Των Θοδωρή Καρβουνιάρη & Τάσου Καπετανάκου
Για τις 10.00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της και σε αυτή αναμένεται αν δώσει το «παρών» ο Νίκος Κωστένογλου, για την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ΑΕΚ ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του. Το aek365.gr βρίσκεται στα Σπάτα και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.
11.15 Για περίπου 15 λεπτά οι εκπρόσωποι του Τύπου που βρέθηκαν στα Σπάτα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία αποχώρησαν
11.00 Με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες είναι στο γήπεδο, ενώ γυμναστής έχει αναλάβει ο Βαμβακάς
10.16 Ο Νίκος Κωστένογλου φτάνει συνοδεία του Άρναρ Γκρέταρσον στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ
10.15 Παρελθόν από την ΑΕΚ (μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα) αποτελεί και ο μεταφραστής του Ισπανού τεχνικού, Αλέξανδρος Κολλιάδης
10.14 Αποχωρεί ο Μανόλο Χιμένεθ από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μετά από μία σύντομη ομιλία με τους παίκτες του
10.00 Η προπόνηση, όπως είναι λογικό, θα ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση
9.45 Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει φτάσει ακόμα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ
9.40 Όλοι οι παίκτες βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια που τους περίμενε ο Μανόλο Χιμένεθ
9.25 Και ο Σταύρος Αδαμίδης περνάει την πύλη
9.20 Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του φτάνουν στα Σπάτα
9.10 Οι πρώτοι παίκτες κάνουν την εμφάνισή τους ενώ η προσέλευση συνεχίζεται σταδιακά
9.00 Οι αρχηγοί φτάνουν πρώτοι-πρώτοι στο προπονητικό κέντρο
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλως ηρθες Νικολα!Δικο μας παιδι που ξερει την ομαδα,την Ελληνικη πραγματικοτητα και αγορα και θα κανει οτι μπορει..!Στηριξτε τον ολοι γιατι ειναι ΑΕΚΑΡΑ!
Ίσως είμαι ρομαντικός, ίσως δεν ξέρω τι, αλλά τον Κωστένογλου ούτε ηθικό, ούτε προπονητή τον θεωρώ και ας κάνει το σταυρό του 300 φορές το δευτερόλεπτο. Γιατί ούτε ηθικό, ούτε ΑΕΚτζίδικο, ούτε συναδελφικό είναι να συζητάς και να συμφωνείς με ομάδα που έχει προπονητή. Αν αυτό γινόταν σε παίκτη θα είχε επιληφθεί η ΦΙΦΑ, η ΟΥΕΦΑ και όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Συζητάς μόνο εφόσον η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Αυτός είναι ο κανόνας και η συμπεριφορά που έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. Άρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο Κωστένογλου προπονητής δεν είναι. Μη μου λέτε λοιπόν για τον ΑΕΚτζή Κωστένογλου και ότι άφησε την Ανόρθωση για την ΑΕΚ. Δεν τον πιστεύω ούτε θεωρώ ότι είναι προπονητής. Όπου πήγε άφησε πίσω του συντρίμια. Τώρα για να τον αβαντάρουν θα του δώσουν και επιπλέον παίκτες, με τους ήδη υπάρχοντες απλήρωτους;;;
Καλημέρα. Με αφορμή όσα διάβασα σε άλλα ποστ για Χιμένεθ και Κωστένογλου, έχω να πω τα εξής: Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του καθενός μας για τον προπονητή και από τη γνώμη μας για τις προπονητικές ικανότητες του Κωστένογλου ή του Χιμένεθ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ως ΑΕΚτζήδες να δείξουμε ΣΕΒΑΣΜΟ στο Νίκο Κωστένογλου για όλα όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ τόσα χρόνια. Είναι απαράδεκτο να αναφέρονται αεκτζήδες με τόσο προσβλητικό τρόπο σε έναν άνθρωπο που είναι αποδεδειγμένα ΑΕΚτζής,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει