Στην πρώτη προπόνηση μετά την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να καταστήσει σαφές στους παίκτες του Ολυμπιακού πως οι διακοπές τελείωσαν και πως ήρθε η ώρα να δουλέψουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Οι διακοπές τελείωσαν. Ώρα για δουλειά. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε. Θα χρειαστείτε όλοι σας".
Μακούν, Μέλμπεργκ και Πάντελιτς προπονήθηκαν κανονικά και έτσι υπολογίζονται για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο με τον Φέισα να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από τα μέσα Ιανουαρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
