Μετά το γήπεδο της Τιφλίδας, οι πανηγυρισμοί των Ελλήνων διεθνών για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012 μεταφέρθηκαν στο αεροπλάνο της επιστροφής όπου το κλίμα ήταν πανηγυρικό για την Εθνική ομάδα και τον Φερνάντο Σάντος να σβήνει κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του. Ακολουθούν εικόνες από το αεροπλάνο της χαράς όπως τις μετέφερε το sport-fm.gr.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πούρα και σφηνάκια βότκας....Ωραία εικόνα από επαγγελματίες αθλητές...Εικόνα που τη βλέπουν και παιδιά που τώρα ξεκινάνε τον αθλητισμό και το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν είναι μακριά από αυτά...Και μη μου πει κανείς ότι ήταν μεγάλο κατόρθωμα η πρόκριση.Ο αθλητής είναι πάντα αθλητής και ειδικά αυτός που κάνει πρωταθλητισμό.
ΠΟΥΡΑΚΙΑ CAPRICE EINAI ΡΕ ΧΑΧΑ :P