Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο «παρά πέντε» ο ΟΦΗ για Σουλεάπ

Γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών η κρητική ομάδα  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την τελευταία στιγμή η διοίκηση του ΟΦΗ κατέθεσε τις 100.000 ευρώ ως όφειλε στον Ρουμάνο μέσο Μάριο Σουλεάπ και έτσι δεν θα της αφαιρεθούν βαθμοί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως ο Σουλεάπ έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από την κρητική ομάδα ενώ είχε δικαιωθεί στην προσφυγή που είχε καταθέσει.

Κατά τα άλλα, σήμερα θα γίνει και νέα συνάντηση των αδελφών Βατσινά με τους νομικούς εκπροσώπους του ΟΦΗ με τον Φανούρη Βατσινά να εξακολουθεί να θέλει να του καταβληθεί το μεγαλύτερο κομμάτι των οφειλομένων. Επίσης θέλει να υπάρξει δέσμευση από τον ΟΦΗ πως θα εξοφληθεί και το ποσό προς τρίτους για να μην προχωρήσει σε κατάσχεση του μεριδίου από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και από την χορηγία με τον ΟΠΑΠ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