιες του.
ΩΧ!ΩΧ! ΑΛΛΟΣ ΚΟΖΩΝΗΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ!! ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΩΝΑΣΗΣ!
Δεν υπάρχουν άραβες, ξενιαδης, βλάχος...εφευρεσεις για να κανουν υπομονη οι παικτες και να που τα καταφεραν...φτασαμε Γενάρη με τα ψέμματα! Τωρα θα εμφανιστεί κάποιος άλλος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ψωμιαδη, μπας και πάρουμε τιποτα απο κει...Ο άνθρωπος ο σωστος φαίνεται από το καλημέρα. Μόνο αυτός και ο Τσάκας ήταν τοσο σιγουροι για deal. Απο κει καταλαβαινετε...
STOUS 103.3 SIMERA DILOSE Για τον οικονομικό έλεγχο: Δεν με ρώτησε κανείς για τον οικονομικό έλεγχο που έχουμε τελειώσει εδώ και ένα μήνα. Εμείς ασχολούμαστε εδώ και τρεις μήνες με το θέμα ΑΕΚ. Εγώ είμαι ΑΕΚ και γνωρίζω πράγματα, αφού ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. AFTO POU TO PAME?
KATARXI AFTO TO DEN THA PERASI RIB EEA O KSENIADIS APOKLIETE NA TO IPE I PAE
O BOB KOZONIS EXI POIO POLA PEROUSIAKA STIXIA DILOMENA !!!!!!!!!!!!!!! DEB SIGRINETE MERA ME TIN NIXTA
PAIDES O XENIADIS EINAI KA8AROS KAI DEN XAMPARIAZEI XRISTO!!!!! KATANOISTE EPITELOUS OTI PAIZONTE TERASTIA PAIXNIDIA STIN PLATI MAS APO TON ARXIMAGISTRO ADAMIDI!!!!!!! 8A TO DEITE OTI MEXRI TIN PARASKEUH 8A EXEI TELIOSEI 8ETIKA TO 8EMA....
Πάντως, μερικούς δε σας καταλαβαίνω... Κράζετε τον Αδαμίδη (δηλ. τον Νοτιά) επειδή θέλει να ελέγξει όσο το δυνατόν πιο εξονυχιστικά έναν άνθρωπο που θέλει να αγοράσει την ΑΕΚ? Δηλαδή επειδή αυτός ισχυρίζεται πως έχει 10 εκατ. πάει να πει ότι ντε και καλά τα έχει? Μπορεί να τα έχει, μπορεί και να μην τα έχει. Γι' αυτό και πρέπει να τον ελέγξουν. Απλό δεν είναι? Είναι από τις ελάχιστες φορές που πραγματικά πιστεύω πως η διοίκηση ενεργεί σωστά, και μάλιστα χωρίς να αποκομίζει κανένα όφελος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από αυτό (εξάλλου, να αποχωρήσουν θέλουν).
Σε μια ρώγα από σταφύλι έπεσαν οχτώ σπουργίτες και τρωγόπιναν οι φίλοι. Τσίρι τίρι, τσιριτρό, τσιριτρί τσιριτρό! Εχτυπούσανε τις μύτες και κουνούσαν τις ουρές κι είχαν γέλια και χαρές. Τσίρι τίρι, τσιριτρό, τσιριτρί τσιριτρό! Πώπω, πώπω, σε μια ρώγα φαγοπότι και φωνή! την αφήκαν αδειανή. Τσίρι τίρι, τσιριτρό, τσιριτρί τσιριτρό! Και μεθύσαν κι όλη μέρα πάνε δώθε, πάνε πέρα, τραγουδώντας στον αέρα. Τσίρι τίρι, τσιριτρό, τσιριτρί τσιριτρό!
