Quantcast
NEWS
14 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο απυρόβλητο ο Γκρέταρσον

Δεν του ζητήθηκε καν ο λόγος από την διοίκηση για την συνέντευξη με την οποία διέσυρε την ΑΕΚ στην Ισλανδία και σε όλο τον πλανήτη    

Ο τεχνικός διευθυντής της μιάμισης μεταγραφής και των 150.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς τα έξοδα των ταξιδιών που έκανε σε όλη την Ευρώπη χωρίς αποτέλεσμα, μίλησε σε Ισλανδική εφημερίδα χθες και οι δηλώσεις του αναμεταδόθηκαν σε όλο τον Ελληνικό τύπο ενώ μέσω του διαδικτύου είναι διαθέσιμες σε όλο τον πλανήτη. Ο Ισλανδός δεν είπε ψέματα. Η ΑΕΚ χρωστάει σε προπονητές, υπάλληλους και παίκτες. Είναι όμως τελείως διαφορετικό να δηλώνει ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που υποτίθεται ότι θα πείσει παίκτες να έρθουν στην ομάδα πως: « η «κατάσταση είναι τόσο άσχημη στην ομάδα που υπάρχει πρόβλημα στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, των υπαλλήλων της ΠΑΕ, αλλά και των Μπρέινταμπλικ και Ουντινέζε». Σίγουρα όποιος διαβάσει τον ίδιο τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να λέει αυτά δεν θα χρειαστεί τίποτε άλλο για να φύγει τρέχοντας. Ισως έτσι εξηγείται πως υπήρξε παίκτης που προτίμησε πρόσφατα τον Παναιτωλικό(!!!) από την ΑΕΚ. Μάλλον του είπε τα ίδια ο Αρναρ για να τον... πείσει. Κι όμως. Για αυτές τις δηλώσεις δεν του έγινε καν παρατήρηση από τον Σταύρο Αδαμίδη αν και σε μια νορμάλ ομάδα θα μπορούσε ήδη να έχει καταγγελθεί το συμβόλαιο του για σοβαρούς

Και βέβαια χάρη στις δηλώσεις του Αρναρ η Μπρέινταμπλικ δεν χρειάζεται να βάλει ούτε δικηγόρο στην... Fifa. Αρκεί η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ που μάλιστα για να δείξει πως οι πατριώτες δεν είναι... μόνοι βάζει μέσα σε αυτούς που έχει φεσώσει η ΑΕΚ και τους Ιταλούς της Ουντινέζε για τους οποίους κανείς δεν ήξερε τίποτα.

Μετά από αυτό το μεγάλο ερώτημα είναι τι... μέσον έχει ο Γκρέταρσον; Δεν του έγινε καν παρατήρηση από μια διοίκηση που όπως θυμόμαστε είχε... παρεξηγηθεί και ουσιαστικά από τότε έβαλε στην μαύρη λίστα τον Χιμένεθ για τις δηλώσεις του στην Πάτρα. Θυμίζουμε την δήλωση του Ισπανού που αντικειμενικά δεν ήταν καθόλου προσβλητική για την ΑΕΚ σε σύγκριση με αυτή του Αρναρ: «Μην με ρωτάτε εμένα για τις μεταγραφές. Ίσως δεν μπόρεσαν να έρθουν οι ποδοσφαιριστές που ήθελα. Δεν είναι δική μου δουλειά. Η δική μου δουλειά είναι να προπονώ την ομάδα και να προπονώ τους παίκτες που είναι εδώ και με αυτούς θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε. Για αυτό μπορείτε να ρωτήσετε κάποιους άλλους, όχι εμένα». Αυτή η δήλωση είχε θεωρηθεί προσβλητική από τους ίδιους ανθρώπους που ούτε καν ασχολήθηκαν με την συνέντευξη - κόλαφο του Αρναρ. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το ότι σε μια ΑΕΚ που έχει μειώσει το μπάτζετ σε όλα τα επίπεδα, πρόσφατα και με την αλλαγή προπονητή, ο μόνος που συνεχίζει με τις ίδιες αποδοχές, 12.000 τον μήνα, και μάλιστα πρόσφατα μετακόμισε σε άλλο ακριβότερο σπίτι είναι ο Γκρέταρσον που σε ενάμιση χρόνο έχει φέρει μόνο τον φίλο του Γκούντγιενσον και τον Χέλγκασον που θα κοστίσει στην ΑΕΚ σαν τεταρτος ή πέμπτος σέντερ μπακ περισσότερα από όσα ο Σανκαρέ! Μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του αυτόματα με έναν απίθανο όρο που αποκάλυψε πρόσφατα, επειδή συνέχιζε να εργάζεται μετά τις 15 Ιουλίου, αποκαλύπτοντας έτσι πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλεγε αλήθεια όταν δήλωνε στο περιθώριο της παρουσίασης σε ερώτηση για τον Γκρέραρσον ότι: «Ολοι στην ΑΕΚ κρίνονται καθημερινά. Τα μεγάλα συμβόλαια έχουν τελειώσει πια. Ο Αρναρ θα συνεχίσει την δουλειά του και θα ανανεώσει την συνεργασία του μαζί μας μέχρι και τον Σεπτέμβριο που τελειώνουν οι μεταγραφές. Κανείς δεν θα είναι δημόσιος υπάλληλος πια...»

Αυτά είχε δηλώσει ο Αδαμίδης στις 9 Ιουνίου όμως φαίνεται πως τελικά υπήρχε ένας... δημόσιος υπάλληλος αφού ο Αρναρ μιλώντας στην Ισλανδία αποκάλυψε πως η... κρίση του δεν ήταν μέχρι τον Σεπτέμβριο αλλά πολύ νωρίτερα. Η δήλωση του ήταν οι εξής: «Στο προηγούμενο συμβόλαιο που είχα υπογράψει, υπήρχε όρος πως αν δούλευα ακόμα στην ΑΕΚ έως τις 15 Ιουλίου του 2011, θα ανανεωνόταν αυτόματα, αυτό έγινε και έτσι έχω συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2012».

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