Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" αναφέρει πως η Super League ρώτησε νομικούς σχετικά με το αν εξωθεσμικός παράγοντας, όπως ο Βλάσης Τσάκας, μπορεί να υπόσχεται πριμ, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα παραπάνω έμαθε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας ο οποίος εμφανίζεται να εκφράζει την δυσαρέσκεια του στον νομικό εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ για τις ενέργειες και δηλώσεις του Τσάκα.
Υπενθυμίζεται πως ο Τσάκας είχε υποσχεθεί δημόσια πως ο πρίγκιπας θα δώσει πριμ ενός εκατομμυρίου ευρώ στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!