ματώσει, έχει προσφέρει, έχει σεβαστεί και έχει αγαπήσει όσο λίγοι αυτή τη φανέλα. Στην τελική, ποιος ήταν ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ και τι έχει προσφέρει και ποιος ήταν ο Κωστέ για την ΑΕΚ και τι έχει προσφέρει;;; Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους βάρους καθενός από τους δύο για την ιστορία της ομάδας και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!! Οι προπονητικές του ικανότητες θα φανούν στην πορεία. Και, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όση εμπειρία έχει ο Κωστέ από προπονητική άλλη τόση (μπορεί και λιγότερη) είχε ο Χιμένεθ. 1,5 χρόνο προπονητικής καριέρας είχε, εκ των οποίων τη μισή έκανε διαχείριση της ομάδας του Χουάντε Ράμος (όπως λέτε και εδώ για τον Κωστένογλου και την ομάδα του Φερέρ) και κατέληξε στην ομάδα γέννημα-θρέμμα του να του κουνάνε μαντήλια. Κι εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν ο Κωστε είναι η ενδεδειγμένη λύση, αλλά θα τον στηρίξω όπως στήριξα και όλους τους προηγούμενους, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ. Μην βάζετε κανέναν πάνω από την ΑΕΚ!!!! ΥΓ: Καλωσήρθες σπίτι σου Νικόλα, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
ΑΨΟΓΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ
Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα φιλε και ο Χιμενεθ οσοσ κακος προπονητης κιαν ειναι το επιασε. Εχει χαθει ο σεβασμος προς τα μελη της ομαδας .Ο Κωστε αυτη τη στιγμη δεν ειναι Κωστε αλλα ο προπονητης της ΑΕΚ...Και ο Αδαμιδης ειναι ο Προεδρος της ΑΕΚ. Και εμεις οι φιλαθλοι και οπαδοι.Δεν ειμαστε ουτε προπονητες ουτε διοικητικοι ουτε κριτικοι..Αγαπαμε την ομαδα και την στηριζουμε αν μας αρεσει.Αν οχι καναπε η αλλαγη ομαδας...Αυτη ειναι η ομαδα και αυτα μπορει να κανει τωρα. Αλλωστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οταν πεντε χρονια πριν μπορουσε και εκανε παραπανω καποιοι παλι εκαναν διοικηση φωναζωντας για τον υμνο, το γηπεδο στη Ν.Φ. και λεγοντας ρουφιανο καποιον που ηθελε να προστατεψει το σπιτι του απο εγκληματιες..
Ωραια μιας κι εφυγε ο Αποτυχιμενεθ ηρθε η ωρα να μιλησω κι εγω.. Τι μπαλα ηταν αυτη που παιζαμε? Οι επιλογες του.. αστειες! Ο Μπελεκ, 2 μετρα παλικαρι εξτρεμ??? Ο Γκουντιονσεν εξτρεμ???? Ο Καλα αμυντικο χαφ? Την κοντρολαρει με την 5η! Ο Βαργκας αριστερο χαφ?ΕΛΕΟΣ μας ειχαν πονεσει τα ματια! Βαλε οποιον εχεις στη σωστη του θεση κι αν δεν εχεις, παρε ενα παιδι 18 χρονων απο τη 2η ομαδα που ειναι εξτρεμ, χαφ, στοπερ, τερματοφυλακας και βαλτον στη σωστη του θεση.. Ειπε καποιος..’’μα καλα μπορει ο Νικος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να εχει περισσοτερες γνωσεις απο τον Ισπανο?’’ Η προσφατη ιστορια μας το χει διδαξει αυτο και ειχε αντικαταστησει και... επιστημονα! Και για οσους εχουν παιξει ή παιζουν μπαλα ξερουν πολυ καλα οτι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα να ξερεις και να αγαπας την ομαδα στην οποια βρισκεσαι, απο το να εισαι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ.. Δεν μιλησα τοσο καιρο για τον Ισπανο επειδη φορουσε τον δικεφαλο στο στηθος και αυτο ειναι πανω απ’ ολους και απ’ ολα, αλλα ειναι η ωρα να ακουστουν αληθειες... Δεν λεω καλη επιτυχια Νικο, αλλα καλη επιτυχια νεε προπονητη της ΑΕΚ (οποιος κι αν ησουν), γιατι πανω απ’ ολα ειμαστε ΑΕΚ και αγαπαμε ανιδιοτελως την ομαδα, αρα θα πρεπει, χωρις να δινουμε λευκη επιταγη σε ΚΑΝΕΝΑΝ, να ΜΗΝ κανουμε κακο σε οσους την απαρτιζουν......
ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΦΙΛΕ, Ο ΚΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 10ΕΤΙΑ. ΝΙΚΟ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜAΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΞΑΝΑ 4 ΣΤΟΝ GAY.
++++++++++1924.
Πολύ σωστά τα λες. Μην ξεχνάμε ότι ο Κωστένογλου υπηρέτησε την ΑΕΚ για 11 χρόνια ως παίκτης και ένα χρόνο ως προπονητής, κατέκτησε ως παίκτης 4 Κύπελλα, 1 Super Cup και ως προπονητής 1 Πρωτάθλημα που του το πήραν στα χαρτιά... Νίκο Κωστένογλου Καλωσήρθες!!
Ας το αφήσουν το παλικάρι να δοκιμάσει. Τόσοι μάγοι πέρασαν και αποτέλεσμα μηδέν. Χειρότερα δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε. Με τον Αποτυχιμένεθ πιάσαμε πάτο. Να μην ακούω για κύπελλο και βλακείες. Δεν τον πήραμε να κερδίσει τον Ατρόμητο αλλά να φτιάξει ομάδα, πράγμα που δεν έκανε. Και αν κάποιοι είναι φανατικά υπέρ του, είναι γιατί έχουν συνδέσει το όνομά του με την αντικατάσταση του Ντούσαν και ας μη θέλουν να το παραδεχτούν. Ας μου πει κάποιος τί ακριβώς είδε από τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αποτυχιμένεθ σε θέμα βελτίωσης, τακτικής , κάτι τέλος πάντων που τον έκανε να περιμένει πως και πως να έρθει η ώρα του αγώνα να πάει να δει ΑΕΚ. ΕΝΑ λόγο ας μου πει κάποιος λοιπόν. Για να μην αρχίσουν μερικοί και με κατηγορούν για πισωγυρίσματα ( η αλήθεια είναι ότι γουστάρω Ντούσαν γιατί μόνο με αυτόν θυμάμαι να παίζεται ποδόσφαιρο ) σας λέω λοιπόν ότι στηρίζω τον Κωστένογλου και θα πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να μας αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που πραγματικά αγαπάει. Μην περιμένουμε θαύματα αλλά τουλάχιστον να δούμε προσπάθεια και έχει ο.........ΘΕΟΣ ΥΓ: Ας του δώσουμε χρόνο, χειρότερα σίγουρα δεν θα πάμε και....... που ξέρεις.........ίσως έρθει ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ)....!!! ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΤΑ.............!!! ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΝΕΟΙ - ΓΕΡΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ......... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ............!!!
Οι ποιο πολύ από' δω μέσα είσαστε κωλοτούμπες..... Την Παρασκευή βρίζατε τον Χιμένεθ και την Κυριακή το βράδυ τον αποθεώνετε.... Βρίζετε την διοίκηση, γιατί κατάφερε μέσα σε αυτές τις οικονομικές συγκηρίες να γλιτώσει την ομάδα από 1 εκ. Ευρώ... Βρίζετε τον Κωστένογλου και ξεχνάτε ταυτόχρονα ότι το 2008 σας έφερε ένα Πρωτάθλημα.... Βρίζετε τον Κωστένογλου και ξεχνάτε ότι ως παίκτης υπηρέτησε την ομάδα 11 χρόνια και κατέκτησε μαζί της 4 Κύπελλα και ένα Super Cup.... Ξεχνάτε ότι με τον Κωστένογλου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτη παίξαμε μπαλάρα απέναντι στην ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ και της ρίξαμε 5 τεμάχια..... Ξεχνάτε ότι με τον Κωστένογλου ως προπονητή ρίξαμε 4 στους GAY...., ξεχνάτε ότι με τον προηγούμενο κάναμε τις 2 ποιο ντροπιαστικές ήττες της ιστορίας μας.... Καλωσήρθες και πάλι Νίκο!!!