ΠΩ ΠΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ :)
Αγαπητέ κύριε ξενιάδη------Συνάδελφε Οικονομολόγε- Θα μπορούσα σας παρακαλώ να έβλεπα κάπου ανηρτημένους ισολογισμούς--- μερικών απο τις δεκάδες εταιρείες σας? Γιατί αν όλα αυτά με εσάς και με τους Άραβες γίνονται για να.....τσιμπήσει ο Μελισσανίδης, μάλλον λάθος τακτική διάλεξε ο κ. Αδαμίδης με τον κ. Στράτο
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P9kcjoFbMd0 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΤΟΥΡΚΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ-ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ-ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟ Ν΄ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ (για αλλη μια φορα) ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
Δεν είναι ο Ξενιάδης ο άνθρωπος αυτός Λάμπρο, μην παρασύρεσαι! Αυτός που έθεσε το θέμα προφανώς είναι τελείως ανίκανος να αναγνωρίζει φυσιογνωμίες, γκάφα και ανικανότητα είναι, όχι σκόπιμο! Αν είναι δυνατόν! Άλλα αντ΄άλλων!
OTI KAI NA MOY ΛΕΣ ΚΩΣΤΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ DEAL. ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ VIDEO ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;
DEN INE AFTOS
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ? ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...
Και λέω ότι ο συγκεκριμένος έκανε γκάφα και δεν όχι "λάθος εκ προθέσεως", γιατί είναι ηλίθιο να εκτεθείς σκόπιμα γιά να πετύχεις κάτι που έτσι κι΄αλλιώς θα γίνει! Η περίπτωση ξενιάδη είναι ανέκδοτο και δεν χρειάζεται ¨πρόσθετα" στοιχεία γιά να καεί...
XAXAXAAAAAA
EINAI?
Kai eseis nomizete einai toso vlakas o Adamidis na dosi thn AEK se xeria xoris lefta.Alla emeis kathomaste kai den kanoume tipota !!!!!
Κι εσύ νομίζεις ότι ο Αδαμίδης θα δώσει την ΑΕΚ σε κάποιον ακόμα κι αν έχει λεφτά?????
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ
Και εσυ νομίζεις οτι ο Αδαμιδης θα δωσει την ΑΕΚ αν δε συνεχισει να ειναι προεδρας ειναι πιο σωστα να το λες
ΡΕ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΑΧΡΙΣΤΟΙ .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ( ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ). ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.
EGO LEO POTE THA FIGI KAI O WENGER APO TIN ARSENAL NA DOUME ASPRI MERA !!!!! XAZXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΟΟΟΥΤΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΡΕ
ALOS LALAKAS AFTOS !!! XAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΕΑ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΙ ΚΡΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ .
Ο τύπος είναι επικίνδυνος γιά την ΑΕΚ και όχι γιά τους αντιπάλους της Χάρη. Πράγματι ζητάμε απεγνωσμένα ελπίδα αλλά πρέπει να προσέξουμε να μην πέσουμε σε λούμπα που δεν θα υπάρχει διέξοδος...
Σύνελθε ,λες και τώρα διανύουμε το δρόμο της σωτηρίας ... Ας πληρώσει λοιπόν ο Κασνακίδης ή ο Νοτιάς να μας σώσουν... Όποιος πληρώσει δικαιούται να ομιλεί...
PREPI NA EXOUME XAZEPSI EMEIS OI AEKTZIDES !!! TORA EPISTRATEFSANE EEA STIN PAE KAI SIGEKRIMENA O ADAMIDIS XAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ? ΛΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ kLEFTAKIS21 ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
diavaste ayto apo to sportdog.....http://www.sportdog.gr/article/77996/aponome-apo-xeniade-vinteo
Δεν μπορούμε να αχολούμαστε με ότι γελοιότητα γράφεται, δεν είναι αυτός, τέρμα...
