ΡΩΣΙΑ- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ- ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: 0-4
Γήπεδο: Ακχμάντ Αρίνα
Άνετη νίκη με 4-0 μέσα στην έδρα της Τέρεκ Γκρόζνι πέτυχε η Λοκομοτίβ Μόσχας και έφτασε έτσι τις τέσσερις σερί στο Ρώσικο πρωτάθλημα.
Ο Ζοσέ Κουσέιρο προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του στο ματς με την Τέρεκ. Συγκεκριμένα στον πάγκο έμειναν οι Ομπίνα, Σίσκιν και Ίμπρισιτς.
Απόλυτη κυρίαρχος η Λοκομοτίβ, η οποία δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από την Τέρεκ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό με πέναλτι του Γκλουσάκοφ, ενώ στο 44' και πάλι ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με πέναλτι.
Η Λοκομοτίβ δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και στην επανάληψη και έφτασε στο 3ο γκολ στο 47ο λεπτό, με τον Καϊσέδο αυτή τη φορά. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88' ο Μαϊκόν
ΤΕΡΕΚ: Ντζανάεφ, Γιατσένκο, Ομελίαντσουκ, Γίρανεκ, Βλασόφ, Γκβαζάβα (56' Έβερτον), Λεγέαρ, Γκεοργκίεφ, Μαουρίσιο (65' Εσαμέ), Κατσάεφ (46' Παβλένκο), Ασιλντάροφ.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκουιέρμε, Ντα Κόστα, Ίλιτς, Γιανμπάγεφ, Μπουρλάκ, Σαπατέρ, Γκλουσάκοφ (74' Ταράσοφ), Ιγκνιάτιεφ (79' Λοσκόφ), Οζντόεφ, Καϊσέδο (71' Σίτσεφ), Μαϊκόν.
Κουμπάν- Ανζί: 1-0
(Μπουκούρ 15')
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!