όχι φίλε μου δεν ξεχνάμε..ίσα ίσα ο Κωστένογλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός , εγώ χαίρομαι που είναι μαζί μας, και μάλιστα είναι από τα τελευταία δικά μας παιδιά που δεν έχουμε φάει..πρόσεξε το το τελευταίο....
ΧΑΡΑ Ο ΝΟ 33 ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΕΝΑ ΛΑΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΠΑΙΚΤΕΣ Β ΚΑΙ Γ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ''ΒΟΥΛΑ'' ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.
Καλημερα σε ολους διαβαζω τα μηνηματα που εχετε στειλει και βλεπω οτι σχεδων ολοι τα εχετε με την διοικηση που δεν υπαρχει και με τον Αδαμιδη.Μ την διοικηση σωστα αλλα ρε παιδια με τον Αδαμιδη γιατι τρεχει κ αυτος να καληψει με καθε τροπο τους ανυπαρκτους τι να κανει παραπανω αντε να παρετηθει και λοιπον ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει κατι με τετοια διοικηση τελος παντων μη τρωμε της σαρκες μασ ρε παιδια η ΑΕΚ τωρα θελει να την στηρηξουμε και να την αγαπαμε ολοι γηπεδο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθε που παιζει στο ΟΑΚΑ να πηγαινουν τουλαχιστον 20000 κοσμος μη δινουμε δικαιωματα να μας χλεβαζουν ολοι και δεστε τι γιναιτε σε οποια εδρα και να παμε μας περνουν ολοι στο ψιλο εγω δεν μπορω να παω γηπεδο γιατι μενω ηρακλειο κρητης μακαρι να μπορουσα καθε κυριακη εκει θα ειμουν γιατι απλα ειμαι ΑΕΚ γιατι απλα α γ α π ω την Α Ε Κ καλη σας μερα και ειναι αλλιωςνα εισε Α Ε Κ
Τον κόσμο τον κερδίζεις, δεν του απαιτεις να πηγαίνει!!! Ν α βλέπει τι? Μια ευκαιρία κέθε ημίχρονο? Το θέμα είναι να πηγαίνεις ορεξάτος στο γήπεδο όχι να πας με μούτρα και να φεύγεις χειρότερα! Δεν υπάρχει όραμα και η ΑΕΚ μυκραίνει δυστηχώς! Αλλά εντάξει αφού διώξαμε τον Χιμένεθ όλα λύθηκαν!
AEK στα εύκολα.....ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα φιλαρακι..... ειναι δυσκολες οι εποχες της κοινωνιας μας......ειναι ομως και της αγαπης μας για αυτη την ιδεα που λεγεται ΑΕΚ.... οσο για το γηπεδο να παμε και να κερδιζουμε με μισο μηδεν και ας ειναι και αυτογκολ.......καρφι δεν μου καιγεται αν κανουμε και φασεις.....το μονο που πρεπει να μας νοιαζει για να συνεχισουμε να ειμαστε περηφανος λαος ειναι να ειμαστε κοντα στην ομαδα....ειτε με κωστενογλου...ειτε με μανολο...ειτε με σενα και μενα προπονητη....η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ ειναι πανω απο προσωπα.....πανω απο ολους μας....ο αδαμιδης εχει κανει λαθη αλλα ενδιαφερεται....σεβεται τον κοσμο.....μετα το ματσ με τη στουρμ που τον εκραξε ολο το γηπεδο αποφασισε να τον σουταρει.....γιατιι????????????επειδη αυτο η8ελε ο κοσμος.....και ξαφνικα ο κοσμος εναντιωνεται στον αδαμιδη.....ειπαμε λαθη εχει κανει αλλα μην ξεχναμε πως εχουν κανει αλλοι κι αλλοι λαθη που ηταν και χρονια στον χωρο....αντι να βριζουμε λοιπον παππα και νοτια βριζουμε το πιονι τους.....γιατι αυτο ειναι ο αδαμιδης.... φιλικα παντα........