Εγώ γιατί συνεχίζω να νομίζω ότι είναι αυτός... :P Σε κάθε περίπτωση, η δουλειά βρωμάει όλο και περισσότερο...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΕΠΟ ΑΔΕΡΦΕ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ.. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΑ Κ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.. ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ http://www.youtube.com/watch?v=hjF1Lk3GG_Y&feature=channel_video_title
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΝ ΑΔΑΜΙΔΗ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΠΑΝΤΩΣ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΚΑΜΜΙΑ 60ΑΡΙΑ Κ ΒΑΛΕ
ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ?ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Ο Κασνακίδης πως πέρασε την ΕΕΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ας μας το λύσουν αυτό. Ρε Ουστ ! Λες και θα φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες και θα έρθουν τα λαμόγια! Κάτι αμέτοχοι μας έχουν ,ένας άφραγκος Αδαμίδης και ένας ουρενοκατέβατος άφραγκος ο Κασνακίδης ! Ή συμφωνείτε με ξεπούλημα παικτών; Έτσι γινόμαστε και εμείς πρόεδροι ,γιατί ο Αδαμίδης είναι καλύτερος από μας νομίζετε; ...Ας πάμε τότε Δ'Εθνική ,εναλλακτική δεν υπάρχει ! Αν ο τύπος έχει τα λεφτά ας τα βάλει και ο ΘΕΟΣ βοηθός . Αν πάλι οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αμέτοχοι δεν θέλουν ας τα βάλουν αυτοί τα χρωστούμενα και ας πειραματιστούν μαζί μας και άλλο ! Πόσο Χειρότερος θα είναι ο Ξενιάδης από αμέτοχους ; Φτάσαμε πάτο Kάτσε Αδαμίδη και άλλο αν θέλεις ,αλλά πλήρωσε και όχι ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ .
Σύνελθε!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ..ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ...ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΟΥΦΑ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Η' Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟ ΒΔΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΡΙΜΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΦΟΥΣΚΑ.
Ο λόγος που δεν θα περάσει την ΕΕΑ είναι ότι, δεν είναι δυνατόν άνθρωπος που δηλώνει μηδενικό εισόδημα στην εφορία εδώ και χρόνια να διαθέσει μερικά εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μια ΠΑΕ. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει δηλαδή η νομιμότητα των περιουσιακών του στοιχείων και επομένως, η ΕΕΑ θα κρίνει ότι πρόκειται-τουλάχιστον-για αχυράνθρωπο, γεγονός που δεν επιτρέπεται πλέον. Τώρα αν μερικοί αρχίσουν τα "μόνο για την ΑΕΚ ισχύουν οι νόμοι" θα τους πω ότι, εν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προκειμένω, ευτυχώς ισχύουν οι νόμοι και δεν θα μπλέξουμε σε παράξενες ατραπούς.
O Κασνακίδης πώς πέρασε την ΕΕΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πόσες μετοχές έχει ο Καζνακίδης ρε φίλε; Αν δηλαδή εσύ αγοράσεις κάποιες μετοχές θα σε ψάξει η ΕΕΑ; Και, εκτός αυτού, γνωρίζεις το οικονομικό επίπεδο των σαπόρτερς;
Φίλε kostis είχε γίνει ολόκληρο θέμα αν θα περάσει τελικά απο ΕΕΑ η μεταβίβαση μετοχών από Παππά σε supporters .Δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ,μαγειρέματα έκαναν .Αν είμαι λάθος ας πληρώσει ο Κασνακίδης τους παίκτες .Εγώ είμαι με όποιον βάζει λεφτά . Σε πειράζει λίγο που θα χάσεις τους αμέτοχους , νομίζω . Εμένα πάλι καθόλου δεν θα μου λείψουν , μα καθόλου ...
Έχουν οικονομικό επίπεδο ;;;;; Ας ξεχρεώσουν λοιπόν τους παίκτες . Τις μετοχές του Παππά δεν πήραν;;;;;;;; Ή περιμένεις φίλε μου να ενεργοποιηθεί ο Νοτιάς .Ας ενεργοποιηθεί λοιπόν ,ας δώσει 3εκΕ και ας πληρώσει. Φίλε έχεις δίκιο ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ! Δεν τον ξέρω τον Ξενιάδη ,ούτε ποιός τον βάζει! Σιχάθηκα τόσο πολύ όλους αυτούς που δεν με ενδιαφέρει πραγματικά ! Ας είναι λαμόγιο .Και αυτοί που μας έχουν ,σαν λαμόγια συμπεριφέρονται και ας μην έχω αποδείξεις ότι είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .Προσωπική μου άποψη ,δεν ξέρω και εγώ ,πάντως αυτοί που έχουμε διοίκηση είναι καραγκιόζηδες .Ο κόσμος απελπίστηκε .
