Μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών του στο ξεκίνημα ενός ακόμη ματς, αλλά και στο πως θα μπορέσει ο Λεβαδειακός να βγάλει αντίδραση ενόψει της συνέχειας.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Είναι συνεχόμενο παιχνίδι που δεχόμαστε γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό, σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν είναι ωραίο να συμβαίνει, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όταν ξεκινάς και δίνεις δώρα, δεν μπορείς να έχεις καμία τύχη και εμείς σήμερα κάναμε αυτό ακριβώς.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια πρέπει να ανασυνταχθούμε για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, ώστε να μπούμε καλύτερο πλασάρισμα στην επόμενη φάση. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, τη ψυχολογία μας γιατί είναι ακόμη ένα παιχνίδι που δεχόμαστε γρήγορα γκολ και με παρόμοιο τρόπο».
Για το αν υπάρχει χρόνος ανασύνταξης: «Πάντα υπάρχει, η ομάδα μας αντιδρά, εμείς θα θα κοιτάξουμε να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να ανέβουν ψυχολογικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