καλή σου μέρα φίλε.εγώ προσωπικά στήριζα τον Αδαμίδη και του έδινα τα δικαιολογητικά που του αναλογούσαν.θέλω να σε ρωτήσω κάτι όμως.αυτή τη στιγμή ο Αδαμίδης τι προσπαθεί να σώσει?τα πράγματα τα κάνει χειρότερα.έχει ένα κάρο ηλίθιους δίπλα του, οι οποίοι τον συμβουλεύουν υποτίθεται και όλοι μαζί τα έχουν κάνει μπάχαλο.έδιωξε ένα ευρωπαίο προπονητή με παραστάσεις ο οποίος δούλευε υπό αντίξοες συνθήκες (όπως λέει κ ο Τσάρτας δεν του παρείχαν ούτε τα βασικά ) και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών μαζί του .αυτό ειναι τεράστιο ρίσκο γιατί η νέα πρόσληψη μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.ήδη στράβωσαν οι Κάλα κ Κάρλος και αν μου πεις εντάξει δανεικοί είναι δεν με νοιάζει , σκέψου και τους Αραμπατζή , Μάκο ,Καφέ , Μανωλά.πες μου και κάτι τελευταίο..υπάρχει ο περίπτωση ο Αδαμίδης , το ΔΣ της ΠΑΕ κ ο ψαράς πρώην τραπεζικός υπάλληλος να ξέρουν περισσότερη μπάλα απ τον Ισπανό???φιλικά
Με λύπη διαπιστώνω οτι οποιος εχει ασχοληθεί με την ΑΕΚ τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια τον έχουμε απομυθοποιησει. Μπαγιεβιτς (προδότης,μιζαδορος,ξεπερασμενος) Χιμενεθ (μυρωδιας) Σαντος (μέχρι δευτερη θέση μπορει το παλικαρι) Ντέμης, Κανελοπούλος, Χιωτης,Κόντης,Κονε,Χετεμαι, Κατσουράνης,Ιβιτς,Παππάς,Νοτιάς,Φερερ, Μανωλας μικρός και μεγάλος, Δέλλας, Λύμπε, Τσίαρτας κοκ. Για κάποιους δικαιως τους απομυθοποιησαμε για τους περισσότερους όμως αδίκως. Δυστυχώς ακόμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ο Μπάρλος να σηκωνότανε μόνο και μόνο για να διοικήσει την ΑΕΚ και για αυτόν κατι θα βρίσκαμε. (Συγνωμη ζητώ αν είναι ιεροσυλια η αναφορα μου στον κύριο Μπάρλο). Ετσι δυστυχως δεν θα κάνουμε ποτέ προκοπή ανάλογη της αξίας της ΑΕΚ. Μήπως τελίκα το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι οπαδόι της ή μάλλον η νοοτροπία που κουβαλάμε οι περισσότεροι απο εμάς;
ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ...
ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ...
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ SD
Οι ποιο πολύ από' δω μέσα είσαστε κωλοτούμπες..... Την Παρασκευή βρίζατε τον Χιμένεθ και την Κυριακή το βράδυ τον αποθεώνετε.... Βρίζετε την διοίκηση, γιατί κατάφερε μέσα σε αυτές τις οικονομικές συγκηρίες να γλιτώσει την ομάδα από 1 εκ. Ευρώ... Βρίζετε τον Κωστένογλου και ξεχνάτε ταυτόχρονα ότι το 2008 σας έφερε ένα Πρωτάθλημα.... Βρίζετε τον Κωστένογλου και ξεχνάτε ότι ως παίκτης υπηρέτησε την ομάδα 11 χρόνια και κατέκτησε μαζί της 4 Κύπελλα και ένα Super Cup.... Ξεχνάτε ότι με τον Κωστένογλου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτη παίξαμε μπαλάρα απέναντι στην ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ και της ρίξαμε 5 τεμάχια..... Ξεχνάτε ότι με τον Κωστένογλου ως προπονητή ρίξαμε 4 στους GAY...., ξεχνάτε ότι με τον προηγούμενο κάναμε τις 2 ποιο ντροπιαστικές ήττες της ιστορίας μας.... Καλωσήρθες και πάλι Νίκο!!!
Αγαπητέ συμφωνώ μαζί σου, ήμουν ένας από αυτούς που χάρηκα για την πρόσληψη του Χιμένεθ όμως αποδεικνύεται ότι οι Ισπανοί δεν δουλεύουν με ταλέντα θέλουν έτοιμους παίκτες, δείτε τον Βαλβέρντε του έχει αγοράσει δυο ομάδες παίκτες ο χοντρός.