Ποιός δουλεύει ποιόν;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο Κασνακίδης πώς πέρασε την ΕΕΑ;;;;;;;;;;;; Δεν θα εγκριθεί ο Ξενιάδης όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ . Ποιά ΠΑΕ ρε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μόλις διώξετε Ξενιάδη σκάνε προσφυγές παικτών άφραγκοι καραγκιόζηδες .
τα εβγαλες τα συμπερασματα ολα ΑΝΤΩΝΗΣ-ΨΕΡΗΜΟΣ..μπραβο φιλε..ειδες την φορολογικη του δηλωση;; στην εδειξε;; ειμαστε τελικα ολοι ελληναραδες με ολη την σημασια της λεξεως...και εγω μεσα..
εγω ένα θα πώ..... αμα ηξερε οτι δεν θα περνουσε την ΕΕΑ, γιατι ακομα ασχολειται? αμα ήθελε δημοσιοτητα την πηρε ηδη και αμα ηθελε θα εβγαινε να βριζει τον αδαμιδη και τους αλλους περι μη σεβασμου και μπλα μπλα...... τελος παντων μεσα στην εβδομαδα ξεκαθαριζει το πραμα οποτε.....
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..........ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ , ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕ............ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24 ΩΡΑ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ......ΝΤΡΟΠΗ , ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ....ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.....ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.........ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ..... ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΛΔ.....ΑΔΕΛΦΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΔΩΤΟΥΣ , ΒΑΛΤΟΥΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ....ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ??. .ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ [ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ] ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ......ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....
Αδερφια δν θελω να γινω μαντης κακων, αλλα αν δν κατσει κ αυτη η περιπτωση τοτε παμε ολοταχως στον γκρεμο με σπασμενα φρενα...βλεπω το μελλον μαυρο οσο ποτε.Φοβαμαι πως θα ειμαστε στην πενταδα των ομαδων που θα πεσουν στην Δ΄ ,αυτο ειναι ενα σεναριο δικο μου το οποιο απευχομαι...αλλα δυστυχως οι απατεωνες που ασελγησαν στο κορμι της ΑΕΚ ειναι πολλοι κ δν αφηνουν περιθωρια για αισιοδοξα μηνυματα.Κολλητος μου στην αμερικη με γνωριμιες σε ευρυ κυκλο επιχειρηματιων μου ειπε οτι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κυριος αυτος δν υπαρχει πουθενα...το γεγονος κ μονο οτι σημερα σε εκπομπη στο σπορ φμ προσπαθουσε να πεισει οτι διαθετει χρηματα τα λεει ολα...νομιζω ...νομιζω λεω οτι οσοι εχουν χρηματα ειναι ευκολο να βρεις τι κ ποσα εχουν...
ΚΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΤΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
Εδω περασε την ΕΕΑ η νυν διοικηση και οι ψωμιαδηδες κληρονομησαν δις απο τον παπου-παπα ο Ξενιαδης που δεν δηλωνει εισοδημα ειναι το προβλημα στην ΑΕΚ???Στο Ελληνικο κρατος μπορει να ειναι προβλημα στην ΑΕΚ δεν νομιζω...
AN KAΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ(ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ , ΙΣΑ ΙΣΑ) ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΗΘΕΙΕΣ ΜΠΑΒΟ ΣΟΥ
Δηλαδη αυτοι που δεν πληρωνουν παικτες,υπαλληλους,χρεοι που οι ιδιοι κανανε και πολλα αλλα,αποκαλουν αφερεγγυο εναν ανθρωπο που θελει να ασχοληθει με μια εταιρια, οπως πια εχουν γινει οι ομαδες για ολους αυτους. Να πω οτι ειναι αξιοι και εχουν οραμα θα ηταν ευχης εργο, αλλα δεν προσφερουν τιποτα πια.Αντε και δεν ερθει ο Ξενιαδης τοτε θα ερθουν οι αποχες τον παικτων και πολλα αλλα προβληματα. Ενα ειναι το σιγουρο,στην πλατη της ομαδαρας μας γινονται ολα.
