Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βασικός όρος το γήπεδο για τον Αμερικανό

Ο υποψήφιος επενδυτής, ονόματι Sugar, θέλει εγγυήσεις από τον Βαρδινογιάννη πως μπορεί να χτιστεί γήπεδο στο Βοτανικό  

Μέσα στην ημέρα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, θα έχει συνάντηση με στελέχη της "Axiom Capital" οι οποίοι θα του μεταφέρουν το ενδιαφέρον του Αμερικανού επενδυτή για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Μάλιστα, η κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Πληροφορίες θέλουν τον Αμερικανό επενδυτή που ονομάζεται Σούγκαρ να θέτει όρο στον Βαρδινογιάννη σύμφωνα με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν μόνο αν λάβει εγγυήσεις πως μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Βοτανικό άμεσα. Αν ο Βαρδινογιάννης τον πείσει πως αυτό μπορεί να γίνει τότε ο Αμερικανός επενδυτής φέρεται να λέει στο περιβάλλον του πως θα μπορούσε να βάλει όχι 20 εκ. ευρώ αλλά ακόμα και 50 εκ. ευρώ καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει δικό του γήπεδο και δεν θα χρειαστεί ο Αμερικανός να αγοράσει άλλο χώρο για την κατασκευή του.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