Πολύ σωστά τά λές φίλε μου ,καί εύχωμε έτσι νά τά δούν καί οί περισσότεροι φίλαθλοι τής ΑΕΚΑΡΑΣ μας.. Λέω οί περισσότεροι γιατί τελευταία έχουν μαζευτοί πολύ προπονητές καί προεδροι μέ τήν ανεργία πού έχει πέσει ,άστα νά πάνε...
...ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ...ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΞΕΡΟΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ...Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ...ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ...ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕΛΙΚΙ ...ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ...ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ -ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ-ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ...ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ....ΕΤΣΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥΣ ...ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗΔΕΣ ...ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ....ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ...????ΤΩΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ...ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ...ΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ..ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ..Η..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ...ΔΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΑΛΤΑ ..ΤΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΜΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ...ΤΙΠΟΤΑ...ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑ.....ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΟΙ ΑΕΤΟΙ ...ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΑ...ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΤΟ-ΚΕΦΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ...ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...?????
KALIMERA SE OLOUS TOUS FILOUS.KATARXIN THELO NA PO OTI DEN EIMAI THETIKOS STIS ALAGES PROPONITON PISTEVO OTI PREPI NA MENOUN ARKETA XRONIA OSTE NA DINOUN TO STIGMA TOUS SE MIA OMADA.STIN PERIPTOSI TOU MANOLO OMOS PISTEVO OTI O ANTHROPOS KAI ME TO DIKIO TOU ISOS EIXE TO MIALO TOU ALLOU KAI VASIKA STIN ISPANIA KAI TORA NA MIN EFEVGE THA TIN EKANE TO KALOKERI.TORA GIA TON NIKO TON KOSTENOGLOU EIMAI THETIKOS STIN PAROUSA FASI I AEK XRIAZETE ENA DIKO TIS PEDI KAI XORIS NA SPATALISI ARKETA XRIMATA OSTE NA MPORESI NA SIMAZEPSI KAPOS TIN KATASTASI NA DOSI OLO TOU TON EAUTO STIN OMADA KAI NA TIN DI KAI SAN MIA EUKERIA KARIERAS GI AUTON KAI NOMIZO OTI GIA TON NIKOLA EINAI I EUKERIA TIS ZOIS TOU.THELO NA PO KAI KATI SXETIKA ME TIN OMADA MIAS KAI SPANIA GRAFO STA SXOLIA TOU 365 MOU ARESI PERISOTERO NA DIAVAZO PARA NA SXOLIAZO.PISTEVO OSO KAI AN AKOUSTI ANAXRONISTIKO (KAI EINAI... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ANAXRONISTIKO) OTI I AEK AUTI TI STIGMI PREPI NA VRI ENA STIL PEXNIDIOU OSTE PROTISTOS NA MIN DEXETE GOAL!!! TO PROVLIMA TIS OMADOS EINAI KATHARA AMINTIKO (MILAO GIA TO AGONISTIKO PROVLIMA).THA PREPI LIPON I OMADA KATA TIN GNOMI MOU NA GIRISI MERIKA XRONIA PISO TAKTIKA.TI ENOO? 3-5-2 ME LIBERO!!! OSO KAI NA AKOUGETE PALEOMODITIKO.LIBERO O DELAS POU MPORI ME TIN EMPIRIA TOU NA AGONISTI EUKOLA SE AUTI TIN THESI.ME 2 STOPER MPROSTA TOU GRIGORA OPOS O MANOLAS KAI O CALA KAI STIS PTERIGES VALTE ESEIS OTI THELETE GIA MENA KONTOES KARAMPELAS ME 2 AMINTIKA XAF KAI MPROSTA TOUS TON KARLOS I TON LEONARDO KAI STIN EPITHESI O GOUTI ME TON MPELEK I LIBE. GIA MENA I OMADA ME AUTON TON TROPO THA MPORESI NA APOFIGI TA ASTIA GOAL POU DEXETE KAI SIGA SIGA ME NIKES SINEXOMENES ESTO KAI ME MISO MIDEN NA APOKTISI MIA PSIXOLOGIA KAI TAUTOXRONA NA MPORI NA DOULEPSI SIGA SIGA ENA ALLO SISTIMA MESA APO TIS PROPONISIS.AUTA ITHELA NA SAS PO THA ME ENDIEFERE NA AKOUSO TIN APOPSI SAS.NEKTARIOS
a re AEKARA pos se katantisan?ante na doume tora me ton nikola! o karabelas tha vgazei foties.o dellas tha strinei k aristera!o lumpe tha ginei 20 aris.o belek the ginei pastore!o MANOLO SAS EFTEKSE!!!!!K TON MOURINIO NA FEROUME ME TETOIUS PEKTES DEN PAME ......POUTHENAAAAAAAAA....POUTHENADES TIS DIOIKISIS!!!!
