Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και ένας από όλους όσους έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ακόμα και τώρα που βρίσκεται αρκετά μακριά, δεν ξεχνάει την... αγαπημένη του ΑΕΚ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sentragoal», επανέλαβε πως δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα, για άλλη ομάδα πλην της Ένωσης, ενώ παρότι ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για τις αποφάσεις που παίρνει, επισήμανε πως το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται, δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό και ο λόγος που επέλεξε να πάει εκεί, ήταν τα χρήματα. Παράλληλα, εκθείασε τη δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ, που τον έχει στην καρδιά του
Αναλυτικά η συνέντευξή
- Η σχέση σου με τους οπαδούς της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερη;
«Ναι, αυτό είναι αλήθεια... Οι φίλοι της ΑΕΚ με έβαλαν στην καρδιά τους. Έγινα ίνδαλμα και αυτό με κάνει να νιώθει ιδιαίτερος ως προς τους οπαδούς της ομάδας».
- Τι σου έλειψε στην Ελλάδα;
«Το πρωτάθλημα... Δυστυχώς δεν καταφέραμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο. Θέλαμε να τα καταφέρουμε, αλλά εν τέλει δεν μπορέσαμε».
- Πλην ΑΕΚ υπάρχει άλλος σύλλογος στην Ελλάδα που ο Νάτσο θα ήθελε να αγωνιστεί;
«Αν επέστρεφα στη χώρα σας, θα το έκανα μόνο για την ΑΕΚ. Είναι γεγονός πως ακούγονται διάφορα για μένα τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα, αλλά θα γύριζα μόνο για την ΑΕΚ. Τώρα παίζω στην Αλ Αϊν και αν έχω κάποιο στόχο, αυτός είναι να γυρίσω κάποια στιγμή στην Αργεντινή».
-Δώνης, Μπάγεβιτς, Χιμένεθ ήταν οι τρεις προπονητές που δούλεψε μαζί τους. Ποιος είναι ο κορυφαίος κατά την άποψη σου;
«Κατ' αρχήν να πω πως και από τους τρεις έμαθα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο. Νομίζω, βέβαια, ότι με τον Χιμένεθ ήταν καλύτερα τα πράγματα για μένα. Η κοινή γλώσσα, αλλά και το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός προερχόταν από μία μεγάλη δουλειά στη Σεβίλλη με βοήθησαν πολύ να βελτιωθώ. Ηταν ένας προπονητής που εκτιμώ ότι με ανέβασε επίπεδο».
- Ποιο είναι το παιχνίδι που θυμάσαι πιο έντονα από την «κιτρινόμαυρη» θητεία σου;
«Ο τελικός του Κυπέλλου, σίγουρα, θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη μου. Αυτό το 4-4 και εν συνεχεία τα πέναλτι, που συγχωρήστε με, αλλά δεν θυμάμαι τον αριθμό είναι ένα παιχνίδι, το οποίο δύσκολα μπορεί να ξεχάσει ένας ποδοσφαιριστής. Βέβαια, υπάρχει και μία νίκη στο «Καραϊσκάκη», αυτό το 2-1 με τον Ολυμπιακό, όπου κατάφερα να σκοράρω δυο φορές που ήταν μία αναμέτρηση που σίγουρα θα θυμάμαι».
- Τώρα είσαι στην Αλ Αϊν, πως είναι τα πράγματα εκεί;
«Είμαι καλά. Ναι μεν δεν παίζω και σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά και εδώ ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευκαιρία να μάθει πράγματα και να βελτιωθεί. Ηρθα σ' αυτή την ομάδα με οικονομικό κριτήριο, μου αρέσει να είμαι ειλικρινής, το καλοκαίρι υπήρξε μία πρόταση που με ικανοποίησε, αλλά ήταν συμφέρουσα και για την ομάδα και έτσι έγινε το deal. Εχω μάθει στη ζωή μου να μην μετανιώνω για τις επιλογές μου. Αυτό, λοιπόν, θα κάνω και τώρα».
- Οι Ελληνες πολίτες είναι γεγονός πως εσχάτως ζουν δύσκολες καταστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Φανταζόμαστε πως ως ο Αργεντινός το αντιλαμβάνεσαι;
«Και βέβαια το αντιλαμβάνομαι. Είναι μία δεκαετία τώρα στην πατρίδα μου, όπου η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή. Δυστυχώς τις ευθύνες δεν τις επωμίζονται οι άνθρωποι που φταίνε, αλλά οι πολίτες και αυτό είναι το κακό. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι οι Ελληνες θα πρέπει αυτή τη στιγμή να δείξουν δύναμη, σθένος, πείσμα και είμαι σίγουρος πως με συνολική προσπάθεια θα καταφέρουν».
- Μια ευχή για το νέο έτος...
«Υγεία, υγεία, υγεία... Αν ο άνθρωπος είναι υγιής, μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

a re nacho...de fantazesai poso leipeis apo autin tin aek...poso mas leipsane oi stigmes pou mas ekanes na sikwthoume orthioi me anoixto to stoma epeidh apla xeftilises antipalo!!!na sai kala re paixtara naco psixaragia panta aekara!
GIA SU RE NACHO AEKARA.MAKARI NA SE XANAFERUN.
γυρνα πισω θα πεθανω εχω αρχισει και τα χανω...NACHO ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Τ0Υ 12 ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ
Νάτσο αγορίνα άσε τις συνεντεύξεις και γύρνα στην ομάδα της καρδιάς σου! Σε περιμένουμε πίσω στην ΑΕΚΑΡΑ παικταρά! Είναι πολύ αισθητή η απουσία σου.
http://www.youtube.com/watch?v=yOn5G4z3Mxg&feature=endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=yOn5G4z3Mxg&feature=endscreen&NR=1
gyrna pisw re pextoura na tous liwsoume to kormi me esena carlos kai leo brosta magika 8a blepoume!!!!!!! xrostas kai stn djebour scocco xrostas sto abganoboulgaroggiftaki mn ksexniomaste!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!! ΑΝΤΕ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!
http://www.youtube.com/watch?v=e6AFljLYnGg&feature=share
NACHO ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ (?) ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑ....ΣΕΙΣ ΠΑΛΙ.