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ Μ-Α-Α-Α-ΓΚΕΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ !!!!! ΡΙΧΤΕ ΜΑΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ !!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΡΕ Ε Ε Ε !!! ΑΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ ........ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!! Ειμαι 30 χρονων και δεν εχω δει χειροτερα πραγματα ουτε το καιρο Τροχανα . Ειλικρινα λυπαμαι για το χαλι τους και στενοχωριεμαι για τους παιχτες που αξιζουν! Μακαρι να γινει κατι και να ερθουν ολα τουμπα γιατι απο οτι μου φαινεται μαλλον αν θελει να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρατησει κυριος Μαρινακης στο πρωταθλημα του θα μεινουμε κατηγορια οχι για να παρουμε πρωταθλημα αλλα για να λενε οτι εχουν και κανα αντιπαλο στη super leg. !!!!!!!!!!!!
Αν και αυτο το deal χαλασει αν ημουν στη θεση οποιουδηποτε ποδοσφαιριστη θα εκανα προσφυγη!Δεν ειναι δυνατον να παιζουν με την υπομονη τοσων οικογενειων που περιμενουν τα δεδουλευμενα τους για να ζησουν τις οικογενειες τους.Απλα ελεος τερμα πια η κοροιδια ας πανε πρωτοδικειο να τελειωνουμε δεν υποφερονται αλλο!!!
ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ????ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ.Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΟΥΕΦΑ....ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ....ΜΑΛΜΠΑΣΑ
και δε μου λες ρε σταυρο να'ουμε.... αμα-λεω αμα-την περασει την ΕΕΑ με καλο χρονο και προκριθει στα τελικα ο ψωμ..ο ξενιαδης,και σου ζητησει να παραμεινεις προεδρας,τι θα κανεις??? θα φυγεις η θα μεινεις οταν ανοιξει η κουρτινα 3???????..............
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ............!!! ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΝΑ ΌΥΜΕ....???
δυστυχως λιαν συντομως...
Καλησπέρα και στους δύο και σε όλους τους φίλους! Μάλλον Φούσκα ο Ξενιάδης! Είμαι όμως αισιόδοξος. Στα δύσκολα θα βγει μπροστά κανας Πέτρος Στάθης. Χαιρετισμούς και ευχές και στον φίλο μας τον Βιεννέζο!!
Πέτρος Στάθης? και θα ανακληθούν οι παραχωρήσεις ??????
Καλησπέρα σε όλη την τετράδα...Αν και δεν συνομιλώ στο site με κάποιον από σας, αναγνωρίζω ότι πάντα μιλάτε επί της ουσίας, κάνοντας παράλληλα χιούμορ. Παίρνοντας αφορμή από το μήνυμα του αδερφού Αεκτζή νικος-αρρωστάκι και τη φράση "θα φύγεις ή θα μείνεις όταν ανοίξει η κουρτίνα 3" , ας γράψω και γω κάτι χιουμοριστικό για την περίσταση... Κάποιοι ίσως θυμάστε το τηλεοπτικό παιχνίδι με τον Μικρούτσικο τι προτιμάτε, την κουρτίνα 1 ή το κουτί 2...Λοιπόν,...Σταύρος απευθυνόμενος προς τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φιλάθλους της ΑΕΚ, τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και γενικότερα στην οικογένεια της ΑΕΚ: "τι προτιμάτε καλοί μου Αεκτζήδες την κουρτίνα 1-(Ξενιάδης-Ψωμιάδης) ή το κουτί 2 (να συνεχίσουμε να σας γα...με)" Και οι Αεκτζήδες χωρίς δεύτερη σκέψη απαντούν:"μα φυσικά την κουρτίνα 1(Ξενιάδης-Ψωμιάδης)". Και ο Σταύρος συνεχίζει: " ωραία, για να δούμε όμως πρώτα τι χάσατε!!!
ΕΛΕΟΣ!!!ΜΑΓΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ????ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ???Ε Ν Α Σ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????