Νίκος Κωστένογλου. Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή. Έτσι απλά.
Ο Αδαμίδης διώχνει Χιμένεθ. Και με τα λεφτά που κερδίζει απο την μη καταβολή όλου του φετινού συμβολαίου πάρει να πάρει παίχτες. Είχε παρθεί η απόφαση παιδιά επειδή η ομάδα δεν τράβαγε θέλησε να πάρει παίχτες και αυτή ήταν η μόνη λύση.
Και τωρα που ηρθε ο Κωστενογλου... θα μεταμορφωθει ο λυμπε σε κεντερη, ο κοντοες σε ντανι αλβες και λεοναρντο σε ροναλντο.... Σας χαιρομαι.... ο Χιμενεθ και ο καθε προπονητης ηταν και ειναι το προβλημα της ΑΕΚ. Οχι τα λιμα που εχουμε μαζεψει..
File sumfono, to idio eixa pei kai egw prin liges meres...kalh tyxh ston Kwste!
Επίσης να του ευχηθώ να είναι η πορεία του μακροβιώτερη απο τη διοίκηση και όλα τα αχυρανθωποειδή που την απαρτίζουν και στις μέρες του αναγέννηθεί η ταλαίπωρη η ομάδα .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ… ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, Ο ΑΠΟΧΩΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 !!!!!! ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ-, ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ-ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ-, ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ-, ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΠΡΩΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ 2000 ΜΑ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ….. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ-ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΜΑΧΟΙ ΤΗΣ-, Ο ΝΙΚΟΛΑΣ, ΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΕΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ….. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ….
ΑΝΤΙΟ ΜΑΝΩΛΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑ .ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY-roys ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΑΧΗ ΤΟ ΑΑΑΑΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΙΟ ΜΑΝΩΛΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑ .ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY-roys ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΑΧΗ ΤΟ ΑΑΑΑΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!
το προβλημα ειναι η διοικηση που δεν σεβεται κανενα...ο χιμενεθ απληρωτος οκτω μηνες + παικτες...ο αδαμιδης ειναι απληρωτος΄?...ο κωστενογλου για να στηριχθει πρεπει να πληρωθουν ολοι οι παικτες
το προβλημα ειναι η διοικηση που δεν σεβεται κανενα...ο χιμενεθ απληρωτος οκτω μηνες + παικτες...ο αδαμιδης ειναι απληρωτος΄?...ο κωστενογλου για να στηριχθει πρεπει να πληρωθουν ολοι οι παικτες
Αφου εισαι live στα Σπατα 365, βγαλε live τον Αδαμιδη εδω να δωσει εξηγησεις στον κοσμο! -Γιατι πηρε Γκουντιονσεν αντι Γεωργιαδη? -Γιατι ανανεωσε με Χιμενεθ το καλοκαιρι αφου ειχε ασχημα δειγματα (Ολ.Βολου, γαυρο, κλπ κλπ) και δεν ειχε λεφτα να τον πληρωνει -Γιατι δεν εχει 15.000 να δωσει προκαταβολη στον Αλβαρεζ? -Αν συσπειρωθουμε οι οπαδοι και μαζευτουμε ΟΑΚΑ, με τις εισπραξεις θα πληρωσει επιτελους τους παικτες ή τσαμπα πανε τα λεφτα μας? -Θα ριξει τελικα την ομαδα στην Δ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Εθνικη? υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ LIVE!!!!!!