Ο 40χρονος πρώην χαφ της Σέλτικ, ο... μοχθηρός, Σκοτ Μπράουν, κατάφερε σε φιλική αναμέτρηση παλαιμάχων να εκνευριστεί, να ξεχάσει τον διασκεδαστικό χαρακτήρα του ματς με τη Φέγενορντ και ν' αποβληθεί.
Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού που έλαβε χώρα σε ολλανδικό έδαφος, ο παλαίμαχος χαφ των «καθολικών» και με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1, είδε τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα που έκανε σε αντίπαλο προκειμένου ν' αποσοβήσει το γκολ.
Ο Μπράουν πέφτοντας για να πάρει την μπουκιά από το στόμα του επιτιθέμενου, βρίσκει και την μπάλα και γι' αυτό έγινε έξαλλος όταν ο Ντιρκ Κάουτ βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, από την εκτέλεση του οποίου όμως η Φέγενορντ απέτυχε να σκοράρει!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!