Αδερφε petran,υπαρχουν σοβαροι επιχειρηματιες αλλα ελαχιστοι απο αυτους βλεπουν το ποδοσφαιρο και ειδικα το ελληνικο σαν επιχειρηματικη προοπτικη.Η πλεμπα δυστυχως,ασχολειται ακομα με το ποδοσφαιρο μας. Δεν με εκπλησσει τιποτα πλεον!
Να περασει η επομενη οντοτητα παρακαλω...
ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ, Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...??? ή ΕΊΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ....???
Οχι Κρητικε μου,δεν προκειται απλα για ανωμαλο,αλλα για τραβεστι ουσιαστικο. Η οντοτητα ΤΗΣ ηλιθιοτητας ΤΗΝ γελοιοτητα Ω οντοτητα Τον πληθυντικο μονο ο Αδαμιδης τον γνωριζει...
Aν ειναι τοσο μεγαλος απατεωνας γιατι επιζητει την προβολη? Μαλιστα εποχες που οι αρκετοι επιχειρηματιες στην Ελλαδα εχουν δυανυκτερευσει σε αστυνομικα τμηματα για διαφορα χρεη,δεν ξερω εχω μπερδευτει, παντως οσοι ειναι απατεωνες αυτο τον καιρο κρυβονται , θα δειξει
me ti diki sou logiki oute o psomiadis oute o sklavenitis einai apatewnes epeidi vgikan mprosta stis cameres dil
Φιλε αλλες εποχες εδω και κανα χρονο εχουν σφιξει τα πραγματα ,δεν ειναι θεμα καμερας αλλα να τωρα εχιζουν ολοι να τον ψαχνουν ποθεν εσχες και τετοια τι στο καλο αυτοκτονει? και αν ειναι μπροστινος του Μακη με τι προσοντα αφου ειναι της ιδιας φαρας τι σοι πλυντηριο ειναι αφου δεν ειναι καθαρος ο ιδιος, δεν ξερω φιλε αποριες εχω
de xreiazetai na einai mprostinos kapiou kan....to mono pou exei na kanei einai na vrei kapou deka myria....aytos tha ta diaxeirizetai eksallou an ta valei...kai an tou katsoun ta lefta tou psomiadi tou ekatsan...an oxi poulaei 5 paiktes , to tileptiko ta esoda apo eyropi ta deka pou evale kai tin kanei...asxeta an tha to kanei i oxi poios ton empodizei na to kanei; kai an skeftesai piasane to psomiadi, sou thymizo oti ton piasane gia ta stimena kai epeidi xrostaei sto kratos ta kerata tou
Φιλε μου τη τωρινη διοικηση περιγραφεις με αυτα που εγραψες, τα εχει κανει ηδη αυτα που λες και χρωσταει και σε ολο το κοσμο
Ο φερόμενος ως επίδοξος ως αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλης Ξενιάδης (φέρεται) ότι δηλώνει ανεπάγγελτος τα τελευταία επτά χρόνια και ότι παρουσιάζει μηδενικά εισοδήματα! Κι όμως στο βιογραφικό του φαίνεται ότι είναι ιδιοκτήτης επιχειρηματικού ομίλου με 54 διαφορετικές εταιρείες! Σύμφωνα όσα αναφέρει το Sport24.gr, στα Σπάτα έχουν φτάσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλης Ξενιάδης δήλωσε τελευταία φορά εισόδημα το 2005 (για το οικονομικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έτος 2004) κι αυτό ανερχόταν σε 67.000 ευρώ! Έκτοτε οι δηλώσεις του στην εφορία (σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έχουν στην ΠΑΕ) εμφανίζονται ως μηδενικές. Σχήμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος αυτός φέρεται ως ο επικεφαλής ομίλου που αποτελείται από 54 επιχειρήσεις…
Κοίτα να δεις, κύριε μου, που μας πάνε οι ανεπάγγελτοι πρόεδροι!!!!!
για γελια ή για κλαματα?και δεν νομιζω οτι οι συγκρισεις με βγενοπουλο και κοκκαλη ειναι ευλογες
ΜΕΓΑΛΕ ΞΑΔΕΛΦΕ, ΕΞΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ.............!!!
