Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, μια δύσκολ απόφαση της διοίκησης, όπως υπογράμμισε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.
Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, νυν σύμβουλος της διοίκησης, μίλησε στο DAZN Italia και τόνισε: "Πιστεύω ότι θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τούντορ για τη σημαντική δουλειά που έκανε, την περασμένη σεζόν μάς έβγαλε στο Champions League
Ήταν μία σκληρή και δύσκολη απόφαση επειδή δεν είναι στο dna της Γιουβέντους να κάνει τόσο γρήγορα μία αλλαγή και υπήρχε απογοήτευση καθώς ξέρουμε πόσο πολύ ενδιαφέρεται ο προπονητής για την ομάδα".
Φαβορί για τη τεχνική ηγεσία είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ιταλίας, ο Κιελίνι είπε πως "θεωρώ ότι ο Σπαλέτι είναι σπουδαίος προπονητής, με εμπειρία και ένα μοντέρνο στιλ ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να περιμένουμε επειδή δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές.
Αυτή η σεζόν θα είναι μεταβατική επειδή τοποθετούμε τις βάσεις για μία Γιουβέντους που θα μπορέσει να επιστρέψει στις ημέρες επιτυχίας. Έχουμε ακόμη 30 ματς μπροστά μας στην Serie A και πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μία νέα εποχή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

