Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική

Στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του EURO 2012  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας θα βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της τελικής φάσης του EURO 2012 με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 2 Δεκεμβρίου στο Κίεβο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα βρεθεί είτε στο πρώτο όμιλο με αντίπαλο την Πολωνία, είτε στον δεύτερο όμιλο με αντίπαλο την Ισπανία, είτε στον τρίτο όμιλο με αντίπαλο την Ολλανδία είτε στον τέταρτο όμιλο με αντίπαλο την Ουκρανία. Οι τέσσερις αυτές ομάδες θα είναι οι επικεφαλής των ομίλων με τις υπόλοιπες πιθανές αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδος να γίνονται γνωστές μετά την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