Αλλος "ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ" μου μυρίζεται :/
Οσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερα αρνητικά βγαίνουν για τον τύπο...Δυστυχώς πάμε για προσφυγές και πρωτοδικείο εκτός αν γίνει κάτι ξαφνικό με άλλον Ελληνα. Σιγά μη κάτσουν όλοι να περιμένουν τον Αραβα του Αδαμίδη μέχρι να ελέγξει, να κάνει, να δείξει...μιλάμε για τουλάχιστον ένα δίμηνο στην καλύτερη...Ο οποίος Αραβας είναι, φυσιογνωμικά, μεταξύ Μπούρμπου και Φερούζεμ...χα...Ούτε να γελάσω δε μπορώ. Μόνο παπατζήδες υπάρχουν για μας ρε γαμώτο?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΗΛΑΚΤΙΚΟΣ....ΟΥΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΣΚΑΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΠΗΣΗΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ..ΤΩΩΩΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ?ΕΕΕΕ ΠΟΟΟΟΤΕΕΕΕ!!!!!!
Δεν καταλάβα δλδ τι αρμοδιοτητες εχει η ΕΕΑ αν αποδειξει οτι εχει την οικονομικη επιφανεια ο ανθρωπος να μας αγορασει;Ας δωσει κ σε αυτους το κατιτις τους κ να δουμε αν θα παρει την ομαδα η οχι.Αν ισχυει το ρεπορταζ τοτε ο ξενιαδης το ηξερε απο την αρχη οτι θα φαει ακυρο απο την ΕΕΑ καθως εχει απλυτο χρημα ισως κ παει να μας βαλει αντιμετωπους με την ΕΕΑ.Τι αλλο να πω....
Φήμες, διαροές και πάντα τίποτα συγκεκριμένο. Πάντα λόγια του αέρα. Έτσι απλά να καίμε όποιον περνάει έστω έξω από τα σπάτα και δεν αρέσει στον Σταυρούκο μας. Κορόϊοδο είναι να φύγει τώρα που περιμένει χρήματα από τον δάσκαλο και συνομιλητή του Μάκη Ψωμιάδη Υ.Γ.: Aγαπητέ Δημήτρη ΧΧ ο κόσμος της ΑΕΚ είχε πάντα λόγο για την ομάδα ειδικά όταν υπήρχε κίνδυνος και όχι για να κάνει το κομμάτι του. Ας πόυμε σου θυμίζει τίποτα η κατάληψη στα γραφεία της ερασιτεχνικής για να φύγει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βουτσόπουλος και να μην χαθούν Παταβούκας- Γαλακτερός. Επειδή εγώ είμουν εκεί όλες τις μέρες το θυμάμαι. Τώρα όμως που καίγεται το σύμπαν δεν γίνεται τίποτα αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ έχει λόγο για τα πάντα σύμφωνα με τον ΧΧ. Θα τρελαθούμε μα αυτά που λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φήμες, διαροές και πάντα τίποτα συγκεκριμένο. Πάντα λόγια του αέρα. Έτσι απλά να καίμε όποιον περνάει έστω έξω από τα σπάτα και δεν αρέσει στον Σταυρούκο μας. Κορόϊοδο είναι να φύγει τώρα που περιμένει χρήματα από τον δάσκαλο και συνομιλητή του Μάκη Ψωμιάδη Υ.Γ.: Aγαπητέ Δημήτρη ΧΧ ο κόσμος της ΑΕΚ είχε πάντα λόγο για την ομάδα ειδικά όταν υπήρχε κίνδυνος και όχι για να κάνει το κομμάτι του. Ας πόυμε σου θυμίζει τίποτα η κατάληψη στα γραφεία της ερασιτεχνικής για να φύγει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βουτσόπουλος και να μην χαθούν Παταβούκας- Γαλακτερός. Επειδή εγώ είμουν εκεί όλες τις μέρες το θυμάμαι. Τώρα όμως που καίγεται το σύμπαν δεν γίνεται τίποτα αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ έχει λόγο για τα πάντα σύμφωνα με τον ΧΧ. Θα τρελαθούμε μα αυτά που λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενω με τον Αδαμιδη και τους αμετοχους λυσαμε ολα το προβληματα.Ουτε εισιτηρια δεν ειναι ικανοι να εκδωσουν οι αχρηστοι.Αν ο Ξενιαδης ειναι αποτεωνας θα το δειξει ο χρονος.Και μαλιστα πολυ συντομα.Για τον Αδαμιδη και τους παρατρεχαμενους που εχει διπλα του ομως ολα καλα.Η ΑΕΚ απο τους αμετοχους διαλυεται οχι απο την Ξενιαδη.Να μην χανουμε και την ουσια δηλαδη.Οσο για τον ΧΧ καθε δηλωση του κανει κακο στην ΑΕΚ.
Μαυρα λευφτα εχει οα θρωπος και δεν τον αφηνουν εκ τον εσω γιατι θεολουνε μιζεσ. ξυπνατε!
ε! οταν δηλωνει 7 χρονια ανεπάγγελτος και 67.000 μονο εισοδημα, φυσικο ειναι....
Δεν πειραζει ρε ΑΕΚαρα....κ ας ειναι ανηφορα.......
vasika i upothesi vromokopouse apo tin arxi. to thema exei teleiwsei. o kseniadis den mporei kai den kserw pio rolo varaei pragmatika...
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ: ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΑΕΚ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ η' ΟΧΙ;; η' ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ;; Ε;;
και αμα δοσουν την ιστορικοτερη ομαδα της Ελλαδας σε εναν απατεονισκο παλι θα τους βριζεις.για την ΑΕΚ μιλαμε οχι για τον αιαντα σαλαμινας.γιατι καποιοι μπερδευονται
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΕΝΩΣΙΤΗ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ..ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ: "Τον έκαναν... φύλλο και φτερό Για τη φερεγγυότητα του Ξενιάδη υπήρξε ενδελεχής έρευνα από τους παράγοντες της ΑΕΚ που προχώρησαν την υπόθεση. Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν χρησιμοποίησαν τραπεζικές πηγές και διαπίστωσαν τη δυναμική του ενδιαφερόμενου μέσω τραπεζών (της Πειραιώς και 1-2 ακόμα). Κατέληξαν στο συμπέρασμα πως έχει πολλές εταιρείες, ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει λευκό ποινικό μητρώο, γνώρισαν την οικογενειακή του καταγωγή, αλλά και πως είναι ΑΕΚτζής.
5 σχολια κατω εχω ποσταρει αλλο αρθρο.ριξε μια ματια.φαυλος κυκλος
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ..ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΙΑΔΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΠΑΕ- ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..
το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι αυριο να ειμαστε στο ΟΑΚΑ.καλη χρονια αδερφε
εσυ φιλε μου απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα σε αλλο αρθρο.
Να τον μπλοκάρουν επειδή φοβούνται τίποτα γαυροβάζελοι μην δυναμώσει η ΑΕΚ; Χλωμό το κόβω. Περισσότερο σε θεωρία συνωμοσίας μου κάνει. Να μην έχει λεφτά; Αφού πολλοί λένε ότι έχει χρήμα. Για ποιον λόγο τότε δεν θα του επιτρέψουν να μπει;
m aresei pou perimenate oloi ti tha pei i pae gia na katalavete oti einai kozonis 2......akoma kai o kozonis kalitera stoixeia eixe me ligo psaksimo
apo pemth teleionei to 8ema kseniadi apo sk 8a exoume tous araves KAI APO DEUTERA 8A ARXISW NA KAPNIZW KAI NA PINW A RE AEKARA KALA MAS MPIKE KAI FETOS H XRONIA!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΩΡΑ;; ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;; ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;; ΔΗΛ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝΕ;; ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... Υ.Γ: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ..ΟΚ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ..
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.
fouska o tupos eee re !!!!! ELEOS PIA
Για ποιους λόγους δε θα περάσει δηλαδή??Γιατί αν οι πληροφορίες είναι μέσα από την ΠΑΕ τότε σίγουρα θα εξηγούν τους λόγους.Εκτός αν γραφετε ότι να ναι για να διατηρειται ζεστό το θέμα.....